duminică, 28 iulie 2019

ALEXANDRA A FOST RĂPITĂ , NU A FACUT AUTOSTOPUL !

                                           

               Imagini pentru poze cu alexandra fata ucisa   .

                 Imagini pentru cruce          

              DUMNEZEU SA-TI ODIHNEASCA SUFLETELUL TĂU BUN SI CURAT,IN IMPARATIA SA!
SA FII PRECUM AI SĂI INGERI ,IMPREUNA CU ALTE SUFLETE CARE AU SFARSIT ATAT DE TRAGIC ,PRECUM AI SFARSIT TU ALEXANDRA,SUFLET DRAG şi luminat! 
                               
                                   28 Iulie 2019,ora 15,10 !

                                Dragii mei, 

Stim cu totii despre Tragediile sângeroase ce s-au petrecut la noi in România,mai precis in Caracal.
Criminalul in serie Gheorghe Dinca, a înfaptuit mai multe crime asupra a mai multor persoane.
Cazul Alexandra disparuta in urma cu doar cateva zile, precum si Luiza disparuta in Aprilie 2019.
Criminalul avea pe umerii săi,bluzita Alexandrei,atunci cand au intrat Politistii.
Iata:
Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el
Acest criminal (maniac cum mi s-a spus intr-un alt Mesaj)a violat si a ucis cu sange rece bietele copile.
Astazi după amiaza dragilor,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
                 "A fost răpită !
                 Alexandra a fost rapită ."

După care ,glasul dispare.
Iata dragilor, Alexandra fetita de 15 ani,nu a facut autostopul !
Alexandra a fost rapita si bagata cu forta in masina.
Sunt multi care spun că, ar fi trebuit ca Părintii Alexandrei sa o fi sfatuit pe fată, ca sa nu se urce niciodata intr-o masina straina.
Alexandra a tinut cont de sfatul Părintilor ei, si nu s-a urcat cu voie in masina criminalului; a monstrului cu chip de om,care, merita sa nu mai vada lumina zilei niciodata,pentru tot ce a facut .
Dar eu ma intreb,oare acest monstru era singur in masina cand a rapit-o pe Alexandra de pe strada?Nu cumva mai avea vreun ajutor pitit in spatele masinii? Intreb si eu.
Iata dragilor ce spune unul dintre Profesorii Alexandrei:

Dezvăluirile făcute de un profesor al Alexandrei, tânăra care ar fi fost omorâtă în Caracal: "Acela a fost momentul în care a decis să se urce în acea mașină blestemată"27 IUL 2019                                         

Dezvăluirile făcute de un profesor al Alexandrei, tânăra care ar fi fost omorâtă în Caracal: "Acela a fost momentul în care a decis să se urce în acea mașină blestemată" 16
Directorul școlii la care învăța Alexandra Mâceșanu, tânăra care ar fi fost măcelărită în Caracal, a dezvăluit că tânăra era un elev model, o fire precaută.
Un copil foarte bun, o fetiţă foarte bună. 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a, o ştiu şi de la dansuri populare. Făcea şi vioară, mi se pare, la Casa de Cultură. Un copil bun, un copil care nu vorbea neîntrebat, îşi vedea de drumul ei, de cartea ei...“, a spus profesorul, care cu greu îşi poate explica ce a determinat-o pe Alexandra, cu fire precaută, să urce în maşina presupusului ucigaş. „Am o îngrijitoare curăţenie la şcoală care e vecină cu ei. Şi mi-a zis – domnu’ director, eu de multe ori am vrut s-o iau cu maşina, că venea la liceu, şi nu voia. «Nu, nu, nu, tanti Flori, merg cu microbuzul». Avea abonament la microbuz. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat, chiar nu ştiu. I-a luat Dumnezeu minţile, ce pot să spun? E o tragedie, credeţi-mă că sunt şocat. Sunt în concediu, astăzi n-am ieşit din cameră, pur şi simplu n-am ieşit din cameră. Abia aştept s-ajung acasă, nu ştiu cum să fac să vin mai repede, nu-mi vine să cred. Parcă ar fi un membru al familiei mele, aşa simt, sunt şocat. Adevărul este că m-am pus şi eu în ipostaza ei. Dacă întâlneşti un bătrânel la 60 şi ceva de ani, poate că la un bătrânel din ăsta m-aş fi urcat şi eu, nu m-aş fi gândit nicio secundă că ar putea să... Poate că ăsta a fost momentul..., când a decis să facă acea alegere şi să urce în acea maşină blestemată“, a mai spus profesorul.

Mai multe, pe Adevărul.
Acum 44 min. - CRIMINALUL DIN CARACAL A RECUNOSCUT COMITEREA A DOUĂ CRIME. ... După ce a negat timp de două zile că ar fi vinovat, Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis ambele crime. .... E O MARE PIERDERE.
                                        Cu lacrimi si cu durere de mamă in inima si-n suflet ,
                                    Maria.

46 de comentarii:

  1. Aveți certitudinea ca este moartă?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ! Deocamdata in MESAJ se spune ca a fost rapita!
      Mai departe ,vom avea ADN-ul de la CASA groazei.

      Ștergere
    2. Conform Informatiilor din mass-media ,Criminalul ar fi marturisit cu lux de amanunte cum a ucis fetele.

      Ștergere
  2. La TV a aparut o informatie repetata,ca identificarea'taximetristului'ar fi fost facuta de un baietel de 10 ani care ar fi vazut-o pe fata cind' urca in masina' ,el a gresit marca masinii dar a spus corect culoarea, argintie parca-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Criminalul avea deschis la DIICOT dosar pentru trafic de persoane,unii speculeaza evenimentul prin presa ,electoral ca si evenimentul din 10 august 2018 ,iar Dancila a mai facut una ,transmitind condoleante cu 24 de ore inainte de a stii precis presa despre decese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incetaaaati! Sincer, nu mai pot sa va sufar rezistentilor!

      Ștergere
  4. Criminalul, da, imi asum cand scriu criminal, nu este la prima fapta, din nefericire are mai multe victime, actioneaza de mai multi ani, nu are complici, este un singuratic, este bolnav psihic si nu si-a ascuns niciodata latura violenta. M-a mirat ca a recunoscut deoarece criminalii in serie care actioneaza ca el nu isi recuonsc faptele. Analizele ADN sunt necesare pentru a descoperi identitatea si mai alea numarul victimelor.Va incerca sa duca in derizoriu probele anchetatorilor, va minti pe toata perioada anchetei si in faza de judecata, va pica Poligraful.As fi surprinsa sa vorbeasca despre alte victime, sa spuna cand, cum si mai ales ce a facut cu corpurile victimelor.
    Zambetul pe care l-a afisat pe scarile Tribunalului nu a fost neaparat un zambet de superioritate, nu a fost o dovada a faptului ca era inconstient si bolnav psihic, ci a fost afisat deoarece asta a fost modul criminalului de a se proteja in fata presiunii la care este supus.
    Am cunoscut si am discutat cu criminali, asa ca tot ce v-am scris se bazeaza pe psihologia infractorului si pe informatiile din manualele de Criminalistica, Psihologie judiciara, articole din reviste de specialitate. Cunosc destul de bine un criminal, care acum este la puscarie si ii doresc sa iasa de acolo cand l-oi scoate eu, si niciodata nu a recunosut ca este faptasul desi probele au fost evidente.
    In concluzie, Politia este vinovata cap-coada, modificarile legislative din ultimii 2 ani isi vad acum rezultatele nefaste pentru noi, oamenii normali, autoritatile nu ne proteajeaza.
    M-as bucura enorm ca analiza mea sa nu fie corecta, macar de data asta sa ma insel!
    Pana atunci, aveti grija de voi si de cei apropiati voua! Trebuie sa va protejati singuri si sa incercati sa nu va puneti in situatii nefaste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va mai spun ceva...nici macar nu-i pot da condamnare pe viata ca are peste 65 de ani, nu o sa fie incarcerat la maxima siguranta...ca are peste 65 de ani, va beneficia de recurs compensatoriu si va fi liberat conditionat inainte de executarea integrala a pedepsei, va face 1/2 din pedeapsa primita.
      Multumim stimati guvernanti!

      Ștergere
    2. Tu realizezi ce spui ??? Sau esti pe post de dezinformator ??? Protocoalele ilegale nu ar fi ajutat cu nimic in acest caz ,ca doar la protocoale te referi !!! De asta exista legi!!! Sunt legi pt orice fapte !!! Nu e nevoie de protocoale secrete ilegale!!!! Sa nu ne ducem dupa fenta ca gata a marturisit criminalul, totul e rezolvat !!! Exista o intreaga retea de trafic persoane cu legaturi la persoane din cele mai inalte functii ale statului !!! Protejati de catre institutii !!! De ce SRI RO are buget aproape dublu fata de serviciul secret din Germania sau Franta??? De ce in Ro sunt 60 de sristi la 100.000 locuitori in timp ce in alte tari inclusiv America mai mult de 12 agenti la 100.000 locuitori nu sunt ???!!!! De ce avem nevoie noi Ro tara cea mai saraca din UE de atatia paraziti, mafioti dovediti !!!!
      De ce Alexandra a avut acces 30 minute la telefoanele criminalului ??? Daca a avut acces 30 minute la telefon de ce nu a putut si sa fuga ???? Situatia pute rau !!! Ceva nu se leaga !!! Se incearca o musamalizare din partea institutiilor statului pline de mafie !!!! Ce facem noi ??? Cum reactionam ??? Nici macar la faptul ca ne sunt traficati si rapiti copiii nu reactionam si stam ca putorile in casa gura casca si asteptam ca mafia din institutii sa-si "faca treaba" sa musamalizeze totul !!! Exact pe modelul colectiv ??? Ce s-a mai auzit de colectiv ??? Rusine NATIEI ROMANESTI CEA MAI IGNORANTA SI NEEDUCATA NATIE DE PE MAPAMOND!!! RUSINE SUNTETI COMPLICI CU TOTII PRIN INACTIUNEA SI IGNORANTA VOASTRA, SCARBA MAXIMA CE-MI E

      Ștergere
    3. 18.15 - Ba ma refer la Codul Penal, Codul de Procedura si la psihologia criminalului. Acum am scris eu vreun cuvant despre sri si protocoale? Arata-mi fraza in care am scris despre protocoale! Hai, " jmechere "! Modificarile legislative = deciziile CCR care sunt obligatorii si alea n-au legatura doar cu protocoalele.
      Alexandra a spus la 112 ca este legata, d'asta nu a putut sa fuga. A avut acces la telefon ca l-a lasat ala nesupravegheat.
      Am vorbit despre politie si daca vrei exemple...ti le dau cu placere! Victima unei infractiuni de furt calificat, intr-un magazin dintr-o piata din Bucuresti. Am dus la politie poaza hotului, luata dupa camera de supraveghere din magazin - hotul liber.
      Mi-au spart casa - bloc cu 5 camere de supraveghere pana la etajul la care locuiesc = hotii liberi.
      Cat despre noi suntem complici - te inseli amice! Eu am scris parlamentarului meu ( ala de circumscriptie ), cand legile erau macelarite in parlament, eu am votat la Referendum impotriva amnistiei si gratierii, eu am fost la marsul de la Colectiv si am aprins o lumanare pentru victime, eu si domnul meu amm donat sange pentru victime.
      Noi, astia needucati, ignoranti, complicii cum ne numesti tu, nu suntem factori de decizie in Romania, nu suntem membri de partid si nu pupam pe nimeni in dos pentru a ne numi in functii cheie.

      Ștergere
    4. 18.48 bati campii !!! Problema cea mai mare este mafia din institutiile de forta in special DIICOT SRI STS. Asta e mafia din Ro. Esti tu impotriva amnistiei si gratierii !!! Hai ma lasi ???! Probabil voiai sa spui ca esti impotriva amnistiei si gratierii celor din institutiile de forta care vor infunda puscaria in urma adevarului care e pe cale sa iasa la iveala,un adevar murdar si dureros , de-ti sta ceasul in loc !!!
      #rezist este o grupare care sprijina magariile pe care le fac institutiile de forta. Auzi !!! Procurorii si judecatorii sa n-aibe raspundere!!! Sa fie independenti de.... lege !!! Sub dominatia institutiilor de forta si a puscariilor de 30 de ani Ro s-a umplut de mafie, saracie, mizerie,tradatori de neam si tara,vanzatori de neam si tara, slugi straineziei precum sunt cei de la #rezist,slugile perfecte straineziei,vanzatori de neam si tara.
      Criminalul Alexandrei este un simplu executant,care urmeaza ordinele. Ca si in cazul marilor dealeri de droguri, marii mafioti de droguri care au legaturi cu cei din cele mai inalte functii ale statului nu sunt prinsi, sunt prinsi doar chiticii aia care cară drugurile, niciodata marii mafioti. Asadar 18.48 esti o rusine!!!! Care apara mafia institutiilor de forta cu megaputeri care de altfel e de 30 in Ro. Rezultatele sunt clare : mafie, ilegalitati, escrocherii,saracie

      Ștergere
    5. An.19.13, corect ceia ce scrii, se vede, se stie, se vorbeste!!!

      Ștergere
    6. 18.15 vai de capul tau daca gandesti asa. Sa nu dea Dumnezeu sa te afli intr-o situatie ca a Alexandrei si viata ta sa depinda de protocoalele pe care le infierezi cu manie pesedista!

      Ștergere
    7. 22.05 - acum, ca iar vorbiti despre protocoale, da-mi voie sa-ti spun ca pe mine, in situatia mea, nu m-ar deranja sa fiu interceptata. Stii de ce? Nu am comis si nu comit nicio infractiune ! Eu cred ca de interceptari se tem doar infractorii, nu oamenii simpli, corecti, care muncesc cinstit si isi platesc in mod corect taxele si impozitele. Chiar as vrea sa citesc si parerea altora apropo de chestiunea asta. Atata vreme cat suntem corecti nu are nimeni nimic cu noi, nu ne asculta nimeni telefoanele. Oricum romanii spun singuri de fac, ce gandesc, unde merg in vacante, ce carti citesc...pe site.urile gen facebook.

      Ștergere
    8. 22.51 tu esti sau te faci? Mafia si pericolul cel mai mare il reprezinta insasi institutiile statului. Si inca ceva. Nu e nimeni sclavul institutiilor statului. Toti avem libertatea. Libertatile omului nu depind de institutiile statului care pe deasupra sunt pline ochi de mafie,incompetenta,ilegalitati. Auzi ce prosteala ieftina la tine!! Tipic mentalitatii inferioare romanesti numita structuri de forta. Atunci la ce ne mai punem perdele in casa ! ? Pai daca tot nu avem nimic de ascuns la ce mai avem nevoie de perdele? Tu chiar nu vezi ce inferior low level esti???

      Ștergere
    9. Se pune batista pe tambal ca in cazul Teo Peter

      Daniela Iuliana Tobă, fost șef birou relații publice la Serviciul de Telecomunicații Speciale, spune, într-o postare de pe Facebook, că este posibil să existe o pistă explozivă în ceea ce privește cazul dispariției adolescentelor din Caracal.

      Cazul Caracal scoate la iveală amănunte extrem de interesante și care ar putea genera un scandal internațional.

      Colonelul Iuliana Tobă, fost angajat al STS scrie, pe pagina sa de Facebook, că presupusul criminal din Caracal ar putea fi implicat într-o rețea de trafic de persoane.

      ”Înclin să cred că acest caz are legătură directă cu cazul din 2012 și cu rețeaua presupus destructurată atunci, dar care a supraviețuit și s-a refăcut”, a scris Tobă.

      Menționăm că, în anul 2012, presa nota că zeci de eleve din Caracal au fost obligate să se prostitueze și că printre clienți se aflau cetățeni americani sau austrieci ce erau detașați cu serviciul pe raza municipiului Caracal și comuna Deveselu, județul Olt. Sputnik a dat amănunte aici.

      Tobă se întreabă de ce, dacă individual era deja conexat cu un dosar de trafic de persoane la DIICOT, dosarul a zăcut luni întregi, deşi exista un denunţ clar ”cu privire la faptul că ăla era implicat într-o reţea de proxenetism, reţeaua furnizând inclusiv pentru americanii de la Deveselu fete?”

      Mai mult, având în vedere și urmele vechi ale unor crime, deci, în opinia sursei citate, individual făcea asta de ceva timp, se pune întrebarea de câtă protecție beneficiază această rețea de prostituție din partea poliției locale, SRI-ului locale și a altor autorități?

      ”Nu de pomană dădeam exemplu, când am bănuit că este vorba despre o reţea, de cazul de la Berevoieşti unde 10 ani o reţea de sclavie şi crimă a funcţionat cu protecţia autorităţilor…. să fie oare acesta un alt caz care va fi investigat doar parţial, pentru a nu se ajunge la protecţia acestora şi la un scandal cu americanii?… eu zic că aşa se va întâmpla… de fapt, sunt sigură….”, a punctat Tobă.

      Zece ani de dispariții

      Tobă mai scrie că, în 1999 apare în presă cazul unei adolescente din Caracal ce a fost luată la ocazie, a dispărut fără urmă, iar părinții au primit telefoane de la necunoscuți cum că fata a plecat în străinătate.

      În 2012 – apare în media cazul celor 30 de eleve care erau obligate să se prostitueze pentru militarii americani şi pentru cine se mai nimerea şi plătea, mai notează sursa citată.

      Ștergere
    10. În 2019 – două fete dispar fără urmă la un interval de doar 3 luni, părinţii ambelor primind telefoane de la necunoscuţi cum că au plecat în străinătate.

      Timp de zece ani și alte cazuri de dispariții de copile au fost semnalate poliției.

      Tobă spune că sistemul datului de telefoane rudelor este unul practicat pe scară largă în toată lumea de către traficanții de carne vie.

      ”Însă dincolo de acest modus operandi, un lucru e cert: nicăieri în lumea asta o reţea de trafic de carne vie nu poate funcţiona ani de zile, chiar 20 de ani, fără ştiinţa şi chiar protecţia unor persoane din structurile de putere locale sau naţionale…. cu atât mai mult într-o localitate cu 30.000 de locuitori cum e Caracalul…”, a încheiat Tobă.

      Ștergere
    11. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/28/colonel-sts-despre-cazul-caracal-se-va-evita-un-scandal-cu-americanii/

      Ștergere
  5. Dar rapirea nu exclude faptul ca ar fi fost luata ca autostopista initial de criminalul'taximetrist' neautorizat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. In Biblie scrie ca nu este bine ca sotii sa stea despartiti mai mult de o saptamina,ori desii nedivortati 'taximetristul' si sotia traiau separat de vreo trei ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.00 - lasa-ma cu prostiile tale ! Ai sta tu cu un dement violent ca asa scrie in Biblie? Chiar am luat-o razna toti?!

      Ștergere
    2. Este ultimul mesaj la care iti raspund.
      1.Sunt impotriva amnistiei si gratierii pentru toate faptele, nu doar pentru cele de coruptie ;
      2. N-am nicio treaba cu " Rezist"...sunt prea batrana si mi-am "luat-o " in ultimii 30 de ani, motiv pentru care incerc sa ma mentim impartiala;
      3.Nu apar nicio mafie, ba mai mult de atat, in mesajele pe care le-am scris de cand a inceput povestea de la Caracal, am acuzat coruptia, incompetenta, nepotismul;
      4. Nu pricep de ce aperi incompetenta Politiei.
      Acum te las sa bati campii atat cam mai "rezisti" .

      Ștergere
  7. Criminalul a spus la audieri ca a omorit-o pentru ca nu voia sa intretina relatii sexuale si ca a aruncat corpul Alexandrei in riul Olt.
    Desi Cumpanasu spunea ca cele doua ar fi fost arse .
    poate o inregistrare mai veche-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Somnul (n)ațiunii naște monștri când organismul este slăbit și anticorpii sunt slabi sau lipsesc infecția răzbește. Să mulțumim divinității că în acest haos nu a apărut o celulă teroristă. România în acest stadiu este o,, invitație,, pentru teroriști, cartelele sim în toată Europa se cumpără cu buletinul de identitate la noi la liber, SRI-ul a fost amputat, poliția cu personal insuficient și subfinanțată nu mai vorbesc de alte instituții depășite, spitale care dacă s-ar trezi cu un val de victime ar capota vezi Colectiv. Bine ați venit în republica mafiotă România de aici scapă cine poate!

    RăspundețiȘtergere
  9. parinti -nu va lasati copii nesupravegheati-sa-i educati sa nu faca gesturi necugetate!-DUMNEZEU S-O OHIHNEASCA IN PACE-greu f greu pt parinti

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu mai iasa din pușcărie,nemernicul,spurcatul.
    Doamne ce durere au putut să îndure acele copile nu pot sa ma gandesc la acest lucru.
    Doamne ai grija de copilașii nostrii,protejează DOAMNE de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca de obicei romanii trebuie sa se "manance"intre ei!si conducatorii "castiga"voturi in aceste tragice clipe.ce face dancila acum ?? Se da de ceasul mortii dar unde erau toti ca sa preintimpine aceste tragedii????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia care se vor bolnavi is pe la statiuni sa-si trateze sau macar aa uite bolile (de), sant bineinteles vai de capul lor...
      Dupa alungarea aatanistului terorist care conduce sanatatea operativa in Romania vq fi bine.

      Ștergere
  12. Ne putem gandi ca fetele traiesc si ca au fost date la aceste retele? Iar el a zis ca le-a omorat ca sa-si salveze sefi?
    Oricum e batran, l-or fi lamurit sefii lui si nu va sta mult inchis, iar banii "lucreaza"
    Orice e posibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim28 iulie 2019, 21:53
      Inclin sa/ti dau dreptate! Fetele s/ar putea sa fie in viata !
      In timp ce toata lumea cauta si intorc p[mantul pe dos,este posibil ca fetele sa fi fost scoase si din Tara.
      De ce spun aceasta_ Veti vedea in articolul urmator! DOAMNE AJUTA sa fie fetele in viata si sa reuseasca sa scape de răpitori.

      Ștergere
  13. Arafat a confirmat ca avind cipuri sub piele teoretic orice om ar putea fi localizat tot timpul daca se doreste iar eu as adauga ca pot fi si elemente de control al comportamentului,iar telefoanele vechi cu tastatura se pot localiza mai greu.
    Acum purtatoarea de cuvint de la Diicot Craiova a spus ca Alexandra ar fi fost arsa conform declaratiei din dosarul criminalului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Injectia letala criminalilor in serie !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ahaaaaaa, deci asta se urmareste prin operatiunea,, Caracal'' acceptarea microcipurilor, asa mai da, isant si eu de acord dar bagate-n dos, ( de la directia operatiuni speciale)

    RăspundețiȘtergere
  16. Arafat sa-si bage lui cip si sleahtei lor de incompetenti!!atat le mai lipseste romanilor cip-ul ca si asa sunt spalati pe creier,sa nu mai aiba deloc constiinta ca asta face cipul ,pe langa faptul ca stie totul despre om poate sa-i schimbe si comportamentul cu alte cuvinte devinde leguma,nu mai poate lua singur nici o decizie.ASTA vrea si satana sa puna stapanire pe TRUPUL si SUFLETUL OMULUI!!!!! Aveti grija dragii mei ca nu este de gluma cu cipuirea oamenilor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vor !! Controlul total !! N-ar fi de mirare ca aceasta crima sa fie pusa la cale de insasi institutiile statului care culmea solutia este controlul total al populatiei, sa nu mai avem libertate deloc deloc, sa fim cipati. Deci e clar ca aceasta crima a fost aranjata anume pt prostirea populatiei ca trebuie sa fim cipati !!!!

      Ștergere
    2. Anonim 00:00 or fi multi ,,deştepţi" ca tine in România ??? Cât de idiot poate fi cineva să facă asemenea afirmatii????

      Ștergere
  17. Nu injectie letala 22.09, scosi la munca toti cei din puscarii si sa primeasca hrana cat mananca un pensionar cinstit care a muncit o viata. Toti se tanguieste opozitia ca nu sunt bani de pensii , dar la unison vor conditii la standarde europene pentru raufacatori. Sa-si castige intretinerea zilnica nu sa o platim noi. Ma doare sufletul sa privesc cum o tanara in floarea varstei si un copil frumos au cazut victime unui sau unor lighioane cu chip de om. Dar oare aceasta rapire nu a avut scopul de a abate atentia de la cazul Sorina? Suntem manipulati emotional fara a se tine cont de mijloacele folosite. Mai are oare rost sa merg mai departe cu gandul? Mai bine nu, ca ma ingrozeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mafia numita sistem trebuie rasa din temelii si trimisa la munca silnica

      Ștergere
  18. Anonim29 iulie 2019, 00:22
    După MESAJUL care l-am primit si după toate cate mi s-au aratat,eu cred ca fetele au fost victime ale traficantilor de carne vie,si este foarte posibil ca ele sa traiasca.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim29 iulie 2019, 00:22
    Urmeaza sa scriu astazi un articol in acest sens.Articol in care nu voi da nume, ci doar voi relata cele vazute si auzite.

    RăspundețiȘtergere
  20. De fapt,vor fi si mai multe fapte care terorizeaza omenirea;unu pentru a crea foarte multa energie a fricilor,aceasta fiind hrana din belsug pentru intuneric,si doi,fortand oamenii sa accepte microciparea,chipurile pentru siguranta lor.

    Odata microcipati,oamenii care detin suflet vor ramane captivi in reintruparile pe care mojoritatea o neaga,tocmai pentru ca nu trebuie sa stie aceasta,altfel intunericul s-ar autodizolva nemaifiind hranit de lumina sufletelor.Aceasta negare este indusa,ca multe altele,dar oamenii nu stiu.

    Oamenii detin deja multe implanturi prin care sunt controlati,sau posedati,ca sa intelegeti mai bine,li se induc ganduri,imagini,ca sa creeze situatii pentru controlori.Acest criminal s-ar putea sa nici nu stie ce a facut,fiindca nefiind constient,altceva s-a manifestat prin el.Sau exista si varianta ca acesta sa fie om doar ca infatisare,iar entitatea care-l locuieste sa fie nonumana.Din pacate foarte multe fiinte nonumane si fara suflet ocupa corpuri umane,si pot fi chiar membrii din familii,nu neaparat soldati.

    Daca sunteti neprezenti in realitate,adica inconstienti, nu veti putea percepe prezenta sau absenta sufletului unui om,de aceea va tot spun treziti-va din somnul de moarte!
    INCONSTIENTA NASTE MONSTRII
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu doamna Maria, cred ca fata a fost tinuta la ,, afumatoare'', asta e cheia hainelor arse;
    mai cred ca Dinca e posibil fost militar.
    Iata ce a relatat o vecina care a sunat 112 la ora 3 dim. in noaptea de dinaintea diminetii cand a sunat fata la aprx.ora 11 : asadar vecina a sunat prima oara spunand ca in fata portii lui Dinca sant trase doua masini portbagaj in portbagaj; politia a spus ca verifica...Dupa 2 ore vecina a revenit iar politia i-a spus sa stea linistita ca-s masinile lor, stiu ei ce au de facut !

    Acuma daca erau masinile politiei, ce cautau acolo inainte ca fata sa sune, inseamna ca vorbim de o Operatiune in care intr-un fel sau altul il folosesc be bietul bolnav psihic de Dinca, un dus cu pluta, se vede complet asta.
    Cheia este fumul din curte si masinile;Sa spuna astia micii carei militii exact apartineau acele doua masini.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamneeee, cate comentarii fara logica, fara cap, fara coada. Oameni fara ocupatie. 24/24 stau la radio șanț. Se intrec in conspiratii si se aproba unii pe alti.

    RăspundețiȘtergere
  23. si tu 29 iulie 14:15-de ce intri pe blog daca n-ai nimic de zis!hai comenteaza sau ia atitudine

    RăspundețiȘtergere
  24. Pt ca e platit, asta ii e meseria.
    Ti-l descriu : slab, betiv, peste 40 de ani

    RăspundețiȘtergere