miercuri, 31 iulie 2019

CODUL DE PROCEDURA CIVILĂ ,ESTE VICIAT ???


                            30 Iulie 2019,ora 5,18 dimineata !

                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori, aud glas care spune asa:

     " Codul de Procedura Civila este viciat."
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei,daca va fi asa sau nu,cu siguranta vom afla impreuna si vome vedea daca se va face ceva bun in acest sens.
Pâna atunci insa, haideti sa avem incredere in JUSTITIE si sa respectam pe cei care lucreaza acolo.
                               Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. Doamna Maria am o intrebare de care nimeni nu cred sa va fi intrebat vreau sa va intreb ce este adevarat ca Dumnezeu a creat mai multe universuri adica cum sar spune universuri paralele adica se spune ca sunt persoane fix cu acelasi nume si prenume si chip ca al nostru doar ca pe alt univers sa va dau un exemplu tot poate sa mai existe o Maria Ghiorghiu in trun alt univers tot cu acelasi glas chip varsta si profesie pe care o aveti si sa faca tot ceea ce faceti si dumneavoastra in lumea ei indepartata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce logica ar avea sa mai existe încă o Maria Ghiorghiu la fel?! Dar, probabil, din cauza experimentelor genetice facute de oamenii din epocile de inflorire stiintifica ale istoriei galactice, desi Dumnezeu Creatorul interzisese asta, destepti ca si cei din timpurile noastre, au facut modificari genetice. Copacul la care nu aveau voie sa intervina era ADN-ul. Nici la timp nu aveau voie sa umble si sunt smecheri paranormali care știu cum sa manipuleze masele de oameni manipuland timpul individual si colectiv al unor popoare pe care doresc sa le subjuge. Prin inducerea fricilor, demenții ne fac sa ne grabim timpul. Graba strica treaba. Numai in timpul tau individual esti in clipa prezenta. Copiii stiu asta. Crescând, uita.
      Scufundarea Atlantidei a fost produsa prin folosirea unor puteri greu de inteles si greu de stapanit. Cam cum se intampla in zilele noastre in grupurile " paranormalilor". Se folosesc de puterea cristalelor, amplifica energii care ar trebui sa ramana asa cum sunt, folosesc orgonii pentru a crea anumite zone in care cei ce fac experimente sa se simta bine, protejati de raul din afara. Doar ca...atunci cand amplifici o energie pe o anumita zona, provoci dezastru in afara zonei, pentru ca echilibrul Universului este perfect, dar si fragil. Usor poti crea distorsiuni de timp si bariere de care nu mai poti trece. Cred ca tot omniversul nostru este contaminat! Cine vrea sa ajunga in afara zonei contaminate trebuie sa se unifice in Dumnezeu Tatal, Creatorul. Abia atunci stie ce are de facut individual. Nu exista rețete universal valabile, pentru ca suntem unici. Nicidecum oi clonate care gandesc la fel.Dar fara Iubire aplicata in jurul tau, doar propovaduita, nu poti iesi din acest omnivers iluzoriu, inchisoarea sufletelor ce au uitat Calea spre Dumnezeu si accepta manipularea si folosirea pe post de cobai pe care niste descreierati fac experimente. Chiar daca ai gasi raspuns la toate intrebarile nu poti iesi. Pentru ca ai nevoie de ajutor din planurile de Lumina. Daca tu doresti in acest sistem criminal si te simti bine, nimeni de Sus nu iti incalca liberul arbitru. Ramai in iluzie si iti înveți lectiile numite altruism, mila, compasiune, curajul de a lua atitudine macar cand suferă copiii, prin suferinta ce iti purifica sufletul. E dureros, dar iti speli sufletul de implanturi eterice si incepi sa intelegi singur ceea ce se intampla.

      Ștergere
  2. Doamna Maria am citit ca in celalalt univers exista cate o persoana ca fiind copia noastra doar ca acele persoane fac lucruri opuse ale noastre de exemplu cum astazi deo pilda dumneavoastra ca clarvazatoare doriti sa scriti ceea ce ati vazut in viziune dar in celalalt univers dumneavoastra refuzati sa scriti pe blog viziunea sau chiar copia dumneavoastra ar avea alta profesie in dimensiunea ceea sau univers paralel cum sar spune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti raspund eu, cu cunostintele mele precare. Este perfect adevarat ca intr-o alta dimensiune exista copiile, sau originalele nostre(sau sufete peche, chiar nu stiu cum sa.le numesc). N-as baga mana in foc, insa, ca ele n-ar avea aceleasi comportamente. Nu toate poarta aceleasi nume. Initial, nestiind cum sa numesc asta, am pus totul pe seama unui gen de holocaust. Adica, aceste suflete stranse la un loc, din diferite dimensiuni, timpuri..(cred ca este posibil ca acestea sa fie practici bine stiute de cineva si in timp.sa.se intample. Probabil sunt legate de spiritism. Spun ,,probabil,, pentru voi, caci eu am convingerea. Cred ca tin, cumva, suflete captive. Am simtit asta inca din copilarie. Niciodata nu am cautat raspunsuri pentru ca urmarind anumite fete intelepte pe la.tv.mi-am dat seama ca bat campii cu reptilieni si.alte prostii) si depinde pe ,,d-zeul,, acestor grupuri. Fie le omoara, fie le inalta...sincer...e confuz. Cert este ca din ce-am observat eu, cel putin una din copii la un moment dat isi pierde rationamentul, credibilitatea , o paraseste norocul...e ca un sacrificiu la care este obligata aceasta copie pentru binele celeilalte sau pot pica amandoua in aceeasi stare pentru binele altcuiva. Eu vad lucrurile astea ca pe FURT DE SUFLETE. Cred ca de-asta mi-a si venit in minte ideea de-ai spune Holocaust. Dar personal mi s-a spus. ,,ai trecut mai devreme pe aici,, si, pentru ca am mare incredere in puritatea copiilor, intr-o zi, mai multi copii au alergat dupa o persoana strigand-o ca fiind eu. Lucrurile astea mi-au intarit convingerea ca pe undeva am dreptate. In Rep.Moldova, exista copia prietenei mele cu acelasi nume(dupa casatorie) personal.am.descoperit-o(nu stiu cum.am ajuns s-o fac, am doar niste banuieli) si, chiar daca am ,,cunoscut-o,, inainte de a se casatori si am vazut-o la fel(copia prietenei mele din copilarie). Mai tarziu.mi-am dat seama din actiunile unor politicieni ca exista legaturi, conexiuni, chiar daca ei privesc aceste lucruri din.alt unghi(si cred ca stiti cu totii).
      Mai nou am o colega cu acelasi nume ca al unei alte colege din liceu, si un cokeg cu numele.altui cunoscut cu o insemnatate importanta pentru mine. Au venit amandoi odata ceea ce , pentru mine, este un semn.
      Nu cred ca este bine.sa.aprofundam.aceste lucruri, nu cred ca vin la pachet cu ceva bun, intitdeauna trb.sa fii in garda.
      La fel, nu pot sa cred ca aceste practici n-ar trebui pedepsite. Ideea e ca nu prea ai cum sa gasesti capatul firului.
      Cineva va fi stors de energie, si ,,d-zeii,, stiu asta. Asta este crima, holocaust. Parerea mea.
      Curaj si liniste sufleteasca

      Ștergere
    2. Suntem storsi de energie de arhoni. Care nu sunt Dumnezeu. Sunt spirite decazute care s-au revoltat impotriva Creatorului si ne tin captivi. Este suficient sa observi in mainile cui sunt banii si puterea mondiala, ca sa-ti dai seama prin cine lucreaza arhonii pe pamant. Iisus a refuzat sa fie rege in aceasta lume stiind de cine este stapanita. De aceea a si fost sacrificat si oamenii, in loc sa evolueze pe Calea Inimii, fac jocurile temnicierilor lor acceptând temnița.

      Ștergere
    3. 13:31, temnicerii despre care vorbesti au creat si religia (parte dintr-un sistem monstruos de manipulare). Sunt extrem de perversi iar pe oameni ii vad precum niste larve, bune pentru exploatat, nimic mai mult. Pentru ei, omul este doar un numar si atat. Omul este pacalit, inselat iar rezultatul este stagnarea lui. De fapt ei doreasc mereu ca omul sa nu se trezeasca vreodata; le convine sa-l tina invaluit si sa nu se ridice din aceasta conditie de rob, de expoatat (de larva, precum ne considera ei).

      Ștergere
  3. O stire pe surse anuntata la Romania TV spune ca e 99 la suta sigur ca ADN-ul luat din cenusa butoiului este al Alexandrei din Caracal.
    Urmeaza ca dimineata sau pe parcursul zilei de 31 iulie sa se faca public anuntul oficial-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca in butoi au fost arse lucruri ale Alexandrei atunci in cenusa poate apare ADN ul fetei Sa arzi un corp uman fie si partial intr-un butoi intr-un timp scurt fara miros si gum urît nu cred ca este posibil.

      Ștergere
  4. Bună dimineața. Despre Alexandra nu ne puteți spune ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. A mai ramas ceva neviciat de psd in tara asta??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A mai ramas ceva neviciat de iohanis cu aliatii lui in tara asta???
      Toti o apa si-un pamant!!!

      Ștergere
    2. Cine fac legile?Cine le aplica?Cine da ordonantele de urgenta?Iohannis?

      Ștergere
  6. Uitați-vă cum arata China și România în ultimii 30 ani. În antiteza.

    RăspundețiȘtergere
  7. 07:30, nimic. Ei au mers pe principiul: praduim tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. 7:30Ca liberalii si ceilalti.sunt niste ingerasi...
    Oamenii sunt amestecati,numai Dumnezeu va arata ce este fiecare.Dar sustinatorii "libertatilor"viciate(homo etc)nu sunt in Psd.Acestia atrag pe copii si tinerii nostrii catre destrabalare droguri etc.Nu trebuie sa le permitem sub nicio forma sa ajunga la guvernare.Ei se inchina diavolului.Nimeni nu e perfect dar acestia chiar sunt slugile lingusitoare si umile ale Occidentului.Mult nu mai este si veti vedea dreptatea lui Dumnezeu.


    RăspundețiȘtergere
  9. Dr. Alexandru Camenița, cel care a înființat Secția de Neurochirurgie de la Spitalul Județean Craiova, spune că teoria incinerării este atât de departe de adevăr încât e tragi-comic faptul că anchetatorii au putut lua în seamă o asemenea ipoteză.

    În asentiment este și fostul șef al crematoriului Vitan-Bârzești, din București, care susține că 100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi.

    „100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1400 de grade.

    E exclus să poată să ardă! Nu se poate obține o astfel de temepratură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obțineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru.

    Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viață și el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coșul are o înălțime de 20 de metri.

    Vecinii ne bodogăneau și așa pentru miros”, a spus Gheorghe Ionel.

    Cel mai tare argument adus de Dr. Camenița: „Nu există oxigen!”

    „Nu poți arde nici măcar o găină într-un butoi, dar 40 de kilograme de carne de om! Acolo, probabil, a încercat să arda hainele și obiectele fetei, dar nici acelea nu au ars complet.

    Asta pentru că în acel butoi nu poate intra oxigen și, deci, focul se stinge. Eu, personal, am un butoi în care ard lemne. Am făcut niște găuri ca să poată intra oxigen pentru că altfel focul se stinge imediat”, explică medicul neurochirurg, dr. Alexandru Camenița.

    Specialiștii din medicină și medicină legală susțin, la unison, că probele adunate de polițiști până la acest moment nu dovedesc faptul că acolo s-a petrecut recent o crimă.


    RăspundețiȘtergere
  10. Știți ce mă uimește cel mai mult? Naivitatea unora chiar trecuți prin școli mari. În cazul de la Caracal există două variante prima să fie victima unei rețele de prostituție cu ramificații ce duc până la politic iar a doua să fie moartă. Toți explică că moarta ar fi lăsat urme de sânge și că nu avea cum să fie incinerată într-un butoi de tablă. Un copil de 15 ani și fată putea fi ucisă de acel monstru ușor prin strangulare sau lovită în cap deci nu rezultau urme de sânge. Casa monstrului din Caracal din câte am înțeles are două ieșiri una prin față iar cealaltă prin spate pe unde monstrul o putea lejer căra într-un sac in afară unde să o îngroape asta pe timpul unei nopți întregi în care poliția păzea întrarea principala.

    RăspundețiȘtergere
  11. O rominca din Italia vorbeste ca Dinca de la Caracal facea parte in Italia dintr-o retea de traficanti de fete pentru prostitutie motiv pentru care i s-a interzis sa mai intre in Italia .
    Tot asa ziarul Justitiarul de SIBIU a scris ani in sir ca Iohannis facea parte dintr-o retea de trafic de copii cu ramificatii in Bucuresti si strainatate si dintr-o retea de furturi de case cu acte false cu ramificatie si la Procuratura si Curtea de Apel din Alba Iulia,motive care nu au constituit nici o problema a acestuia sa fie ales Primar de Sibiu si apoi presedinte al Romaniei
    In ce tara traim,ne place sau nu asta e pura Realite a Absurdului si a justitiei romane????.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vesti teribile! Unde-s postacii care ameninta aceste comentarii aparandu-l pe ioha?

      Ștergere
    2. 18:52, stim cine dezinfomeaza! Stim si scopul! Atentie la neatentie!!!

      Ștergere
    3. 18:2, tie iti plac "vestile" (barfe de proasta calitate), care te magulesc in varful degetului mic de la piciorul de lemn. Tu chiar nu gandesti, mai, tu, care te ascunzi sub fuste? Ai tai s-au saturat sa tot iti faca observatii. Te-au lasat pe drumul tau intortochiat.

      Ștergere
  12. O rominca din Italia vorbeste ca Dinca de la Caracal facea parte in Italia dintr-o retea de traficanti de fete pentru prostitutie motiv pentru care i s-a interzis sa mai intre in Italia .
    Tot asa ziarul Justitiarul de SIBIU a scris ani in sir ca Iohannis facea parte dintr-o retea de trafic de copii cu ramificatii in Bucuresti si strainatate si dintr-o retea de furturi de case cu acte false cu ramificatie si la Procuratura si Curtea de Apel din Alba Iulia,motive care nu au constituit nici o problema a acestuia sa fie ales Primar de Sibiu si apoi presedinte al Romaniei
    In ce tara traim,ne place sau nu asta e pura Realite a Absurdului si a justitiei romane????.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anghel corect spus.
    Bine ca l-au arestat pe DRAGNEA ca acum era acuzat de crimă si il aresta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Descinderi la casele din jurul casei lui Dinca si la cimitir unde mai lucra.
    Uite ca se poate si fara mandat,vorba aia ardeleneasca;Dupa ploaie comanac

    RăspundețiȘtergere
  15. Astrid Fodor primarul de Sibiu a fost destituita acum o luna din functia de Primar pentru incompatibilitate la Canal-Apa Sibiu.
    Tot acolo a fost incompatibil si Iohannis,dar 'justitia' doamnei Stancu la scapat de aceasta incompatibilitate iar Iohannis a 'rasplatit-o' ulterior cu o functie foarte banoasa la 'Curtea Suprema de Justitie'.
    Uite asa e 'justitia' romana pentru uni MUMA, pentru altii Ciuma,si inca ce ciuma ,CIUMA Bruna.

    RăspundețiȘtergere
  16. 10,21 din prima zi s-a spus ca sau gasit 21 de dinti umani in butoiul cu cenusa din curtea criminalului, deci mai greu dar se poate face ADN-ul lor

    RăspundețiȘtergere
  17. La ora asta Sectia de anchetare a magistratilor fac descinderi la Parchetul si judecatorii din Caracal si jud Olt care au avut legatura cu dosarele criminalilor

    RăspundețiȘtergere
  18. pai daca ar fi viciat numai codul de procedura civila !-dar totul este intr-o degringolada maaare-legi strambe ,oameni fara DUMNEZEU vai si iarasi vai!

    RăspundețiȘtergere
  19. E adevar ce spuneti referitor la codul civil. Am descoperit pe pielea mea cum in Romania strainii vin si fac ce vor. O persoana achita creditul altex cu 2 ani mai devreme si nu se inregistreaza. In Franta daca banca nu te reclama in justitie, dupa 2 ani tôt e prescris. In Romania, banca vinde creditul, nimeni nu te reclama in justitie si vin dupa 12 ani ça ai restante. Ce legi sunt domnule in Romania? Cum sa nu ii faci de ras in afara tarii ? Datorezi 20 de euro si ei cer 659. Ce camatari, ce mafie !

    RăspundețiȘtergere