sâmbătă, 13 iulie 2019

LUPTA PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE ?


                     13 Iulie 2019, ora 16 ,55 !

                                Dragii mei, 

Astazi după amiaza  ,am auzit un glas care spunea asa:

          "Luptele dintre Barna şi Adolf Hitler !"

Prieteni dragi, acesta a fost Mesajul ,eu asa l-am scris.
Cine stie, poate ca dl Barna ,se va lupta in finala cu "fantoma "lui Hitler.
Vom trai si vom vedea ! 
Dar sa ne amintim ce a facut Hitler,daca tot se vorbeste in Mesaj.
Iata:
În doar două zile au fost omorâţi mai bine de 33.000 de evrei. ... Pentru a evita panica, naziştii le spuneau evreilor care intrau în camerele de gazare că urmează să ... Au mai fost omorâţi oponenţii lui Hitler, martorii lui Iehova şi homosexualii.

 - Cei mai mulţi oameni au fost ucişi în septembrie 1941, lângă Kiev. În doar două zile au fost omorâţi mai bine de 33.000 de evrei. Aceştia au fost împuşcaţi de trupele germane. Holocaustul este considerat cel mai mare genocid al tuturor timpurilor. Se estimează că, într-un deceniu, au fost omorâţi în jur de 11 milioane de oameni. Jumătate dintre ei erau evrei. Holocaustul este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ 11 milioane de oameni, dintre care jumătate evrei, din Europa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.  

 Programul de exterminare a evreilor a fost plănuit şi executat de regimul naţional-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler. Adevărul.ro vă prezintă cele mai înfricoşătoare statistici şi informaţii despre Holocaust: 
 - În timpul Holocaustului au murit peste 1,1 milioane de copii au murit. 
 - În perioada 1933 – 1945, mai bine de 11 milioane de bărbaţi, femei şi copii au fost omorâţi. Aproape jumătate dintre ei erau evrei. 
 - Trupele naziste puneau o parte din prizonierii evrei să îngroape sau să incinereze alţi evrei. Ulterior, aceştia erau şi ei omorâţi. 
 - „Noaptea geamurilor sparte” - a avut loc în 1938, când naziştii au atacat comunităţile evreieşti din Germania şi Austria. Naziştii au distrus atunci mai bine de 1.000 de sinagogi, atacând inclusiv spitalele, şcolile, casele şi cimitirele evreieşti. 30.000 de evrei au fost arestaţi în noaptea respectivă. 
 - În cea mai mare tabără dedicată evreilor, situată în Polonia, în jur de 1% din populaţie murea în fiecare lună, de foame şi de sete. 
 - Se estimează că în jur de o treime din populaţia evreiască de pe planetă a murit atunci. 
 - Pentru a evita panica, naziştii le spuneau evreilor care intrau în camerele de gazare că urmează să fie spălaţi şi dezinfectaţi. Alţi evrei aveau rolul de a-i calma şi a-i asigura că urmează să facă duş. 
 - În complexul Auschwitz au murit peste un milion de oameni. Acesta deţine recordul din acest punct de vedere.  
 - Se estimează că au murit, în timpul Holocaustului, în jur de 220.000-500.000 de romi. 
 - Au mai fost omorâţi oponenţii lui Hitler, martorii lui Iehova şi homosexualii. 
 - Majoritatea prizonierilor erau transportaţi spre taberele de muncă sau de exterminare cu ajutorul vagoanelor pentru animale. Acestea nu aveau hrană, apă, toaletă sau ventilaţie. Cel mai lung transport s-a întins pe 18 zile şi niciunul dintre prizonieri nu a supravieţuit.  
 - Doctorul Josef Mangele, cunoscut ca „Îngerul Morţii” pentru experimentele sale sadice, era fascinat de gemeni. Printre altele, el a încercat să unească doi gemeni, în încercarea de a crea siamezi. Guido şi Ina au fost omorâţi chiar de părinţi, care nu au mai putut să-i vadă suferind. 
 - În 1935, Hitler a introdus o lege care nu le permitea nemţilor să se căsătorească sau să întreţină relaţii sexuale cu evreii. Aceeaşi lege a lăsat evreii fără cetăţenia nemţească şi fără mare parte din drepturi. 
 Sursa: factretriever.com
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.
                                

47 de comentarii:

 1. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


  Romanilor din intreaga lume trezitiva,nu il urmati pe satana,lepadati-va de minciuna,fiti mesagerii pacii pe pamant,indiferent unde locuiti,invatatii si pe straini sa iubeasca pacea,sa-si iubeasca aproapele,sa faca numai fapte bune,sa va rugati impreuna pentru intreaga omenire,sa protejam Creatia LUI DUMNEZEU,sa invatam sa multumim SFINTEI TREIMI SI SFINTEI FECIOARA MARIA,pentru tot ce primim,si bune si rele.Sa purtam Sfanta Cruce la gat,ca la ce urmeaza nu vom putea fi protejati decat de CRUCEA MANTUITORULUI LUMII.Daca ar sti omenirea ce chinuri vom trece cu totii,ar ingenunchea zi si noapte sa-si ceara iertare pentru toate pacatele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Anonim 13.iul,22:05
   Ce spui tu este arhicunoscut însă ocoleşti subiectul despre TOȚI mincinoşii prezidențiabili...
   Cum crezi tu că România este sau poate fi Țara Mântuitorului atâta vreme cât aici există doar o dictatură militară mincinoasă de 30 de ani!
   Tu crezi că Dumnezeu dacă iubeşte Poporul Român poate iubi şi prostia lui?
   La o minte sănătoasă şi credincioasă Adevăratului Dumnezeu NU îi trebuie mai mult de 2 secunde ca să-şi de-a seama că România în stadiul care se află nu merită să fie Al 2-Lea Ierusalim...

   Deci țara asta mai înainte de toate va TREBUI "CURĂȚATĂ" ŞI PURIFICATĂ DE "JAVRELE" care parazitează şi ține poporul captiv din'89 până azi...

   Sau oare există vre-un nebun care crede că Iisus Hristos la a doua venire va fi întâmpinat de securiştii criminali de la revoluția din'89 sau de urmaşii lor???
   Lăsați-o mai moale... Voi care vorbiți aşa de uşor despre Dumnezeu dar vă place să vă închinați ca nişte slugi la stăpânii de sclavi duşmanii Ai Lui Dumnezeu...

   Ștergere

  2. Anonim13 iulie 2019, 23:02
   Da ! Iisus Hristos va veni in ROMANIA DUHULUI SFANT,si chiar iubeste acest Popor ,asa cu bune si cu rele. L-a sfintit pe el pe aces Popor. IISUS HRISTOS nu are nevoie de intamplinare !!! Este o nebunie sa afirmi asa ceva ! IISUS HRISTOS va fi vazut de intreaga suflare de pe pămant,atunci cand va veni in NOUL SAU IERUSALIM,numit ROMANIA. Deci, după spusele tale,"eu sunt primul nebun ",care si-ar da si viata pentru toate cate am scris si spus !

   Ștergere
  3. Eu personal nu cred ca Ro este tara Mantuitorului. Romanii sunt foarte rautaciosi,barfitori si ignoranti, ca dovada de 30 de ani tara se vinde pe nimic strainilor si romanilor nu le pasa... securisti si puscarii sa fie. Gainariile iau ani grei de puscarie in timp ce furturile de milioane si miliarde de euro sunt protejate ba mai mult sunt in cele mai inalte functii.
   Prezumția de nevinovăție le-a fost furată românilor prin modificarea codurilor penale!


   Noile coduri penale sunt chiar mult mai periculoase decât cele din comunism!

   În 1994, România s-a angajat să respecte Convenţia privind drepturile fundamentale ale omului şi jurisprudenţa CEDO de la Strasbourg. În momentul în care România a ratificat acest tratat internaţional, care potrivit art. 20 din Constituţie are întâietate în faţa oricărei reglementări din legislaţia noastră internă, Justiţia română opera cu Codul penal şi Codul de Procedura penală din 1968 – perioada comunistă.

   https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/13/prezumtia-de-nevinovatie-le-a-fost-furata-romanilor-prin-modificarea-codurilor-penale/

   Ștergere
  4. Doamna Maria, nimeni nu poate confirma sau infirma ceea ce scrii aici pe blog si de aceea oamenii care mai si gandesc isi pun intrebari firesti pana la urma, judecand dupa viata actuala din Romania.

   Ștergere
 2. Iohannis ne-a tradat ca si Hitler la fel acum cu R Moldova si de alte citeva ori si ar fi trebuit destituit si judecat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu credeti ca singurul si cel mai important cuvant de spus, in ceea ce priveste R.Moldova, o au chiar ei, cetetenii acelei tari, adica R.Moldova? Cam cati credeti ca vor unirea cu Romania cand ei, moldovenii, reprezinta cam 45% din populatia tarii lor? Pornirea asta sufleteasca trebuie sa vina si din partea lor. Ceva s-a intamplat, s-a miscat acolo din momentul in care au dorit sa le fie recunoscuta limba, limba moldoveneasca, dar se pare ca nu este indeajuns. Dupa mintea mea, ceva luat cu forta, bruscat, duce la razmerita, scandal, razboi. Asta va lipseste acum? Ce o tot dati cu R.Moldova?

   Ștergere
  2. 23:16 Nu toti gandesc inainte de a vorbi.

   Ștergere
 3. Da,lupta se va da pentru ciolan,nu vedeti ca cine candideaza,unul serios nu e ,pe care l-ai putea alege...

  RăspundețiȘtergere
 4. Oricum va fii o lupta interesanta intre Barna din Rasinari si traficantul de copii-lor din Rasinari ,urmas a lui Hitler.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iohanis presedinte,Barna premier.PNL + USR majoritate parlamentara,guvrenare de dreapta.Asta vrem si asa o sa fie!Doamne ajuta!

   Ștergere
 5. Foarte simpatic si clar acest mesaj!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Clar...i love Iohanis!Este un simpatic...nu?

   Ștergere
  2. Da 09:28, mai ales cand ranjeste.

   Ștergere
 6. Doar,ca nu e ales de noi...''prietenii stiu de ce!''

  RăspundețiȘtergere
 7. 22.08 - dumneata stii ca Hitler in prima etapa din cariera lui politica a fost foarte iubit de poporul german? Stii ca atunci cand a preluat puterea, Germania era la pamant dpdv economic si in cativa ani Hitler a facut din tara asta o mare putere?
  Unde vezi dumneata o asemanare intre Iohanis si Hitler? Hitler nu si-a tradat poporul, el i-a iubit pe nemti. Cati dintre voi il iubesc pe Iohanis? Nu de alta, dar pe aici vad ca il boscoroditi de cate ori aveti ocazia.
  Hitler a omorat milioane de oameni in razboi, in lagare, etc...nu este un erou. Am tinut sa scriu aceste lucruri pentru a respecta adevarul istoric.
  Pe Iohanis nu l-am votat, dar nici nu afirm ca este tradator pentru ca nu si-a tradat tara.
  Hai sa nu ne mai dam cu parerea "d-aiurea", sa punem mana pe cartile de istotie si apoi sa comentam.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine vrei sa puna mana pe carte?. Nu vezi ce fel de oameni scriu aicea?.

   Ștergere
 8. 22,57 Vorbesti total aiurea denaturind ISTORIA si mintind.
  Hitler a luat puterea in Germania prin diversiunea si Incendierea Reichstagului,la noi inca nu s-a clarificat incendiul de la Colectiv,tot cu urmari politice majore.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 22.57 ,,Germania era la pamant dpdv economic si in cativa ani Hitler a facut din tara asta o mare putere '' .

   Serios ???? Ia citeste mataluta cum s-a imbogatit din furt si crime aceasta Germanie nazista :

   Muzeul Victoria si Albert din Londra va publica lista lui Hitler, ce contine numele a 16.558 de opere de arta moderna care au fost luate de nazisti.
   În timpul celui de-al II-lea război mondial, naziştii şi-au desfăşurat nestânjeniţi activităţile criminale.
   Adolf Hitler şi generalii săi au furat sistematic bogăţiile ţărilor ocupate, săvârşind o serie de crime revoltătoare.
   La fel ca şi piraţii secolului XX, aveau de gând să se îmbogăţească jefuindu-şi victimele.
   Nu s-au mulţumit doar cu obiectele de uz personal ale milioanelor de evrei trimişi în lagărele morţii, ci au furat aur, diamante şi opere de artă în valoare de miliarde şi miliarde de dolari.
   Naziştii au jefuit tot, de la tezaurul Rusiei, până la galeriile de artă din Paris şi seifurile băncilor din Roma.

   Aur de peste 50 de miliarde de lire sterline, ajuns în mâinile foştilor nazişti
   În mod ciudat, multe guverne nu vor să declare nici acum cât anume au furat naziştii. Ofiţerii serviciilor de informaţii nu au reuşit să dea de urma unei cantităţi imense de aur, valorând aproximativ 50 de miliarde de lire sterline, aur ce a fost furat de nazişti. O parte considerabilă din aceşti bani a ajuns în conturile statelor sud-americane, din Băncile elveţiene, state care au oferit azil politic criminalilor nazişti, în schimbul a 5 milioane de lire sterline de persoană.
   Banii furaţi de nazişti…au ajuns în afacerile corporaţiilor internaţionale
   După război, Forţele Aliate, îngrijorate de ravagiile făcute de război, trebuiau să evalueze numărul victimelor şi valoarea pagubelor materiale, astfel încât căutarea banilor şi a aurului furat a trecut pe plan secundar.
   În momentul în care au început investigaţiile privind sumele furate de nazişti, banii dispăruseră deja în labirintul sistemului bancar internaţional.
   Aurul furat a servit ca bază pentru demararea unor afaceri ale unor concerne multinaţionale, dintre care, probabil, multe există şi sunt prospere şi în zilele noastre.

   Ștergere
  2. 60 de tone de aur descoperit în 1983

   După război, când naziştii panicaţi încercau cu disperare să se ascundă, mulţi nu au putut să-şi ducă cu ei întreaga pradă, astfel că pe drumurile Europei au fost lăsate miliarde, de lire sterline. Chiar şi azi se mai descoperă bani şi valori sustrase în acele vremuri.
   În iunie 1983, în apropierea graniţei cu Austria, în timp ce renovau fântâna unei mănăstiri părăsite din nordul Italiei, câţiva muncitori au descoperit nişte lăzi grele de metal.
   Acestea conţineau 60 de tone de aur care în 1983 valora peste 540 de milioane de lire sterline. Guvernul italian, puţin confuz, a recunoscut pentru prima dată în mod public că aliaţii lor furaseră în 1944 -120 tone de aur din Banca Centrală a Romei.
   A izbucnit lupta pentru dreptul de proprietate asupra aurului găsit, deoarece guvernul Iugoslaviei considera că aurul reprezenta o parte a rezervelor Băncii Naţionale din Zagreb. Aceste rezerve fuseseră furate de nazişti care intenţionau să transporte aurul în Germania. Nu era ceva neobişnuit ca soldaţii părţii învingătoare să-şi jefuiască inamicii. Printre “prădători” se numărau atât simpli infanterişti – care goleau pivniţele duşmanilor de vin de calitate – cât şi ofiţeri de rang înalt, care au intrat în posesia unor castele. Motto-ul lor era: “Captura revine învingătorilor”.

   Oficiul Jafului

   Ofiţerii germani nu-şi pierdeau timpul cu jafuri mărunte. Conform ordinelor directe sosite din partea Fuhrerului, întreaga operaţiune de jefuire a fost planificată până la cel mai mic detaliu, iar planul a fost executat cu multă precizie. Jefuirea organizată a băncilor făcea parte din politica naziştilor, la fel ca şi ocuparea Europei şi uciderea în masă a evreilor. Decizia Fuhrerului de a întemeia în cadrul guvernului german un “Oficiu al Jafului” s-a născut din ura sa faţă de austrieci.

   Hitler şi dragostea sa pentru oraşul Linz

   În 1903, după moartea tatălui său, Hitler a plecat din Braunau (Austria) la Linz, oraş care se afla la aproximativ 20 de mile distanţă de Braunau. În timpul şcolii, deşi profesorii abia îl luau în seamă, iar colegii îl excluseseră din grupul lor, dar totuşi Hitler îşi făcea planuri măreţe pentru viitor. În 1908, când a murit mama sa, Hitler, în vârstă de 19 ani, s-a simţit în sfârşit liber. A părăsit Linz-ul şi a plecat la Viena pentru a deveni celebru. A vrut să se înscrie la Academia de Arte din Viena, dar lucrările lui erau destul de slabe, astfel că examinatorii i-au recomandat să încerce să-şi continue studiile la o şcoală de desen tehnic, unde standardele nu erau chiar atât de înalte.

   Ștergere
  3. În anii următori, şi-a petrecut nopţile în adăposturi sărăcăcioase, încercând să convingă proprietarii barurilor să cumpere tablourile sale lipsite de valoare.
   În această perioadă a cunoscut umilinţa, sentiment ce l-a însoţit peste 20 de ani.
   De aceea, când a devenit Fuhrer, a anexat Austria Germaniei.

   În timp ce-şi făcea planuri de război împotriva Europei, pregătea o răzbunare separată pentru Viena.
   În martie 1938, după ce s-a bucurat de primirea călduroasă a locuitorilor din Linz, l-a chemat la el pe Karl Kershner, directorul Muzeului Orăşenesc de Istorie şi i-a spus: “Voi face din Linz capitala culturii mondiale.
   Voi aduce aici cele mai frumoase tezaure ale Europei, astfel că vienezii, care sunt nişte nerecunoscători, vor avea impresia că trăiesc într-un oraş părăsit.”

   Misiunea Specială din Linz, trupa nazistă de tâlhari

   Artistul ratat a început să schiţeze proiectul privind reconstrucţia oraşului.
   A promis că va aduce picturi, sculpturi, cărţi rare, tot ceea ce e de valoare în Europa. A trimis după adjunctul său scund şi însetat de sânge, Martin Bormann, căruia i-a ordonat: “Vreau să-mi aduci la Linz toate comorile din lume”. Atunci a fost înfiinţată Sonderauftrag Linz – Misiunea Specială din Linz – trupa de tâlhari care a furat aur, diamante, bijuterii şi obiecte de artă, care dispunea de bombardiere, tancuri, explozibile şi avea dreptul să ucidă pe oricine în numele guvernului german.
   Dar, înainte ca aceşti demenţi să-şi îndrepte interesul asupra tezaurelor de peste graniţă, au jefuit populaţia evreiască din Germania.

   Cel mai bogat om din Austria, baronul Louis von Rotschild, jefuit de nazişti

   În timp ce la ordinele lui Hitler, în adăposturile de apărare antiaeriană din Munchen se construiau încăperi blindate pentru depozitarea temporară a colecţiei din Linz, trupele speciale au iniţiat operaţiunea de confiscare a averii evreilor. Prima victimă a fost cel mai bogat om din Austria, baronul Louis von Rotschild.
   Acesta a fost arestat de Gestapo şi interogat de specialistul în artă al Muzeului de Artă din Dresda, dr. Hans Posse. Baronului i-au fost confiscate toate proprietăţile.
   Acesta a fost preţul pe care el şi familia sa l-au plătit pentru a primi dreptul de a părăsi ţara.
   Colecţia sa de monede de aur, de o valoare inestimabilă, operele de artă – printre care picturi de Van Dyck, Gainsborough şi Tintoretto – au ajuns în mâinile naziştilor. Teama şi panica i-au cuprins pe oamenii înstăriţi din Europa, fie că erau sau nu evrei.
   Marile familii de comercianţi şi-au vândut casele şi bunurile la preţuri mici, depunând banii în băncile elveţiene.

   Ștergere
  4. Louvre şi Versailles, jefuite

   În scurt timp, conducătorii Sonderauftrag Linz au fost “inundaţi” cu capturi.
   Specialiştii nu mai pridideau să evalueze imensa cantitate de obiecte de artă, ce nu mai încăpeau în adăposturile de apărare antiaeriană din Munchen. Se construiau rapid noi magazii pentru depozitarea obiectelor capturate.
   Aurul şi operele de artă adunate erau deja suficiente pentru proiectul din Linz. Naziştii erau acum şi în posesia operelor de artă ale Louvre-ului, ale castelului din Versailles şi a banilor din băncile franceze.
   A fost necesară înfiinţarea unor noi unităţi care să controleze în exclusivitate operaţiunile de la Paris.
   Specialistul în artă Alfred Rosenberg a fost însărcinat cu conducerea acestei unităţi speciale.
   El avea datoria să confişte moştenirea naţională a Franţei şi să o aducă în Germania.

   Toată Europa a fost jefuită de nemţi

   Timp de patru ani, liderii nazişti au făcut ravagii în Europa. Din Rusia soseau comorile ţarului Alexandru şi ale ţarinei Ecaterina.
   în timp ce infanteriştii germani de la Stalingrad şi Leningrad răbdau foame şi frig, trupele speciale au jefuit în total 427 de muzee şi bănci, capturile fiind transportate lunar la Berlin, la un astfel de transport fiind necesare 50 de trenuri.
   Băncile Poloniei şi ale Cehoslovaciei au fost golite şi două treimi din averile naţionale ale Belgiei şi Olandei au fost confiscate.
   Până în 1944, naziştii au adunat o avere inimaginabilă, în jur de 15 miliarde lire sterline. Goring era în posesia a 21.903 obiecte de artă, în mare parte provenite din Franţa.

   ODESSA, organizaţia care îi finanţa pe capii nazişti să scape de pedeapsă

   Însă, în 1944, tot mai mulţi au realizat că în curând fascismul va cădea. Bombardierele forţelor aliate se apropiau tot mai mult de inima Germaniei şi visul lui Hitler privind Muzeul Imperial de la Linz era pe cale de a se spulbera. Naziştii începuseră să-şi ascundă averile.
   Ocnele de sare ale satului austriac părăsit Alt Ausee au fost umplute cu aur şi comori.
   Mănăstirea Hohenfurth de lângă graniţa cu Cehoslovacia a devenit depozit de diamante, iar aurul a fost dus la castelul Neuschwanstein de lângă Fussen.
   Pentru Fuhrer nu mai exista niciun adăpost sigur. Dar complicii lui, care credeau că mai există scăpare, s-au întâlnit la Berlin şi au înfiinţat o organizaţie – ODESSA – care finanţa drumul şi adăpostirea celor mai căutate persoane din Europa. Aveau la dispoziţie mai multe miliarde de lire sterline.

   Criminalii de război, precum Bormann, şeful lagărelor morţii, dr.Josef Mengele, Adolf Eichmann şi Walter Rauff binecuvântau acum politica băncilor elveţiene.

   Utilizând acelaşi sistem bancar care cu patru ani în urmă a ţinut în siguranţă banii victimelor lor, membrii ODESSEI au manipulat aurul prin intermediul unor conturi secrete, datorită cărora şi-au putut cumpăra identităţi noi şi securitate în America de Sud.
   Organizaţia a cumpărat vile şi ferme imense în diferite zone ale Argentinei, Braziliei, Paraguayului şi în Chile, din averea acelor călăi nazişti care nu au fost prinşi niciodată şi ale căror crime au rămas nepedepsite până în ziua de azi. ODESSA a cheltuit foarte mulţi bani, dar chiar şi aşa a rămas mult aur ascuns în Europa.

   Guvernele occidentale i-au protejat pe nazişti! Incredibil!

   Destinaţia finală a aurului naziştilor nu a fost numai America de Sud.
   Câteva dintre marile şi prestigioasele imperii comerciale din S.U.A. şi Europa au fost înfiinţate din averea obţinută din jafurile săvârşite în cursul celui de-al II-lea război mondial. Ţările aliate au decis să nu facă publice amănuntele scandaloase ale celor mai mari jafuri săvârşite în cursul războiului.
   Dosarele, aflate în arhiva Serviciilor Secrete Britanice şi în Arhiva Naţională din Washington, conţinând numele celor mai mari jefuitori, precum şi amănuntele crimelor săvârşite de ei, vor rămâne “strict secrete” cel puţin până în secolul XXI.

   Şi americanii au jefuit…

   În mai 1945, pe când trupele americane şi cele ruseşti doreau să ajungă cât mai repede la Berlin, a avut loc cel mai ciudat jaf din istorie.

   Ștergere
  5. Generalul Eisenhower a dat ordin trupelor sale să atace Reichsbank din Berlin, să arunce în aer seifurile, iar conţinutul lor să fie transportat cu jeep-uri şi camioane în spatele liniilor americane.
   Soldaţii au executat cu entuziasm ordinul, însă, în drum spre comandamentul american, a dispărut aur şi acţiuni elveţiene în valoare de aproximativ 200 milioane de lire sterline. După treizeci şi cinci de ani, în aprilie 1979, în Ontario, Canada, trei oameni au fost închişi deoarece au încercat să schimbe câteva din acele acţiuni dispărute în război.
   Conform estimărilor, soldaţii americani şi soldaţii nemţi care au dezertat şi-au însuşit 90 de milioane de lire sterline, valori în aur, bijuterii şi valută străină.
   Niciun penny din această sumă nu a fost recuperat şi niciunul dintre soldaţi nu a fost acuzat de jaf.

   Ștergere
  6. 11:55-12:05, ce le stii tu pe toate. Sursa, nu o mentionezi?
   De la atata desteptaciune ti s-a aprins creierul.

   Ștergere
 9. Comunistii nu au trimis romanii tot cu vagoanele de animale,cu copii mici fara apa,fara nimic cand au fost deportati?Sau in lagarele de munca fortata floarea intelectualitatii romanesti?Unii dintre noi poate nu stiu,poate nici nu au citit macar.Dar cei care am trait pe pielea noastra acele vremuri le avem inca vii in minte si in suflet.Singurul Dumnezeu ne-a ajutat sa nu ne pierdem mintile,pentru care ii multumim in fiecare zi cat vom trai.

  RăspundețiȘtergere
 10. 23,16 Nimeni nu a scris aici ce spui tu de luare R Moldova cu forta.
  Guse si nu numai,spuneau ca Iohannis a' predat' Romania Germaniei care luna aceasta a predat-o[pentru a treia oara] Rusiei scotind Romania de pe Harta,.
  Era vorba ca la tratativele de Formarea guvernului de la Chisinau au participat Rusia,Germania si SUA ,dar nu si Romania care are acolo mai mult de un milion de cetateni si peste 2 milioane de romani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai minte, nu lasa ca Gusa sa te minta dupa cum este interesul sau personal.

   Ștergere
 11. cine va fi presedinte nu va avea mare lucru de facut-doar promulgarea legilor din parlament unde dorm toti-poporul ce sa faca?!sa intre cu jandarmii in conflicte ca sa-si lase familiile indoliate-meschinarie si jaf peste tot-SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII LUI....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine doreste sa ajunga presedinte,va jura inaintea LUI DUMNEZEU,ca va salva tara din chiarele satanei,va disparea minciuna,si va aduce dreptatea si adevarul,sa nu mai fie sufetinta in tara MANTUITORULUI LUMII.Cine nu va face asa chinuri groaznece va avea de la DUMNEZEU.

   Ștergere
 12. Doamna Maria nici Bârnă și nici" Hitler " nu reprezintă poporul roman.
  Bârnă este al lui Soros iar Hitler este al Germaniei.
  Oare poporul roman nu vede?
  Doamna Maria numai rînjetul lui Hitler spune tot.(un fel de o sa va arat eu voua)
  Lumea este sătulă de certurile celor care ne conduc,mulți sunt bătrâni,merg la biserica si mai putin la mitinguri si mai stiu eu unde, iar tineretul nostru este plecat din tara si multi nu au cunoștință de politică.
  O sa danseze Maniheist pe cei mari cu furcă în mână, asa am vazut si citit într-o carte cu mulți ani în urmă.
  Imaginea a rămas tipărită in minte cât și cuvintele.
  BOIERII CEI MARI SE VOR lupta intre ei.
  Maniheist dansa cu o furcă de fier pe capetele lor.
  Este exact ce se intampla acum.
  Cu mult drag tuturor si o zi binecuvântată.

  RăspundețiȘtergere
 13. O fi reincarnat Hitler ,in Iohanis.Sunteti absolut diabolic8.Oare ,nu cu voia Domnului a aj6ns presedinte?Nimic nu se intampla fara voia Domnului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba da, dar unii nu pot pricepe fiindca au ochelari de cal la minte si nu pot mai mult.

   Ștergere
  2. Anit si 19:10, uneori Dumnezeu mai lasa omul si in voia mintii lui nebune, daca nu intelege.
   Asa ca, este valabila vorba aceea: cum iti asterni asa dormi.
   Romanul pana nu da cu capul in zid nu intelege.

   Ștergere
 14. 14 iulie 14:07-toti presedintii au jurat cu mana pe biblie si au facut cu totul altceva-nu mai pot ei de chinurile ce-i asteapta!-toti sunt masoni care servesc altor principii-banul si puterea-suntem la mana lor

  RăspundețiȘtergere
 15. 08,37 La tradare e vorba de interesele tarii nu ale unui om experimentat ca Guse.

  RăspundețiȘtergere
 16. Anonim14 iulie 2019, 09:24 Doamne fereste!!! Ar fi cel mai negru scenariu !!!

  RăspundețiȘtergere
 17. Le e usor sa jure pe Biblie daca nu cred in ea.

  RăspundețiȘtergere
 18. Generalul Dumitru Iliescu cel care a infintat SPP-ul si cunoscator din interior al sistemului de forta spunea aseara pe TV ca Romania nu mai este independenta si are o justitie comandata.
  Eu ii spun tara captiva a IN-JUSTITIEI.

  RăspundețiȘtergere
 19. Familia americana Sacarin a depus o cerere prin care solicita recuperarea de la statul Roman a sumei de 30 000 de Euro pe care i-a investit pentru infierea Sorinei.
  Cu atit o fi fost platita si familia Iohannis pentru fiiecare copil scos la adoptie din Rasinari-Sibiu.???

  RăspundețiȘtergere
 20. Nu mai puteți să vă opriți cu aceste paranoi și teorii stupide ale conspirației ?

  Deja o dați în prostie, România este un stat independent, acele tâmpenii gen „străinii ne-au furat” sunt doar niște îndobitociri tipic rusești și populiste, dacă cineva este pro-occidental și luptător anti-corupție, este catalogat drept „imperialist” sau „trădător de nație”.

  Uitați, și eu sunt unul dintre cei enumerați mai sus, eu vreau o Românie curată și vestică, nu o sclavă a ambițiilor putiniste și bolșevico-naționalisto-ortohoațe.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 14:44, ai dat-o in extrema. Adevarul este ca Romania este la mana strainilor. Ce iti trebuie tie, in Romania nu are cum sa fie, decat daca nu le mai permitem strainilor sa vina la supt in aceasta tara. Statele vestice la care tu tanjesti au supt mult de-alungul istoriei de pe alte state. Tu visezi malai dar nu poti ajunge la el slugarind strainii.

   Ștergere
 21. P.S.: Sunt romano-catolic, nu vreau să respect pravoslavia și tot ce ține de ea într-un context statal, atâta timp cât statele românești, sârbe, grece, ruse susțin bisericile ortodoxe cu bani publici...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu conteaza religia, conteaza cine esti tu ca om.

   Ștergere
 22. Religiile stapanesc oamenii tinandu i în beznă programelor de frica continua,sa nu cumva ca omul sa afle adevărul.Uitati va în jur,frica,frica și iar frica.

  RăspundețiȘtergere