miercuri, 24 iulie 2019

LUPTA CU FAMILIA SECARIN ,CONTINUĂ ! SORINA VA REVENI IN ROMANIA !

                   24 Iulie 2019,ora 4,39 zori de zi !

                             Dragii mei ,

Am scris cateva articole cu si despre micuta Sorina,luata cu forţa din familia Şerămăţ.
Si cu fiecare articol in ordinea lui cronologica,spuneam ca ,este foarte posibil ca micuta Sorina sa revina acolo unde isi doreste,adica, la familia in care a crescut.
Si asa va fi dragii mei ! Sorina ,se va intoarce in Romania la un moment dat. Sora ei mai mare,va merge sa o aduca acasa.Dar iata ,ce spunea un glas astazi in zori:

               "Sorina?
              Micuta Sorina?
             Lupta cu familia Secarin ,continuă !"
Iata dragilor, cum sta acum situatia adoptiei micutei Sorina. 
Aceasta adoptie fratilor, fara niciun dubiu,va fi anulata ! S-au facut multe abuzuri si multe falsuri ,după cum declarau AVOCATII familiei Seramat si după DOVEZILE aratate la Tv.
Apoi, nu putem trece peste violenta verbala si fizica a Procuroarei care a furat copilul din casa familiei care a crescut-o. A furat-o cu Autoritatile de faţă,fara ca familia indurerata sa poata sa o apere pe micuta Sorina.
Iata :
26 iun. 2019 - Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata ... a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa. .... Foarte bine este ca Sorinasa se intoarca si sa ramana la familia care a crescut-o. ... Cati crestini -de ochii lumii- de pe acest blog au vizitat un orfelinat sau ...

Acum 3 zile - "La abuzuri ! Multe abuzuri in cazul Sorina!" Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.

Dar iata si cum s-au petrecut evenimentele triste si dureroase :
21 iun. 2019 - Procuroarea de caz, Maria Pițurcă, a descins, vineri, la familia ... Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe ...

Acum 2 zile - Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a  oferi o ... „Sorinaîntoarce-te acasă, te rog”, a spus micuța că a scris pe bilet. „Sorina ...
21 iun. 2019 - S-au întors acasă de la centru cu două fetițe, Andreea și Sorina. .... “Uitați- la ea, vi se pare că este legată cu lanțul de balustradă

21 iun. 2019 - Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au descins vineri dimineața în casa unei familii din ...
Imagini pentru PROCUROAREA AGRESIVAImagine similarăImagini pentru PROCUROAREA AGRESIVA.

Iata si ultimul meu articol ,referitor la micuta Sorina:

                                    21 Iulie 2019,ora 23,33 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "La abuzuri !
                  Multe abuzuri in cazul Sorina!"

Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.
Aveam mari asteptari la acesti oameni americani care ,se laudau cu intelepciunea lor.
Imi doream ca sa fi venit de mâna cu Sorina la familia care a crescut-o,si sa spuna fetita ca vrea sa plece cu ei, apoi,sa poata sa-si ia ramas bun de la cei dragi si sa fi tinut legatura cu ei prin telefon.
Părintii adoptivi,putea sa vina sa le multumeasca celor care au crescut-o pe SORINA,pentru ca au avut mare grija de fetita si au crescut-o frumos.Dar nu s-a intamplat asa ceva. Nu s-au coborât la nivelul familiei care a crescut-o pe fetita,iar acest lucru spune mult despre acesti oameni.
Daca s-ar fi procedat asa,toata lumea era fericita si impacata sufleteste,inclusiv fetita, ca pot tine legatura unii cu altii si ca SORINA este fericita in SUA.
Este foarte posibil ca SORINEI sa-i fie foarte bine in SUA, dar ,ramane un semn de intrebare?
Unde este "maduva "semnelor umanitatii?
Au rapit copilul si au disparut, fara sa tina seama de lacrimile amare ale familiei fetitei,fara sa tina seama de sabia adanc infipta in sufletul lor.Totul putea sa fi fost facut altfel ,in asa fel incat ,niciuna din cele doua familii sa nu sufere.
In ceea ce priveste abuzurile in cazul Sorinei,cu siguranta  BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI le va descoperi pe toate.
Sunt sigura dragii mei, ca SORINA va reveni in Romania la un moment dat.
Sora ei mai mare, ADELINA ,o va aduce acasa.
Daca se va dovedi (si se va dovedi) ca aceasta adoptie are la baza multe ilegalitati,adoptia va fi anulata ,iar cei vinovati vor plati in faţa LEGILOR romane,si SORINA va reveni in sânul familiei care a crescut-o cu iubire si cu multa dragoste.
Un copil nu are nevoie de bogatii materiale. Un copil are nevoie de fiintele dragi in mijlocul carora a crescut,si carora ,le spunea mami si tati.
Sorina sufera si va suferi enorm, pentru felul brutal in care a fost luata din mijlocul familiei in care a crescut.
In Romania anilor 2019, este inadmisibil ca un copil nevinovat sa fie târât si dat cu capul de asfalt de Procuroarea agresoare care, nu avea niciun drept s-o smulga din casa familiei care a crescut-o pe Sorina.

22 iun. 2019 - În imagini se poate vedea cu procuroarea Maria Piţurcă trage de aceasta ... la Baia de Aramă: „Zâmbetul din poze mi se pare suspect”- VIDEO ...
Dar iata articolul in care ,ni se spune ca Sorina va reveni acasa:
Asa cum spune in acest articol:

26 iun. 2019 - SORINA VA FI LUATA ACASA ! 26 Iunie 209,ora 5,11 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita ...
                     26 Iunie 2019,ora 5,11 dimineata !

                              Dragii mei,

Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata de Procuroare .
Acum 3 zile - Unii dintre cei care au văzut imaginile cu Sorina (. ... abuz s-a produs la Baia de Aramă de către procuroarea Piţurcă Maria Antoaneta, dar şi de ... Aici se precizează imperativ că „nu este permisă agresarea minorului”, precum ...
Acum 3 zile - Noi proteste şi controverse în cazul Sorinei, fetiţa luată cu mascaţii pentru a fi dată în adopţie. Procuroarea este acuzată că avea mandat doar ...

Glasul spunea asa:
             "Expertiza generala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa."
Dragii mei,asa precum vedem cu totii,in ,Mesaj nu ni se da numele sorei mai mari.
Sora mai mare are si la Părintii legali adoptivi care ,au luat-o cu forţa din casa celor care au crescut-o ,si carora fetita le spunea mami si tati.
Sora mai mare exista si in casa unde a crescut Sorina.
Eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,pentru ca Sorina sa fie ocrotita de tot ce este rău, de tot ce i-ar aduce lacrimi si suferinta.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aleaga ce este mai bine pentru Sorina,pentru ca ea sa uite prin ce a trecut si sa devina om mare si cu multa iubire de semeni.
                            Cu dragoste,Maria.
Iata si un alt articol:
24 iun. 2019 - MESAJ PENTRU SORINA , FETITA SMULSA CU BRUTALITATE ,DIN SÂNUL FAMILIEICARE A CRESCUT-O ! VIDEO – Imagini noi cu ...
Iata si ultimele Informatii oficiale cu plecarea fetitei in SUA:

Acum 1 oră - Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, a ieșit, duminică 21 iulie a.c., din România, cu destinația Statele Unite ale Americii, împreună cu ...




Sorina a plecat în SUA împreună cu familia adoptivă









Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi.
Potrivit unor surse apropiate cazului fetiței din Baia de Aramă, Sorina avea toate actele în regulă şi a părăsit țara prin Aeroportul Otopeni.Același surse au precizat că destinația familiei adoptive a Sorinei a fost Statele Unite ale Americii.
De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, pașaportul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Pașapoarte Dolj, a declarat, pentru Mediafax, avocata familiei.
Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabiliți în SUA. Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu.
Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunțat deja că o va contesta
.
                                          Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Mie nu-mi pare ca ar spune ca ar fi anulata adoptia Sorinei si nu cred,dar e lupta unor oameni sinceri care va devoala sistemul mafiot de adoptii in care s-au murdarit si cei din sistemul de forta si 'justitia' vopsita, care se tot arunca si aici pe unii pe blog pentru seful lor suprem si malefic ,Iohannis si el implicat cu astfel de bani murdari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta este statul de drept din Romania ocrotit de conducatorii Romaniei, guvern, presedinte!
    Comentarile sunt de prisos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea dreptate Liviu Dragnea. Statul paralel exista si am vazut cum actioneaza, in cazul Sorinei.

      Ștergere
  3. Maria,asa este,fiindca mesajele tale primite se adeveresc intotdeauna.Ne-am convins.Sa fii sanatoasa si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria,asa este,fiindca mesajele tale primite se adeveresc intotdeauna.Ne-am convins.Sa fii sanatoasa si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  5. o poveste inutila tip telenovela, in tmp ce...

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajuta că mi-a frânt inima acest caz.Nu sau gândit la sentimentele acelei fetițe? Cum sa smulgi un copil care a crescut de la un an jumate până la opt ani într-o o familie bună și să o forțezi sa plece in strainatate sa o iei cu mascatii? Unde trăim în junglă? De ce Sorina și nu alt copil? Ami pun aceasta întrebare? Ce interese sunt la mijloc? Dumnezeu sa faca lumina lu sa- i pedepsească pe cei ce au luat bani pentru acest caz.Roata vieții se întoarce și vor platii cei ce sunt vinovati.Copika aceea nu este un obiect care sa- l vinzi .Este un suflet care a fost batjocorit.Ami doresc sa ajungă de acolo înapoi în familia care a crescut.Doamne ajuta că și eu am patru copii.Este o durere pentru cei care au crescut- o.Dumnezeu să facă lumina. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. În mesaj spuneți că lupta cu familia Secarin continuă nu văd de unde ați scos că micuța Sorina va reveni în România. Poate doar din dorința dumneavoastră pe principiul dacă noi o ducem rău să o ducă și alții, să moară și capra vecinului. Eu oricum nu cred ce spuneți deoarece aveți multe premoniții care nu s-au adeverit s-au au fost exact invers față de ce ați anunțat. Corectați vă rog lupta cu statul american din momentul în care a călcat pe pământ american Sorina a devenit cetățean american. Așa că lăsați șopârlele că nu va putea niciodată statul român să mai pună mâna pe acel copil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 iulie 2019, 19:23
      De ce va ganditi numai la bunastarea materiala si financiara? Mai presus de tot se de toate, este sufletelul acestei fetite si durerea cumplita a familiei care a crescut-o. Câta rautate sa ai in tine,ca sa ma acuzi ca vreau sa moara si capara vecinului,si ca nu vreau binele fetitei?
      Binele fetitei,este in mijlocul familiei in care a crescut.
      SORINA va reveni la familia care a crescut-o ! nu de la mine spun,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT!

      Ștergere
    2. 19:23, nu este asa. De data aceasta va fi diferit. Sorina se va intoarce acasa, in Romania, unde sunt cei dragi care o asteapta. Se va face dreptate; si americanii stiu de dreptate, nu? Pana la urma adevarul va iesi la iveala.

      Ștergere
    3. Așa vrea tanti Mărioara , să vină în țara si sa sufere . Este un copil închis la culoare pe care nimeni nu a vrut să-l adopte , inclusiv șmecherii de maternali . Copilului o să-i fie de 100000 de ori mai bine acolo , o să sune alte condiții și alte deschideri . 5 milioane de români au fugit din Romania cu copii cu tot și încă mai pleacă . Nimeni nu se ocupă de copiii instituționalizați din Romania , sunt niște amărâți fără viitor . 😢😢😢😢

      Ștergere
    4. Nu, anonim 23:14. Sorina vrea acasa la parintii care au crescut-o si care o iubesc din tot sufletul.
      Anonim 23:14, adevarata fericire nu sta in materie (bani, pozitie, faima, putere economica, etc.) ci in plinatatea sufletului alaturi de cei dragi. Adevarata fericire nu se cumpara cu bani ci ea infloreste doar acolo unde este prezenta iubirea autentica.

      Ștergere
  8. Nu se va intampla absolut nimic, Sorina nu va reveni in tara, procuroarea nu va fi sanctionata in nici un fel cei de la centrul de plasament vor fi facuti scapati si afacerea cu adoptiile internationale va merge ca unsa in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Normal ca acest copil va reveni la familia care a crest-o . Copila are amintiri , greu sa se adapteze la o noua limba, la o noua familie si cultura . Vin toti de pest Ocean sa isi caute parintii, mai ales aceasta fetita care e mare si a trait totul pe pielea ei. Nu toate adoptile au final fericit , nu e totul sa le oferi conditii si pretentii de viitor. Nu ii vor putea interzice sa nu-I sune, sa nu-I caute , e ca si cu fructul oprit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Avocata americanilor ameninta fosta familie a Sorinei din Baia de Arama cu procese pentru defaimare incercind sa le inchida gura.
    ADEVARUL tace fara putere cind Banii vorbesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Dureros.
    Nu stiu exact cum au stat lucrurile, daca familia care a crescut-o a inaintat vreo cerere pentru adoptia Sorinei sau nu ,si alte amanunte. Cert este ca , daca , acel copil nu era ingrijit acceptabil, banuiesc ca era luat demult din familia respectiva, nu se astepta atatia ani.
    Dureros este faptul ca oameni de vaza ai acestei tari , cum ar fi un ditai fost presedinte, a spus pe la tv.ca familia ce-a crescut-o(contra cost, ce-i drept) nu avea conditiile necesare... Interesant pentru ca sunt foarte multe familii cu conditii mult mai precare, n-ar insemna ca toti copiii cu conditii precare sa fie stransi ca.niste marionete si dusi prin te miri pe unde au iei interese?
    Mila de acel copil i-a indemnat sa recurga la metode destul de drastice, grija pentru viitorul lui.
    Pentru binele copilului. Timp in care ne vaitam ca populatia ne scade. Interesant. Oare, nu exista surse si resurse de a imbunatati conditiile pentru cresterea copiilor chiar aici? Noi, romanii, ne-am obsnuit cu intrebarile retorice, de fapt ei ne-au adus in stadiul asta de putrefactie(sincer, chiar ma mir de unde mai apar uneori cativa oameni care scandeaza cate ceva umanitar in tara asta). Am devenit imuni la umanitate. Suntem niste tampi care-si asteapta zilnic sentinta. Traim intr-o mare minciuna. Dureros pentru ca lucrurile vor merge in acelasi sens, din ce in ce mai profund. Nu sunt fan al pesimismului, al energiilor negative dar ceea ce se intampla e dezarmant. Suntem pierduti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce te opreste sa misti ceva?! Orice, numai pe Lumina sa fie! Ma refer la orice poate face bun un om in jurul lui. Cum ai vrea sa fie lumina intr-un ocean de intuneric?!
      Si..sa stiti ca sunt multi oameni implicati in jurul lor in tara asta. Dar ei nu stau sa-si planga de mila sau sa-si franga mainile descurajati. In general, oamenii despre care vb eu nu pot fi găsiți pe internet. Nu au timp de pierdut!

      Ștergere
  12. Va veni dar probabil fara un rinichi :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Destul de greu de spus cine are dreptate.Sa se fi impacat cele doua familii,greu de presupus,am inteles ca se cearta de anul trecut,asistentii maternali au acuzat ca vor sa-i ia organe fetitei.Acum,depinde de intentiile sincere de adoptie.Asistentii nu vor renunta,pentru ca ceilalti au facut imprudenta sa le ceara daune materiale.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sigur ca statul a gresit,procuroarea aceea.Dar trebuie stabilite si limitele asistentilor maternali.Altfel,nimeni nu va mai dori sa adopte un ccopil,nici familii din tara noastra.Mai ales un copil mare,nu va mai avea nicio sansa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vine doar daca se anuleaza adoptia . Ceea ce nu cred , odata ce a plecat de aici este si cetatean american prin familia de adoptie .
    Si mai poate veni peste vreo 7 ani cand va avea 16 si poate calatori si decide singura care-I sunt prioritatile si avantajele.

    Familia asta va cere mult de la ea , o vor include in scoala cu pretentii , reguli in casa , in societate. Se va simti la inchisoare la ei . Libertatea si-o va castiga singura si nu e cea din America , ci cea de aici . In toata actiunea asta in forta a romanilor americanizati, au pierdut din vedere ca acest copil are aproape 10 ani , adica e mare .

    RăspundețiȘtergere
  16. Fetita va fi operata sai dea un rinichi lui tatal abdotiv asa ca de aceea a vruto de aadoptato

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:34, cat de inapoiata poti fi. De ce accepta Dumnezeu astfel de specimene?!? Auzi, Doamne sau te distrezi???

      Ștergere
  17. http://m.ziare.com/social/exclusiv-viata-cea-noua-sorinei-in-sua-marile-surprize-video-1576459?utm_source=Stirileprotv.ro-Cross&utm_medium=Exclusiv+Viata+cea+noua+Sorinei+in+SUA.+Marile+surprize+%28Video%29&utm_campaign=Interpromo

    RăspundețiȘtergere