sâmbătă, 20 iulie 2019

SORINA ! FETIŢA SORINA ! APAR NOI DOVEZI !


                     Noapte de 19 -20 Iulie 2019,ora 1,10 !

                              Dragii mei, 

Eu am mai scris ,despre Cazul micutei Sorina.
Iata cum, si-n aceasta noapte, un glas spunea asa:
            "Au apărut Dovezi noi ,in Cazul Sorina!

Clipă în care, desi eram cu ochii pe monitor,o vad pe micuta Sorina sub coroana verde a unui copac, a unui pom, jucandu-se la umbra copacului.
Era imbracata, cu un tricou si pantalonasi scurti de culoare bleu sau vernil.
Micuta Sorina era tare trista,chiar daca părea ca-si cauta ceva ca sa se joace.
Era singura pe iarba verde de sub pom, si se invartea in jurul lui, de parca ar fi cautat ceva.
Prieteni dragi, m-am rugat,ma rog si ma voi ruga pentru micuta Sorina (si nu numai) ca s-o aiba Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului in fiecare clipă în grija si in paza Sa.
Iata si un alt articol scris de mine si grait de Duhul Cel Prea Sfant,referitor la micuta Sorina:
24 iun. 2019 - MESAJ PENTRU SORINA , FETITA SMULSA CU BRUTALITATE ,DIN .... Mafie in toata regula in Ro si nu de acum si nu doar in cazul Sorinei, ...
VIDEO – Imagini noi cu Sorina. Fetița de opt ani, filmată în timp ce se joacă alături de mama adoptivă.
                                      24 Iunie 2019,ora 5,21 dimineata !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care, spunea ceva îmbucurator despre fetita luata cu forţa din sânul familiei care a crescut-o.
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer cu litere albe si stralucitoare pe un fond albastru.
Citez:
                 "Sorina !
            MESAJ pentru SORINA :
Iar glasul spune asa Sorinei:
           Sorina ! Oriunde te vei afla în lume,află că ai Mamă vrednică...."
Si glasul se opreste,iar scrisul dispare.
Dragii mei,sa ne rugam pentru Sorina, sa ne rugam ca sa fie sanatoasa si sa aiba parte de o viata frumoasa, alaturi de toti cei dragi pe care îi iubeste.
Cu siguranta Sorina nu-si va uita niciodata Părintii care au crescut-o de mica, iar AUTORITATILE române ,cu siguranta vor face lumina si dreptate in acest caz atât de cutremurator.
SORINA este vegheata si ocrotita de Sus,este ocrotita de MAICA DOMNULUI care este Mama noastra a tuturor.
PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI vor veghea asupra Sorinei,iar micuta va creste mare,frumoasa si sanatoasa, si nimic rău nu i se va mai putea intampla.
Dar iata povestea trista din ultimele 3 zile,a micutei Sorina:

Acum 3 zile - O fetiţă de 10 ani a fost luată cu mascaţii din camera ei, la Baia de Aramă, ... acolo unde mai mulţi poliţişti au intrat cu forţa în casa unor localnici, ... Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din ... S-au iubit în văzul tuturor și au fost filmaţi! Atenţie, imagini interzise minorilor! Video ...
Acum 2 zile - Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, a fost luată ... acolo, nu să intervină în forță”, au declarat responsabili ai IPJ Mehedinți. ... Vedeţi aici un video în care se poate vedea cum autorităţile încearcă ...

Fetiţă de 8 ani din Mehedinți luată cu poliţiştii de lângă asistentul maternal. Reacția autorităților


Ultimul update: Vineri 21 Iunie 2019 22:21
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2019 19:30
Senatorul USR Vlad Alexandrescu cere Autorităţii Naţionale de Protecţia Copilului şi Avocatului Copilului să facă anchetă în cazul adopţiei fetiţei de 8 ani din localitatea Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, luată de poliţişti de la asistentul maternal care a crescut-o de la un an. Fetiţa de 8 ani a fost abandonată de familia biologică, iar asistentul maternal a vrut să o adopte, fiindu-i respinsă cererea. În schimb, a fost încuviinţată o adopţie internaţională.”Am fost sesizat cu privire la cazul fetiţei de 8 ani din Baia de Aramă, care a fost luată de autorităţi pentru a fi trimisă în SUA. Fetiţa a fost abandonată de familia biologică şi crescută de o familie de asistenţi maternali, timp 7 ani. Aceştia şi şi-au exprimat dorinţa de a o adopta, însă DGASPC a încuviinţat adopţia către un cuplu de români din Statele Unite în locul asistenţilor maternali care o crescuseră. Comunitatea locuitorilor s-a mobilizat în favoarea rămânerii copilului în familia de asistenţi maternali care îl are în îngrijire. Vedeţi aici un video în care se poate vedea cum autorităţile încearcă s-o ia pe fetiţă, împotriva voinţei ei, de lângă oamenii care au crescut-o pentru a o încredinţa familiei de adopţie”, a scris, vineri, pe Facebook, senatorul Vlad alexandrescu.
Fetiţă de 8 ani din Mehedinți luată de poliţişti de lângă asistentul maternal.

Imagini dramatice! Fetiță din Mehedinți luată cu forța de lângă asistenții maternali, pentru a fi dată familiei din SUA care a adoptat-o (VIDEO)
Imagini dramatice! Fetiță din MehedinÈ›i luată cu forÈ›a de lângă asistenÈ›ii maternali, pentru a fi dată familiei din SUA care a adoptat-o (VIDEO)Acesta solicită Autorităţii Naţionale de Protecţie a Copilului şi Avocatului Copilului să declanşeze de urgenţă o anchetă în acest caz.”Cred că sunt mai multe circumstanţe care fac necesară această anchetă, dusă de autorităţi din exteriorul judeţului. ANPDCA şi Avocatul Copilului au dreptul să intervină pe căi oficiale în acest caz şi le cer să ia toate măsurile necesare pentru protejarea interesului superior al copilului”, a mai scris Vlad Alexandrescu.

21 iun. 2019 - Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova este acuzat ca a bruscat si a tarat pe jos o fetita de 8 ani. Copila s-a ...
21 iun. 2019 - Acuzaţia uimitoare făcută de părinții biologici ai micuței Sorinafetița târâtă pe asflat de mascați și luată din casa în care s-a născut! Pentru ...

Video Mehedinţi: Noi IMAGINI şocante cu fetiţa de 8 ani, târâtă de procurorul de caz afară din casă/ ATENŢIE imagini cu puternic impact emoţional | VIDEO

Noi imagini şocante au apărut cu Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, luată de la asistenţii maternali cu mascaţii. În imagini se poate vedea cu procuroarea Maria Piţurcă trage de aceasta şi nu se opreşe nici când copila este foate aproape să îşi spargă capul de tocul uşii.


În imaginile filmate cu un telefon mobil, cel mai probabil de către unul dintre vecini, se poate vedea cum uşa casei se deschide iar copila de opt ani este trasă pur şi simplu de mâini de către procurorul de caz, Maria Piţurcă .
În momentul în care calcă în exteriorul casei, fetiţa reuşeşte să îşi elibereze una dintre mâini, dar cade pe spate, foarte aproape de tocul uşii. Procuroarea nu se lasă intimidată şi trage de copilă, aceasta fiind târâtă, în timp ce Maria Piţurcă încearcă să îi prindă mâna eliberată.
În continuare se aud urletele fetiţei, vocea unei femei care strigă "o omorâţi" şi se vede procuroarea care trage violent de copil.

-0:00
Procurorul Maria Piţurcă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, spunea vineri că nu a tras de copil în timpul intervenţiei şi că a încercat să o ia în braţe.
„Nu am tras de copil. Am încercat să nu apăs, să nu ... Am încercat să-l iau în braţe. Am reuşit să o iau în braţe şi am dus-o în braţe la tată. Nu s-a mai filmat. Şi ea va fi oricum examinată fizic şi vom vedea dacă are vreun semn sau nu. Am intervenit pentru a înceta starea de deţinere ilegală a acestui copil”, a spus Maria Piţurcă.
Potrivit procurorului de caz, acţiunea a fost posibilă după ce în data de 24 mai Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi a depus o sesizare în care se arăta că asistentul maternal Ş.M. refuză să predea copilul părinţilor adoptatori.
Fetiţa a fost luată cu mascaţii din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce a fost înfiată de o familie din America.
Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. Totodată, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat Inspecţia Judiciară pentru a efectua cercetări cu privire la conduita şi modul în care procurorul de caz.
În această situaţie, premierul Viorica Dăncilă a cerut corpurilor de control ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie şi Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială să fie luni dimineaţă la prima oră în Dolj şi Mehedinţi.
Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului a precizat că persoana de la care a fost preluată fetiţa din Mehedinţi nu mai avea calitatea de asistent maternal, fiindu-i retras atestatul, astfel că fata era reţinută ilegal. Adopţia pentru fetiţă a fost deschisă încă din 2013. Pe toată perioada de valabilitate a adaptabilităţii copilului, au fost făcute demersuri pentru identificarea în plan intern a unei familii/persoane adoptatoare, însă nu s-a reuşit finalizarea unei adopţii cu o familie/persoană cu reşedinţa obişnuită în România, arăta sursa citată. În cadrul procedurii de adopţie , au fost selectate 120 de familii atestate din România, dintre acestea o singură persoană a dorit să participe la o primă vizită a fetiţei, dar care a refuzat ulterior continuarea demersului.
Asistenta maternală care a avut grijă de fetiţa luată din casă de mascaţi, la Baia de Aramă, susţinea că nu a refuzat adopţia copilei şi a fost obligată să semneze o declaraţie gata scrisă. Soţul acesteia declar, la rândul său, că a formulat plângeri la DIICOT împotriva DGASPC Mehedinţi.
Sâmbătă, avocatul familiei adoptive, Liviu Belulescu că Sorina s-a adaptat la noua situaţie: „Fetiţa este foarte bine, se vede de pe buze. S-a adaptat imediat. I s-au spus tot felul de prostii, că o taie pe burtică şi îi ia maţele şi o duce în America să le vândă. Fetiţa este bine".

31 de comentarii:

  1. Sorina nu mai are nici o sansa; practic este arestata acolo unde este, are si va avea zile foarte amare. Cel putin un an va fi in siguranta, ca sa uite lumea de aici. Apoi nu se stie. Ma tem ca mama ei iubitoare va fi Maica Domnului. Si nu e singurul copil intr-o sfasietoare suferinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa apara! Sa puna Dumnezeu Lumina si Adevar in Romania! Sa cada zidul in spatele caruia sistemul criminal isi ascunde crimele! Sa vada si romanii ce reptile ii conduc si mint ca e democratie! Pentru fiecare om diavolul are o ispita. La banul furat foarte putin se pot abtine!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum e incredibil , cu milioane de copii gata sa fie dati in adoptie din toata lumea, cu 2 copii ai lor acsa , tocmai pe aceasta fetita li s-a pus pata sa o ia la ei acolo . Totul brusc, totul fortat , nu se explica nimic din toata ,,bunavointa '' lor de a o adopta.

    Pentru acest copil totul e nou, I se inoculeaza ideea paradisului care o asteapta , ce va avea si cat va avea acolo , fara sa ia in consideratie ca la primele regului ce i le vor impune , va aparea prima fractura . e un copil mare, greu de adaptat la scoala de acolo, la limba, la o familie cu ai ei copii et. Parerea mea este ca acesti oameni fac o mare prostie sa o ia , ori e prea mare orgoliul pentru cata tevatura au facut , ori au un interes ascuns legat strict de acest copil, ca altfel , sa ne ierte Dumnezeu, tarile de est, sunt full de copii de adoptat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:37, din pacate avem de a face in aceasta tara cu o Justitie foarte corputa, nedreapta, care da sentinte la comanda. Tot necazul Sorinei vine de la hotararea mizera a instantei de aprobare a adoptiei. Cred ca s-au tras multe sfori. Justitia a ajuns o casa de business si de interese. Urat in ce hal a ajuns Romania. Este corupte la greu in Justitie iar tupeul judecatorilor a intrecut orice masura, o comit pe fatza, fara rusine si fara nici o teama.

      Ștergere
    2. Justitia este mafie pura. Aceasta "justitie" trebuie rasa din temelii. Ro din cauza ignorantei poporului roman,a coruptiei din justitie servicii,politica este cea mai de rusine tara de pe tot globul. Aceste institutii sunt RUSINEA TARII. Prin comentarii nu se rezolva nimic. Trebuie actionat si numai poporul are puterea de a pune capat odata pt totdeauna acestei mafii care a cuprins tara de 30 de ani
      Numai pentru EXPORT: istoria secretă a ‘orfanilor’ din România” (Romania for Export Only: The Untold Story of the Romanian ‘Orphans’) este titlul unei cărți scrise de Roelie Post, un vechi funcționar UE pe probleme de adopții de copii în care expune traficul ORGANIZAT de copii din România. Cartea poate fi cumpărată la http://www.roeliepost.com/buy-the-book/ In iulie anul trecut (2018) Comisia Europeană a concediat-o pe Roelie Post după ce au hărțuit-o ani de zile și ea a fost nevoită să plece din Bruxelles și să se ascundă. În aceste condiții ea a dat, o lună mai târziu, interviul de mai jos și care se găsește încă (!) pe youTube (vezi coperta cărții la minutul 10:17) https://www.youtube.com/watch?v=gUa5q658H8U Citez din interviu: (min 9:03) „Există o legătură între industria adopțiilor, rețelele pedofililor, cererea de copii și comerțul cu organe.” (min 10:21): „sarcina mea de serviciu era modernizarea protecției copilului în România și, ca parte a acestei sarcini, trebuia să împiedic adopția copiilor peste hotare” (min 11:23): „în România m-am lovit de un lobby de adopție pe care nu aș ezita să-l numesc mafiot.” P.S. Vezi și 1. http://www.roeliepost.com/2019/07/1491/ cu un articol publicat azi (19 iulie 2019): „Copii români exportați, 2004. Istoria se repetă în 2019” — în care se reia un documentar francez din 2012. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2967&v=z-dtx_VOOtM 2. documentarul (difuzat de televiziunea germană în 2009) despre o mamă din România al cărei copil a fost dat spre adopție în SUA fără știrea ei: „Lobby-ul de adopție: Cauți un copil, plătește cu bani gheață.” (subtitrare în engleză) https://www.youtube.com/watch?v=y_Ebvs0HsEg 3. http://www.againstchildtrafficking.org/what-we-do/roelie-post/

      Ștergere
  4. Au aparut si vor mai aparea dovezi despre mafia traficului de copii din instituttiile statului care au inceput sa-si stearga urmele distrugind sute de dosare.
    Astia ne conduc si vor sa para lebede albe sa-i mai si voteze naivii de romani,de la traficantul de valuta Rares la cel de copii si influenta cu padurile etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i voteze han-tataru' ca pe mine nu ma mai prostesc acesti nemernici nenorociti!!!

      Ștergere
    2. 11:08, si tu vrei sa pari lebada alba... Sper ca Dumnezeu sa faca selectia...si sa te arunce unde meriti.

      Ștergere
  5. Doamna Maria până la urmă ADEVARUL va iesi la suprafață precum untdelemnul.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetița are o grupă sanguină foarte rară în lume - sub 100 persoane o au - motiv pentru care sângele ei poate fi utilizat în crearea unor vaccinuri la fel de rare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grupa allien ce vrei sa spui? Exista 4 grupe de sange 01, A2, B3, AB4 si RH pozitiv si negativ. Nu conteaza care dintre ele o luam in discutie, dar cu siguranta sunt mai mult de 100 de oameni. Grupa 01 RH negativ e mai rara.

      Ștergere
    2. Mai studiază, mai cauta, mai afla...

      Ștergere
    3. Eu am o curiozitate : care e sursa informatiilor dvs., an.13.55., cat de credibila e, ce argumente aduceti pentru a dovedi ca fetita are o grupa de sange atat de rara ? Fara suparare, dar cred ca asta cu grupa de sange atat de speciala e doar o speculatie nefondata, un zvon lansat de cineva cu prea multa imaginatie...Unor oameni le place "sa brodeze " tot felul de stiri mirobolante, fara niciun suport real...PS. An. 05.08., eu stiam de grupa de sange AB4 RH negativ ...Oricum, ideea e ca sunt destui oameni cu aceste grupe de sange ceva mai rare, nu doar 100 .

      Ștergere
    4. 13.55 ne spui si noua „sursa” „informatiilor” tale? Nu de alta dar ca sa stim sa ocolim mincinosii patologici care se cred detinatorii adevarului. Ai testat-o tu pe fetita ca sa vezi ce grupa de sange aere. Doamneee, mare ti-e gradina!

      Ștergere
  7. Jandarmeria română tocmai ce a mai ucis un om. Doamna Dăncilă jandarmeria este în subordinea dumneavoastră câți oameni mai aveți de gând să ucideți?

    RăspundețiȘtergere
  8. Procuroarea care a luat-o pe Sorina are plingere penala pentru Rapire.

    RăspundețiȘtergere
  9. Miza e mare. Ca sa pui un procuror sa ia cu forta un copil , inseamna ca acest copil e aur ptr. acea familie. Nu s-a mai auzit asa ceva . Cu 2 copii ai tai, daca era vorba doar de - ADOPTIE normala, se reorientau catre un copilas micut care sa poata fi integrat intr-o familie si nu luat fortat .
    E cusut cu ata alba , la mijloc e vorba de interese peste cele ale copilului .
    Si nici nu cred ca nu au luat in calcul ca vor avea si piedici , dovada ca cer despagubiri colosale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:06, ca nu esti tu la curent cu procedura, nu inseamna ca "nu s-a mai auzit asa ceva"! Scuipa in san, pt.a nu ajunge in situatia in care ai nevoie de procuror/executor, pt.a-ti recupera un bun al tau...

      p.s.vezi cazul Hara, de exemplu, pt.a intelege mai bine.

      Ștergere
    2. 18.52 Ah, bine ca esti tu de acord cu ,,procedura'' de abuz !!!! Acel copil nu era bunul nimanui , nu era o casa sau un teren de acaparat si recuperat.

      Ștergere
  10. Ce bine ar fi sa ia Dumnezeu la El toti copilasii...Sa-i salveze din casele parintilor oi si capre resemnate. Stiti ca se fura copii, dar stati si va vaicariti! Invatati si voi de la randunici: isi apara puii adunandu-se in stoluri. Pisica isi apara puii punand pe fuga si cainii, de cateva ori mai mari decat ele. Numai oile crestine isi sacrifica singure mieluseii nefacand nimic!!
    Ce bine ar fi sa ia Dumnezeu la El toate animalele umilite de oameni! Batute si chinuite pe strazile Romaniei cele pline de gropi, gunoaie si mizerie umana! Animalele nu fac atata mizerie si poluare ca omul!
    Ce bine ar fi ca Dumnezeu sa stranga in El si padurile si toata Creatia. Sa vada omul numai capodopera lui! Poate ar invata si oile si caprele smerenia...
    Voi vreti cu politicienii, papii, popii si pastorii tradatori de Dumnezeu si degraba alergatori dupa bani, vile si masini scumpe, titluri de papi si preafeticiti? Eu vreau la Dumnezeu! Singurul care mi-a dat libertatea de a alege!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca intr-adevar, Sorina are o grupa sanguina rara - sub 100 de persoane, cum afirmati, din surse inteligente, parerea mea este ca s-ar impune sa fie ocrotita de o institutie speciala spre binele comun; cazul mediatizat in toata splendoarea adevarului. Dumnezeu adevarat, lumina din lumina sa fie cu Sorina!

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.mariaholtzhauser.ro/povestea-mea.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce curios!!!! Aia de 20 de ani sunt plecati in America , au doi copii ai lor , sangele lor, tocmai acum i-a apucat dragul de adoptie , cu tot cu presiuni numai si numai pe acest copil . Nici nu-I intereseaza ca 7 ani au crescut-o altii . Au tabarat cu relatii, pile, procurori pe copil.

    RăspundețiȘtergere
  14. 12.55 - ce ai cu femeia? De ce o insulti? Ti-a furat portofelul, barbatul/nevasta, te-a inselat?
    Sa pun lucrurile in cheia corecta, trebuie sa spun ca nu auzisem despre ea pana acum ( nu ma uite la Antene, nu am conturi pe site.urile de socializare,etc ) si astazi am intrat pentru prima oara pe blogul dansei.
    Am simtit sa comentez deoarece sunt deranjata de faptul ca din ce in ce mai des ne jignim semenii, ne aruncam cuvinte dure care nu se vor putea sterge niciodata, suntem rai, nu mai empatizam cu nimeni, " sarim sa ne luam beregatile" ,pe bloguri, pentru a apara politicienii, etc.
    Pacat, mare pacat ca societatea s-a degradat in halul asta!

    RăspundețiȘtergere
  15. SORINA A PARASIT ROMANIA AZI DIMINEATA 21 IULIE-nu mai este cale de intoarcere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiaţi că există o grupă de sânge “misterioasă” – Bombay – care este extrem de rară printre oameni?

      Cei mai mulți dintre noi au auzit de 4 tipuri generale de sânge: A, B, AB și O.
      Cu toate acestea, mai există o grupă de sânge extrem de rară, grupa de sânge Bombay.
      Oamenii care au grupa de sânge Bombay pot accepta sânge doar de la altă persoană care are grupa de sânge Bombay, și nu de la cineva care este O, A, B sau de tip AB.

      Se estimează că au această grupă aproximativ 1 din 10.000 de indieni și 1 dintr-un milion de persoane în Europa.

      Grupa de sânge Bombay a fost descoperită în anul 1952 în Bombay, India de către Dr. Y.M. Bhende. Doi pacienți necesitau transfuzie de sânge, dar niciunul dintre tipurile de sânge cunoscute până atunci nu funcţiona pentru ei. În momentul în care probele de sânge ale lor au fost amestecate cu oricare dintre tipurile de mai sus, sângele lor se coagula.
      Fenotipul Bombay (Oh) se caracterizează prin absența antigenelor A, B și H din celulele roșii. Dar, de ce este grupa de sânge Bombay atât de rară? Atunci când oamenii care trăiesc în comunități foarte mici, izolate se căsătoresc și au copii, „tipul de sânge“ sau fondul genetic este foarte limitat.

      Ștergere
  16. 12,55 nu intelegi,citeste pe Rugaciunea de Duminica ultima postare daca vrei sa intelegi,desii pare a fi deranjat de vestile politice.

    RăspundețiȘtergere