sâmbătă, 27 iulie 2019

ÎN AEROPORTUL FETESTI ! MOLDOVENII VOR VENI AICI !


                                              27 Iulie 2019,ora 13,36 !

                                  Dragii mei,

Astazi după prânz,aud glas care spune asa:
                  "În Aeroportul Fetesti,peste 60 de moldoveni au venit ca să susţină...."
Clipă în care vad multi tineri,multi copii imbracati in costume nationale,stand ca pe un Aeroport si fluturand mici drapele tricolore, adica,Drapelul Romaniei sfinte.
Ce sau pe cine vor veni sa sustina acesti tineri si copii din MOLDOVA noastra ,rupta de PATRIA MAMĂ -ROMÂNIA,eu nu stiu.
Ceea ce stiu este faptul că, vom auzi de acesti tineri moldoveni care vor veni in Romania,mai precis pe AEROPORTUL pentru POLITIE aeriana -Fetesti.
Dragilor, este foarte posibil ca numarul lor, sa fie usor mai multi sau mai puţini.Este posibil ca eu sa fi inteles gresit numarul lor,al celor care ,vor veni in FETESTI si pe acest AEROPORT.
Dar acest aspect al numarului de moldoveni,este mai putin important.
Important este faptul că, moldovenii vor veni pe AEROPORTUL FETESTI ca sa sustina ceva sau pe cineva.
Vom afla cu siguranta impreuna dragilor.
Dar iata ce se intampla ,pe acest AEROPORT de la FETESTI:



Avioanele F-16 din dotarea Forţelor Aeriene Române de la Baza Aeriană Feteşti încep misiunile de poliţie aeriană sub comandă naţională. Potrivit corespondentei noastre Clementina Tudor, ceremonia de introducere a acestor aeronave în serviciul de luptă permanent va avea loc astăzi la Baza 86 Aeriană „Locotenent Aviator Gheorghe Mociorniţă” Borcea, din judeţul Călăraşi, în prezenţa ministrului apărării naţionale, Gabriel Leş. Piloţii români s-au pregătit timp de doi ani pentru acest tip de misiune./schelaru
 Cele 12 avioane F-16 încep misiunile de poliţie aeriană sub comandă naţională
Cele 12 avioane F-16 din dotarea Forţelor Aeriene Române de la Baza Aeriană Feteşti încep de astăzi misiunile de poliţie aeriană sub comandă naţională. Ceremonia de introducere a acestor aeronave în serviciul de luptă pemanent va avea loc în această dimineaţă la Baza 86 Aeriană Borcea din judeţul Călăraşi, în prezenţa premierului Viorica Dăncilă şi a ministrului Apărării, Gabriel Leş. Primele detalii le are acum în direct corespondenta noastră, Clementina Tudor.
Reporter: Avioanele F-16 au parcurs procesul de operaţionalizare, în prima fază pentru misiunea de poliţie aeriană, sub comandă naţională, urmând a continua procesul pentru atingerea capabilităţii operaţionale finale. Pentru a putea executa misiuni de poliţie aeriană, sub comandă NATO, escadrila trebuie să parcurgă şi procesul de certificare NATO. La momentul actual, aeronavele execută toate tipurile de misiuni specifice, în scop de antrenament, pentru menţinerea nivelului de pregătire./roprea/gpodea

Baza aeriană Feteşti, aeroport pentru F 16.



mona-constantinescu

 Baza aeriană Feteşti. Foto: Mona Constantinescu.




Ministerul Apararii Nationale continua procesul de modernizare si inzestrare a armatei.
Baza militară aeriană de la Feteşti, dotată la standarde NATO. Proiectul costă 32 de milioane de euro
                                                                             Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Bine ca se muta frontul din Irak aci la noi . De ce ne mai trebuie alte baze in afara de cele de la Kogalniceanu, Deveselu, Orastie , Cincu ?????? Inarmarea asta de fatada nu e o sfidare la adresa rusilor ???? Cine ar urma sa ne calareasca ? Cui aratam noi pisica ? Rusilor????
    Pai inseamna ca ne mananca , ca ne jucam cu focul .
    La armata CARE O ARE Romania PLINA DE PENSIONATI SPECIALI si functionari in birou , noi pe cine zgandarim , ca pana la urma suntem si cu UE si cu NATO , si cu inamicul si cu dusmanul inamicului . Ne-am dat pamanturile la straini si pe restul facem aeroporturi militare . Bravo !
    Din cei care ne conduc, mai e careva cu vreo bucatica de patriotism in sange sau s-a bagat la amanet si speranta generetiei viitoare ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vina doamna Maria si sa se unească cu patria mama s-a fie una.
    Ma rog BUNULUI Dumnezeu s-a fie de bine.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere