miercuri, 29 iulie 2015

ROMÂNIA ŞI FUGA ANTISEMITISM !

                                             29  Iulie 2015, ora 6,45 dimineaţa !    

                                                               Dragii mei, 

Tot astazi dimineaţă, treaza fiind, aud un glas care cerea la imperativ aşa :

                    "Dă un Ordin !
               Dă un Ordin !

Iar un alt glas continuă:
                  Implică-te şi tu, în fuga antisemitism  din România ! 
            Implică-te şi tu ,în fuga antisemitism din România !"
Dragii mei, atât cât voi trăi pe acest Pământ, nu voi accepta niciodata ca fratii si surorile noastre intru Hristos Iisus, sa fie pedepsiti, urâţi si indepărtati de cei care, nu sunt de acord cu ei, cu religiile, cu statutul lor social.  
Indiferent că sunt evrei, sau de orice alta nationalitate si religie, nu avem voie ca sa-i batjocorim si sa-i urâm. Credinţa noastra nu ne dă voie. Chiar daca unii împărtăşesc o alta Credinţa, trebuie sa le respectam Credinţa lor, si sa nu le impunem nimic cu forţa. Asta inseamna sa-ti iubesti Aproapele: sa nu-l faci să sufere.
Sa nu judecam pe Aproapele nostru, ca sa nu fim judecati !
Vom auzi si la noi în România, de ura împotriva evreilor,din păcate.
                                  Cu dragoste, Maria.                      

ANTISEMITÍSM s. n. Atitudine, concepție, doctrină reacționară, rasistă, de ură contra evreilor, provocată de clasele exploatatoare cu scopul de a crea diversiune și a sparge unitatea de luptă a clasei muncitoare. Partidul nostru a combătut cu hotărîre antisemitismul, folosit de clasele exploatatoare ca un instrument perfid de diversiune pentru otrăvirea conștiinței maselor populare. REZ. HOT. I 34.

3 comentarii:

  1. De 2000 de ani exista ura impotriva evreilor si batjocoriti in fel si chip peste tot inclusiv in Romania si ei la ora actuala sufera si indura chinurile din pricina credintei lor pentru Yahsua Mesiah si acest lucru va duce la prigonirea lor asa cum au patit asa zisii nostrii sfinti ai inchisorilor comuniste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Evreii nu cred în Iisus care s-a intrupat acum 2000 de ani , s-a răstignit pe Cruce pentru iertarea păcatelor noastre și deaceea sunt mereu pedepsiți de Dumnezeu pentru ca au rămas fideli vechii legi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa de tare i-a "pedepsit" Dumnezeu(pe evrei) incat de 2000 de ani ei conduc lumea.....la dezastru,bineinteles.....

      Ștergere