marți, 14 iulie 2015

MARIA ! NUME SCRIS PE CERUL SFÂNT !

                                              Noapte de 12 Aprilie ,ora 23,20 !

                                          Dragii mei, 

În această noapte de 12 Aprilie, fiind în curte si admirând Cerul senin de noapte, apare în mod cu totul miraculos, un Nume scris cu lumina alba orbitoare, chiar sub BOLTA  CEREASCĂ, la înălţimea unui bloc cu vreo 15 etaje.
Acest nume fratilor , era scris cu litere mari de tipar, peste care era adăugat acelasi nume, doar cu litere mici de mână.
Asa :
                                       M A R I A .
Peste acest nume fratilor ,o forţă  nevăzută scrie din nou MARIA,dar de aceasta data cu litere mici de mână:
                                    m a r i a !
Dragii mei, vedeam acum scris cu alb orbitor, acelasi Nume scris de două ori, numai că era suprapus.
Ce inseamna dragii mei,eu nu stiu a va spune, deoarece, nu vreau sa gresesc si sa supăr pe DUMNEZEU si pe MĂICUŢA  DOMNULUI.
                                
                          
Asa cum vedem fratilor, SOARELE, LUNA si STELELE, tot asa ,era scris pe o portiune mare de CER,numele de MARIA,numele Sfânt al PREA  CURATEI  FECIOARA  MARIA.   
Să ne închinăm dragii mei, PREA  CURATEI  FECIOARA  MARIA, care este mijlocitoarea noastra,la FIUL  Ei mult Prea Iubit si Mântuitorul nostru al tuturor.
Sa O rugam ,ca sa ducă RUGACIUNEA inimii noastre, la INIMA  FIULUI SĂU şi DUMNEZEULUI  nostru ,IISUS  HRISTOS. AMIN !
                                           Cu dragoste, Maria.
 

Un comentariu:

  1. Este vorba despre una si aceeasi Marie. Una in Cer si una pe pamant. E ca si cum te-ai uita in oglinda. Au aceleasi trairi, ca si cum l-au nascut amandoua pe acelasi Iisus. Are un chip dumnezeiesc, privirea o tradeaza pentru ca nu este pamanteanca, cu toate ca este o pamanteanca. Ochii ii sunt: senini, blanzi, calzi si emana lumina si bunatate. Nu poti sa uiti acel chip daca il intalnesti, il iubesti din prima clipa si ii multumesti Domnului pentru ca mai trimite si asemenea oameni. Seamana cu Fecioara Maria. O puteti intalni la Mitropolie in Iasi (daca ai norocul), la cuv. Parascheva. Multi i-au spus " esti Maica Domnului". Are ochii umezi.

    RăspundețiȘtergere