joi, 2 iulie 2015

MINUNE MARE ! ÎN CAPUL UNGHIULUI , STĂ BISERICA LUI HRISTOS ! ÎN STÂNGA, ÎN DREAPTA , ŞI-N MIJLOCUL TRIUNGHIULUI , PRECUM IARBA, STAU NUMAI CREDINCIOSI !

                                Noapte de 30 iunie - 1 iulie 2015 ,ora 0,15 !

                                                                             Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica  Domnului, în genunchi fiind ,în camera sufletului meu, văd la Răsărit un Cer de noapte, si O  SFÂNTĂ  BISERICĂ, cu o Turlă foarte înaltă.
Asa precum răsare Soarele, asa cum se ridică el de la orizont, tot aşa ,stralucea la Răsărit ,SFÂNTA  BISERICĂ  a DOMNULUI şi MÂNTUITORULUI nostru IISUS  HRISTOS !

                               .
De la BISERICĂ si până la mine, în locul în care stateam în genunchi, incluzând camera mea, multime nespus de mare de credinciosi, asezati sub formă de TRIUNGHI !
Tot Pământul de la Răsărit si până la mine, era plin de oameni.
Vârful TRIUNGHIULUI  era  BISERICA  de la Răsărit.
Baza TRIUNGHIULUI  eram eu, stand în genunchi în camera mea. 
Laturile si mijlocul  TRIUNGHIULUI, erau CREDINCIOSII,ce stateau precum iarba intr-o poieniţă, atât de multi erau. 
Nu aveai unde sa arunci un ac, asa stateau CREDINCIOSII in faţa BISERICII  LUI  HRISTOS, formând un imens TRIUNGHI, atragându-ma si pe mine ca un magnet, în baza  TRIUNGHIULUI de suflete,cu Iubire de Dumnezeu si de Maica Domnului.
Am simtit, cum am fost aspirată din camera mea, si pusă exact pe mijlocul din baza  TRIUNGHIULUI imens de suflete, pline de Dragoste si de Credinţă. 
Fratilor ! Vreti să nu rătăciti Calea ?
Dacă DA, atunci nu va indepărtaţi de SFANTA  BISERICĂ, şi nici de acest BLOG, în care gasiti numai CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, aşa cum îmi este descoperit mie roabei SALE, de BUNUL  DUMNEZEU si de MAICA  DOMNULUI.
                                         Cu dragoste, Maria.  

2 comentarii:

  1. Aveti frecvet viziuni cand sunteti treaza sau vise cu si despre sfinti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste VIZIUNI le traiesc aievea ! Numai cand sunt treaza ! Asa cum comunicam unii cu altii, eu pot vorbi cu cineva, sau pot fi la birou, pe strada, in masina, si deodata aud un glas in dreapta mea, sau vad ceva desi eu am in faţa mea o alta persoana cu care port o conversatie, sau pot face orice altceva lumesc in acea clipa. Din acest motiv, am renuntat si la CARNETUL de Conducere. In orice moment, desi sunt intr-un loc cu trupul , cu sufletul însă, sunt dusă în alta parte. Tot ce vad si tot ce aud, mi se descopera numai după ce sunt trezita din somn, daca este noapte. O LUMINA alba orbitor de stralucitoare, sub forma de fulger, im patrunde în corp, prin crestet si iese prin talpile de la picioare, clipă in care tresalt pe pat ca la un şoc electric, si ma trezesc si astfel vad adesea cu ochii inchisi, treaza fiind. Dar si cu ochii deschisi , mai rar, dar vad si cu ei deschisi atunci cand se impune ca sa vad asa. La mine acasa, cand porneste frigiderul, ma curenteaza prin tot corpul chiar daca sunt in alta camera. Ochii mei ,închisi voit sau instantaneu , nu cunosc întunericul , ci numai Lumină . Iar daca afara tuna si fulgera,iar eu ies în curte, ma simt minunat iesind în acele clipe afara, deoarece ,simt cum ma incarc de energie, cutremurandu-ma din tot corpul.
      In concluzie, tot ce scriu ,nu le scriu din vise ! Nici nu mai am timp sa visez, deoarece sunt trezita de Lumina alba, si trebuie sa scriu, ce-mi dictează adesea, si toate câte îmi arată. Daca ceva nu inteleg, mai intreb inca o dată ,dar numai in gândul meu pun intrebarea ,si mi se raspunde imediat. Datoria mea, este sa-i aduc pe Semeni la CREDINŢĂ, prin adeverirea a toate câte scriu. Cand ma rog la Chipurile din Sfintele Icoane, eu nu vad doar o pictura; ci vad un chip viu, din carne si oase, care se misca, care vorbeste, care clipeste si zambeste ! Aceasta sunt eu de circa 18 ani încoace !

      Ștergere