luni, 27 iulie 2015

UN CUTREMUR REŢINUT ÎN SPAŢIU !

                                            27  Iulie 2015,ora 6,20 dimineaţa !

                                               Dragii mei,

Astăzi dimineaţă trează fiind, am rămas uimită de un Mesaj mai special, pe care l-am primit de sus.
Un glas dragilor, spune ceva de un Cutremur mai special.
Iată ce spunea glasul :

                 "A fost reţinut în spaţiu !
         Am reţinut la noi în spaţiu, pe domnul Cutremur !"
După care glasul se pierde ca un ecou.
Să fie vorba despre vreun CUTREMUR  DEVASTATOR, asupra căruia ,au actionat sau urmează să actioneze EXTRATERESTRII?                                          Earthquakes lead to iceberg song
Dragii mei, voi stiti ce vrea să insemne aceste cuvinte? Căci eu nu stiu. Cum poate fi reţinut în spaţiu, un Cutremur ? Căci despre un CUTREMUR este vorba. 
Oare să fie CUTREMURELE mari, să fie provocate de mâna oamenilor ?
Voi ce spuneti dragii mei ?
Cum va explicati aceste cuvinte, cu retinerea CUTREMURULUI in spatiu ?
Astept cu drag si cu mult interes ,Comenatriile voastre. 
                                         Cu dragoste, Maria.  

2 comentarii:

  1. Extraterestrii binevoitori ( ca sunt si din cei rauvoitori) intr-adevar supravegheaza atent planeta ( cu voia Domnului bineinteles) si de cate ori se apropie pericolul unei catastrofe provocate de mana omului cum ar fi cutremure ,tsunami, explozii nucleare , intervin si protejeaza Pamantul si locuitorii sai, Este cunoscut faptul , dar nu a fost facut public, ca au intervenit si la Cernobil , scazand simtitor nivelul de radiatii eliberate in atmosfera, altfel ar fi fost o tragedie mult mai mare in toata Europa ; de asemeni au fost publicate stiri privind defectarea inexplicabila a unor focoase nucleare pe timpul razboiului rece , cand omenirea a trecut pe langa pericolul disparitiei de cateva ori , dar la fel, Cabala ce conduce lumea nu are interes sa se afle astfel de lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cite am citit pe net, exista posibilitatea producerii unui energii in ionosfera cu ajutorul unor antene speciale pentru a declansa un cutremur. Daca cineva a facut asa ceva in mod deliberat, si cei benefici au observat acest lucru ,probabil nu au permis propagarea acelei energii in scop negativ.Doamne ajuta sa faca acest lucru in continuare!

    RăspundețiȘtergere