marți, 14 iulie 2015

UN CUTREMUR , CA O ALUNECARE DE TEREN ! SĂ FIE VORBA DE IZVOARELE ?

                                              14 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                                                   Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă când m-am trezit, văd fără a deshide ochii, văd spre Est, o bucată de Pământ înverzit, care se cutremură câteva clipe, după care se lasă în jos mai mult; se scufundă faţă de nivelul la care era. 
Cred dragii mei,că vom asista la un nou Cutremur mai intens, dar foarte scurt; un Cutremur care face Pământul ca să se scufunde ,mai mult decât nivelul pe care noi îl vedem.
                             
Când se va intampla eu nu stiu, si nici unde anume. 
Dar în vine în gand, localitatea IZVOARELE din judetul GALATI, care a inceput din nou a se cutremura.
Dar poate fi foarte bine, si un CUTREMUR intens si scurt ca si timp.
                                         Cu dragoste, Maria.
P.S.
Iată şi articolul meu, referitor la ceea ce se intampla la IZVOARELE:
   Noapte de  5 spre  6  octombrie 2013, ora 1,15 !

Cu doar 4 ore în urmă, scriam aici pe BLOG, despre comuna IZVOARELE, judeţul Galaţi, unde zeci de Cutremure au loc zilnic, iar locuitorii acestei zone, şi - aşa năpăstuiţi de la INUNDAŢII, trăiesc cu frica ,că-i va înghiţi Pământul de vii.
Astă noapte, în timp ce scriam pe BLOG, PERICOPA EVANGHELICĂ de astăzi, brusc ochii mi se închid şi văd : Pământul denivelat ,cu iarbă verde pe el, care începe a se cutremura tare şi tot mai tare, până la puternic. Apoi ,văd în inima Pământului ! Aici , pământul este împărţit în două părţi; este rupt în două precum am rupe o pâine în două părţi, şi le-am aşeza pe masa, la distanţă de câţiva zeci de centimetri între ele.
JUMĂTATEA de pământ dinspre VEST, este mai înaltă decât JUMĂTATEA de pământ dinspre EST. Este ca si cum ne-am pune sub picioare un scăunel de 5o cm, de înalt. ,iar JUMĂTATEA ESTICĂ, fiind mai jos, atunci când se loveste de cea VESTICĂ, face PĂMÂNTUL de se cutremură.
Precum bate vantul, precum se izbesc valurile MĂRII NEGRE de mal, tot aşa se izbeşte JUMĂTATEA ESTICĂ de pământ,de jumătatea VESTICĂ.
Fraţilor ! PĂMÂNTUL este secţionat în două falii mari !
Acestea au mare distanţă între ele ! 
În momentul ciocnirii celor două falii de PĂMÂNT, precum este aceasta culoare roşie, pe care am vrut în mod special să v-o arăt,  în acel moment ,UN LICHID  VÂSCOS, ca o smântână de vâscos, de culoare ROŞIE, acopera partea VESTICĂ de pământ, acolo sub scoarţa lui, şi astfel PĂMÂNTUL alunecă, alunecă tare. 
Partea vestică de Pământ, a ramas ca o hoaşcă, adică ca o pâine de la care am scos miezul.Are doar scoarţă deasupra, gol la mijloc şi scoarţă dedesupt.
În clipa în care, partea estică loveste încontinuu acolo, partea vestică ,apare acea substanţă, sau lichid roşu, consistent ca şi o vopsea rosie, care acopera scoarţa de deasupra golului, o înveleşte în acel lichid vâscos roşu, ca pe un tort, PĂMÂNTUL ALUNECĂ, o ia la vale, iar acel lichid roşu , este din belşug, sub PĂMÂNTUL care s-a spart  în mai multe bucăţi. PLUTEŞTE dragii mei, pluteşte în acel lichid roşu, ca peştele în baltă, aşa se întâmplă cu scoarţa pământului din IZVOARELE.  De aceea , cum spun oamenii, PĂMÂNTUL se ridică, bolboroseşte şi se cutremură continuu, pentru că, este mai înalt, este rupt de partea estică, şi a apărut golul între scoarţa PĂMÂNTULUI, precum şi acel lichid roşu vâscos, care îmbracă ,bălteşte pe toată această parte VESTICĂ. Mai simplu, un exemplu ar fi, o cutie de chibrituri, din care am scos cutiuţa cu beţele de chibrituri şi a rămas carcasa. Aşa este pământul în satul IZVOARELE. La ciocnirea celor două falii, vestică şi estică,apare substanţa roşie, acopera carcasa vestică, apoi se retrage, şi iar se ciocneşte, ca valurile mării, şi apare acel lichid roşu, şi tot aşa încontinuu.
Nu există fraţilor, scăpare ! Oamenii trebuie de urgenţă evacuaţi!
PĂMÂNTUL ALUNECĂ PE ACEA SUBSTANŢĂ ROŞIE VÂSCOASĂ, PRECUM ALUNECĂM NOI, PE GHEAŢA CA DE STICLĂ . (POLEI).
Măcar în al 12 -lea ceas, poate va vedea cineva, ceea ce eu scriu, nu de la mine, ci de la BUNUL DUMNEZEU, şi va da crezare acestor cuvinte, apoi vor face o faptă bună! Vor evacua pe locuitorii din zona IZVOARELE jud. GALAŢI, de......URGENŢĂ !
 Lipiţi fraţilor, două bucăţi de pâine la loc! 
Sub una de la care aţi scos miezul puneţi ulei, ca să plutească în ulei şi aşezaţi-o mai sus cu două palme faţă de cealaltă, care stă uscată pe masă,şi încercaţi să o faceţi ca mai înainte, în condiţia în care, partea cea zdravănă, loveşte în golul de la partea care pluteşte în ulei, şi a cărei coajă s-a subţiat ! Tot aşa este şi cu PĂMÂNTUL de la IZVOARELE !
O să vă mai spun, mai multe despre acest subiect,într-un alt articol. Acum trebuie să merg la SFANTA BISERICĂ, cu toţii ar trebui să mergem, ca să ne rugăm, pentru noi ,pentru cei de la IZVOARELE, şi pentru semenii noştri.
                        Cu dragoste, Maria.
P.S. CUTREMURUL de astăzi dimineaţă de 5,5, pe care eu l-am văzut şi astă pe 4 octombrie, are o strânsă legătură cu cel pe care l-am văzut astă noapte la 1,15, şi este strans legat, ca o mănuşă pe mână, de ceea ce se întâmplă, în satul IZVOARELE din JUDEŢUL GALAŢI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu