vineri, 24 iulie 2015

S - A ADEVERIT ! O NOUĂ PLANETĂ DESCOPERITĂ DE NASA ! EA ESTE SORA PĂMÂNTULUI !

                                                    24 Iulie 2015 !

                                        Dragii mei, 

Oare se mai îndoieste cineva ,de toate câte scriu ?
Scriam în ziua de 15 iulie 2015, despre descoperirea unei noi Planete, pe care am văzut-o cu VOIA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT, sicare PLANETĂ , chiar se asemana foarte mult cu Pământul.
Şi iată dragii mei, că după doar 9 zile, NASA  anunta ca s-a descoperit o nouă Planeta, botezându-o "Sora mai mare a Pământului, sau stiintific spus: PLANETA  KEPLER 452 B!
Iata dragii mei, si DOVEZILE  care adeveresc cele scrise de mine, si spuse de DUMNEZEU :  
  1. NASA a descoperit „sora mai mare a Pământului”....

    www.sursadestiri.net/nasa-a-descoperit-sora-mai-mare-a...Cached
    Cum arată planeta Kepler-452b . ... 23 Iulie 2015 - Misiunea Kepler , lansată de NASA, a descoperit prima planetă asemăntoare cu Pământul și care se află la o ...
  2. NASA a descoperit-o pe „sora mai mare a...

    www.ziaruldeiasi.ro/stiri/nasa-a-descoperit-o-pe-a-sora...Cached
    ... din cadrul programului Kepler. Planeta Kepler-452b se află la o distanţă de 1.400 ani-lumină de Terra, ... NASA a descoperit-o pe „sora mai mare a ...

NASA a descoperit planeta Terra 2: Exoplaneta Kepler-452b

NASA a descoperit planeta Terra 2: Exoplaneta Kepler-452b
Astronomii care fac parte din misiunea Kepler au descoperit o nouă exoplanetă, intitulată Kepler-452b, despre care susţin că este cea mai asemănătoare Pământului dintre toate exoplanetele descoperite până acum, potrivit unui anunţ făcut joi de NASA, informează Mediafax.
Noua planetă este cu circa 60% mai mare în diametru decât Pământul şi se află la o distanţă de 1.400 de ani lumină în direcţia constelaţiei Cygnus.
De asemenea, deocamdată nu există dovezi privind existenţa unor forme de viaţă pe această planetă.
Kepler-452b gravitează în jurul propriului soare, faţă de care se află la o distanţă cu 5% mai mare decât Terra, astfel că timpul petrecut pentru o rotaţie completă este de 385 de zile, faţă de 365 în cazul Pământului.
Conform oamenilor de ştiinţă, Kepler-452b are şanse mari să fie o planetă telurică, cu zone stâncoase şi apă, însă masa şi compoziţia acesteia nu au fost încă determinate.
kepler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu