miercuri, 29 iulie 2015

"PERICOL MARE !!! 50 DE GRADE NOAPTEA "! AŞA SCRIA PE CERUL DE NOAPTE !

                                                            26  Iulie 2015, ora 23,22 !

                                                    Dragii mei, 

Tot în această noapte, de 26 Iulie 2015, în timp ce mă rugam dragilor, în micul meu RAI de acasă, aud dragilor în glas poruncitor, care ne graieste aşa :

               "Crestini !

            Azi voi vorbi ,o dată pentru totdeauna !
          Am fost Martori, la întâmplări viitoare.
         Suntem Martori, la întâmplări viitoare .
          Între Viaţă şi Moarte, Prea scump este Numele Tău Doamne !
Căci numai Tu, eşti desăvârşit Iisuse Hristoase ! 
Clipă în care, văd un Cer de noapte ,fără de stele, iar pe Bolta Cerească o Mână apărută din Cer, scria o cifra şi două cuvinte.
Dar mai întâi ,aud un glas care strigă cu teamă :

                  "E pericol ! E pericol mare !

Iar Mâna apărută sub Bolta Cerească, scrie cu un bleu orbitor de strălucitor pe Cerul de noapte ,aşa :

                                     50  Grade , Noaptea ! " .

Reading a Weather Thermometer - Fahrenheit and Celsiussoare stralucitorTermometre 42 dereceyi gösterdi.

Eu nu stiu dragilor, unde anume ,în ce ŢARĂ şi în ce loc, vor fi înregistrate astfel de Temperaturi, şi cum se vor manifesta aceste Temperaturi extreme; dar stiu că vom auzi de ele cu siguranţă.
Dragii mei, din nefericire pentru noi toti oamenii de pe pământ , vom avea mult de suferit, din pricina Soarelui arzător, din pricina furtunilor si vijeliilor , din pricina Inundatiilor extreme si a vremii schimbatoare de la o zi la alta.
Avem primite în DAR de la DUMNEZEU TREI  VIRTUTI  Dumnezeiesti :
                     CREDINŢA , NĂDEJDEA  ŞI  DRAGOSTEA !

Să le ţinem stranse, sa le împletim armonios  ,sa implinim Poruncile Domnului, si vom fi ocrotiti ficare in parte, după CREDINŢA  noastra, după Faptele noastre.
                                       Cu dragoste, Maria.   

14 comentarii:

  1. Cat de reale sunt afirmatiile tale?Esti crestina ortodoxa?Poti distinge intre viziunile inselatoare si cele reale? Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta la Articolele din urma ,si te vei convinbge singur cât de reale sunt, după felul cum s-au adeverit în timp, si continuă să se adevereasca !Sigur ca sunt CRESTIN ORTODOXA ! VIZIUNILE mele, trairile live, sunt toate reale, si sunt descoperite mie ,de Duhul Cel Prea Sfânt. Citeste Blogul mai de la -nceput si vei afla mai multe despre mine si trairile mele. Eu scriu numai CUVÂNT din CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Pentru mine ,aceste trairi, aceste convorbiri cu Duhul Cel Prea Sfant, sunt cele mai de preţ. Nu as concepe viata mea, fara aceste revelatii dumnezeiesti.

      Ștergere
  2. iti recomand sa citesti Ortodoxia si Religia Viitorului de ierom.Serafim Rose, mai ales in privinta extraterestrilor pe care ii vezi perieteni, amagirea este foarte mare in ziua de azi mai ales cu propaganda extraterestra, oricum daca ai asa multe viziuni ar trebui sa sti cine sunt acestia defapt, nu ma impresioneaza viziunile demonilor, pentru ca diavolul a fost un inger de lumina, si inca se mai arata asa multora, mai ales incearca sa ii pacaleasca pe sihastrii de la Muntele Athos, si multi chiar au crezut ca au viziuni de la Dumnezeu. Nu intelege gresit, daca chiar ai viziuni de la Dumnezeu roagal sa iti arate adevarul, incearcal pe deavol nu'i lua sfaturile de bune, pot fi inselari. AI MARE GRIJA DE SUFLETUL TAU. in Matei 24:4,5 – ….Isus le-a zis: „Bagati de seama sa nu va insele cineva. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: „Eu sunt Hristosul!” si multi vor fi inselati pentru ca diavolul se da drept Dumnezeu. Crezi oare ca Dumnezeu nu are altceva mai bun de facut decat sa ne spuna sa ne ferim de caldura mare, la cate pacate avem ar trebui sa avem soarta Sodomei si Gomorei. Ne mai tine Dumnezeu in viata pentru putinii oameni care se roaga zi si noapte pentru lumea aceasta. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru sfaturi ! Dar chiar nu e cazul la mine. De 18 ani incoace, daca era de la dracul, nu rezistam. Si cum oare Dracul vrea numai sa ne previna de ceea ce urmeaza? Cum oare dracul, nu are altceva de facut decat sa/mi spuna mie timp de 18 ani, numai LUCRURI SFINTE si frumoase?
      Vrea oare DRACUL sa-mi conving eu Semenii, că DUMNEZEU EXISTA, ca apoi ei sa mearga în BISERICA LUI HRISTOS ??? Las-o balta !!!

      Ștergere
    2. Exact asa inseala diavolul(cu d mic ca nu e divin) in ziua de azi, zice: "Dute pe la biserica, roaga-te, fa cele sfinte, dar nu uita si de viata ta , inca esti tanar, mai si distreaza-te, mai bea si tu , mai tragi o tigara etc. caci ai vreme la batranete de pocainta"

      Ștergere
    3. Serios ? Mie nu mi-a spus asa dracul ! Nimic din toate acestea pe care le spui tu !
      Gata ! Am inchis aceasta conversatie !!!

      Ștergere
    4. Bine , Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

      Ștergere
    5. Nu este frumos sa va contraziceti mai ales ca nici-unul dintre voi nu poate dovedi ca ceea ce sustine este adevarat. Sunt convinsa ca nu-l intereseaza pe Dumnezeu toate "maruntisurile" care apar in "viziuni" zilnic si apoi sunt postate pe blog.Credeti ca Dumnezeu n-are alta treaba decat sa "transmita" prin "viziuni" si "auzenii" nimicurile acestea?Rugati-va si incercati sa ajutati aproapele vostru,rugati-va caci numai singuri veti ajunge la mantuirea sufletului,daca veti ajunge.....

      Ștergere
  3. Un om spiritual nu pronunta numele Drac,pentru a nu-l atrage dar vad ca asta faceti de multe ori il pronuntati des.Va rog sa publicati si mesajul meu .Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un om cu adevarat spiritual, nu-i este teama sa pronunţe cuvantul DRAC !
      DRAC este numele lui si nu diavol !
      Nu trebuie sa ne fie teama ,ca sa-i spunem DRAC !
      Cand îi spunem diavol, il măgulim si-i arătăm că ne este frica de el.
      Daca vrem sa-l învingem pe DRACUL , sa avem la noi la gât O SFANTA CRUCIULITA, si sa ne rugam neincetat Domnului si Dumnezeului nostru. DRACUL fuge de-acolo unde este Rugaciune si Crucea Lui Hristos.
      Asadar cuvantul potrivit, pentru tot ce este impotriva LUI HRISTOS, este DRAC !

      Ștergere
    2. El se numeste Diavolul si Satana nu DRAC , offf in care carti bisericesti se scrie despre drac? Si nu e vorba de nici o frica ,dar asta este numele personal si real al sau. Si crucea nu trebuie sa purtam neaparat la gat ca el sa fuga (asa mi-a spus Mantuitorul) daca nu ma credeti intrebati-l asta sa va convingeti ci arma noastra este rugaciunea curata si sufletul plin de duh sfant care va face diavolul sa stea la distanta si cat mai departe,dar nu fuge ci el pandeste si vegheaza.

      Ștergere
  4. Draga" anonim"Dumnezeu lucrează în duh sfânt prin oameni,asa cum lucrează și satan,diavol, drac asa cum îl numiți voi tot putere a râului este.întâi ar tb.sa vedem adevărul asa cum este el, nu cum ne-ar plăcea noua sa fie.ba k nu este de la Dumnezeu, ceea ce scrie aceasta Femeie Maria, ba ca nu știu ce????.eu o urmăresc pe aceasta doamne de f.mult timp și îmi dau seama ca ceea ce scrie este din forța binelui,eu asta simt din tot ceea ce am citit pe acest site.Asta e chemarea acestei doamne de la Dumnezeu și nu oricine are aceasta chemare, asta nu înseamnă k nu este adevărul în ceea ce scrie.Sa fim realiști, eu vad k invata cititorul ceva constructiv spre mântuire nu spre distrugere.noi cititorul tb sa luam partea buna în tot ceea ce citim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga MARIA !
      Iti multumesc din suflet pentru aprecieri si pentru că esti o cititoare fidelă a Blogului meu.

      Ștergere
  5. ati citit Patericul Egiptean? va recomand

    RăspundețiȘtergere