vineri, 3 iulie 2015

OZN !!! ZECI DE NAVE EXTRATERESTRE PE , CERUL DE NOAPTE !


                                                                 3 Iulie 2014 , ora 6,50 !

                                                     Dragii  mei , 

Astăzi dimineaţă când m-am trezit, dar fără a deschide ochii,văd dragilor, spre Sud -Est , un Cer de noapte  senină, iar pe CER foarte aproape de Pământ, cam pe unde zboară Avioanele si le vedem de jos, văd un NOR mare, un NOR mai special.
Asa cum vedem stolurile de Păsări ,care pleaca toamna  spre Ţările calde, tot aşa dragilor,în acest NOR special, stateau până la 20 de OZN -URI.
Toate aceste OZN-uri , pluteau pe loc în aer, mai precis ,în acel NOR mare si oval.

                 
    Canadienii observă anual 1000 de OZN-uri     Extraterestrii galbeni din Kalmykia: Fostul presedinte va scrie o ...Actrita Olivia Newton a avut si ea o intamplare cu extraterestrii cand ...... OZN -uri, care au aparut pe cerul din Scotia, chiar in prima zi a ,

Sub multimea de OZN -uri , mai pluteau în aer, si colocatarii lor, Omuletii gri si albi, nu mai mari de 1,20 m.
Acestia, se balansau în Norul oval, sub OZN-uri,exact asa cum sunt ei, cu trupul mic ca si înaltime, cu brate lungi si cu picioare scurte. Ochii lor, erau negri luciosi,si lunguieti precum vinetele noastre. Nasul lor, uneori apare ca un semn turtit, dar adesea ei nu apar cu nas, ci doar cu o dunga în relief, ce vine din mijlocul fruntii si până în bărbie.
Gura lor este deschisa adesea, şi este neagra in interior, ca un tunel negru.   
                      Incredibile imagini cu OZN-uri, surprinse de curand in Indonezia, au ...Stiinta Extraterestrii sunt printre noi.
Dragii mei, 
Extraterestrii  sunt cu ochii pe noi, sunt pe teritoriul nostru ,al Pământenilor.
Veti fi uimiti ca sa vedeti, în ce fel vor interveni, în cazul unui ATAC  NUCLEAR !  
EXTRATERESTRII stau de veghe asupra PĂMÂNTULUI, ca nu cumva mâna omului ,să distrugă Lucrul Mâinilor Lui Dumnezeu.
Eu stiu că multi dintre voi, nu credeţi în existenţa Extraterestrilor.
Dar eu vă asigur că, asa cum noi existam , tot aşa si acesti omuleţi gri şi albi există !
Planeta lor, este imediat după SOARELE  amiezii !
Ceva se pregateste din partea SUA şi a RUSIEI !
Iar EXTRATERESTRII, stiu ce nenorocire urmează să aibă loc, aşa că ,mai mult ca niciodată au venit în numar foarte mare, si vor opri la timp DEZASTRUL  NUCLEAR, îl vor anihila !
                                                               Cu dragoste, Maria .

7 comentarii:

  1. prea multe marturisiri negative am auzit despre aceste creaturi extraterestre ca ar face experimente pe natura umana fara sa tina cont de liberul arbitru a omului, cum ar veni forteaza pentru a-si realiza scopurile lor egoiste?

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o impostoare ,nu sti nimic si nu vezi nimic ..nu te judec insa lumea are nevoie de adevar ,nu falsitate ajungandu-se la nascociri, falsificari de date ,ore si stiri din mass media.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspuns pentru ANONIM :
      "Esti o impostoare ,nu sti nimic si nu vezi nimic ..nu te judec insa lumea are nevoie de adevar ,nu falsitate ajungandu-se la nascociri, falsificari de date ,ore si stiri din mass media. "
      Acestea sunt cuvintele tale, de care ar trebui sa te rusinezi !

      Fiecare are dreptul la o părere ! Aceasta este părerea ta si asa simti tu in sufletul tau, numai ură !
      Daca tu zici ca eu sunt o impostoare te rog,ocoleste acest Blog ! Nu mai citi ! Mergi de partea cealalta unde te asteapta o legiune de draci. Alege ! Daca citesti acest blog, vei descoperi in timp ca DUMNEZEU EXISTA, si te vei convinge ca nu sunt o impostoare. Daca vei continua sa jignesti şi sa arunci cu venin si cu ură, dracii mai au puţin ,si prind sufletul tau. Eu nu ma supar ca m-ai facut impostoare . Este dreptul tau la o părere; puteam sa nu-ţi public cuvintele jignitoare, dar am ales sa le public, ca sa te rusinezi de ceea ce mi-ai adus drept acuze, si cine stie, poate mai exista in sufletul tau, acea fărâmiţă de Lumină, pe care ai primit-o la SFANTUL BOTEZ, si care iti va arăta ADEVARUL adevărat, si nu Adevarul tau, plin de întuneric si de ură. Multa sanatate iti doresc si multa lumina in suflet.

      Ștergere
    2. Ca sa fii un Impostor, trebuie sa ai un scop! Sa obtii ceva material sau bani !
      Ori eu nu vreau nimic din toate acestea ! Ci doar doresc sa-i fac pe Semenii nostri mai buni, mai intelepti si sa aiba frica de DUMNEZEU !
      Mă rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa nu-ti puna la socoteala si acest păcat, că m-ai acuzt ca sunt o impostoare.

      Ștergere
    3. D-le/d-na anonim, nu este nimeni obligat sa citeasca ce considera ca nu este/ este adevar, dar nu prin adresarea unor cuvinte jignitoare, indiferent cui ii sunt adresate, suntem liberi sa avem pareri si sa le spunem, dar, cu decenta !

      Ștergere
  3. LE MULTUMIM PENTRU TOT CE FAC !

    RăspundețiȘtergere
  4. MULTUMIM PENTRU GRIJA VOASTRA !

    RăspundețiȘtergere