sâmbătă, 4 iulie 2015

CANICULA CARE UCIDE ! UN SOARE EXTREM DE TORID , ÎŞI TRIMITE RAZELE PE CAPUL ŞI PE UMERII OAMENILOR !


                                    Noapte  de 3 - 4  Iulie 2015, ora 1,30 !

                                                                    Dragii  mei, 

CANICULA , se  va  accentua si  mai mult ca  până  acum !!!


   Cer senin și soare arzătorsoare stralucitor.

În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, văd dragilor spre stânga mea, la Sud - Est, desi eram cu ochii în Monitor , vedeam un Cer senin, si un Soare extrem de torid, cu raze lungi care acopereau capul si umerii oamenilor, care căutau un loc în  care să curgă o gură de apă.
Dragii mei, aşa cum curge apa la duş peste fiecare dintre noi, la fel curgeau razele Soarelui torid, peste fiecare om în parte.
Asa mi s-a arătat, un Cer extrem de senin, si razele Soarelui care îmbrăca fiecare om. 
Oamenii intrau în fântânile arteziene de pe strazi si de prin parcuri.
Dar SOARELE, era extrem de fierbinte!  
Oamenii nu mai stiau unde să se ascundă, pentru o gură de aer, sau nu stiau încotro să se îndrepte ,pentru a gasi o gură de apă. 
Am scris dragilor încă din 2014 ,că vom avea în Lume, o vară extrem de toridă, care va arde tot ce este verde, si care va afecta Omenirea în mod tragic.
Din nefericire, privim acum la :FRANTA, PORTUGALIA, SPANIA, urmeaza UNGARIA, şi cine ştie...poate ROMÂNIA, cum se topesc si se vor topi de căldură.
Există fratilor, o solutie la tot acest Dezastru :
CREDINŢA  în BUNUL  DUMNEZEU şi-n MAICA  DOMNULUI, IUBIREA  faţă de Aproapele, şi mersul  la Sfânta Biserică ,măcar în ziua DUMINICII  SFINTE,la SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE.
Măcar în al 12 -lea ceas, OMENIREA să se trezească si să se intoarca la CREDINŢĂ ,trup si suflet,inimă şi cuget, altfel, ne vom topi pe alocuri, iar pe de alta parte, vom fi acoperiti de POTOP.
                                                         Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Actualitate > Stiri > cod rosu
    Cod rosu de canicula, la granita Romania-Bulgaria
    Tweet


    Cod rosu de canicula, la granita Romania-Bulgaria
    Meteorologii bulgari au emis o avertizare cod rosu de canicula, care vizeaza regiuni de la granita cu Romania.

    Codul rosu este valabil pentru regiunile Plevna, Ruse si Veliko Tarnovo, zone in care termometrele vor indica pana la 43 de grade. Este pentru prima oara, de la introducerea sistemului, cand in Bulgaria se emite o atentionare de acest tip, noteaza Novinite.

    In celelalte zone ale Bulgariei, ramane in vigoare codul portocaliu de canicula.

    Autoritatile le-au recomandat oamenilor sa nu iasa afara in preajma amiezii, sa respecte recomandarile si sa fie pregatiti pentru masuri de urgenta.

    PUBLICITATE
    Meteorologii au dat asigurari ca, in aceasta vara, nu va veni un al doilea val de canicula.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cod roșu de caniculă în Europa Cod roșu de caniculă în Europa Publicat: Vineri, 3 Iulie 2015, 19:30 Cod roșu de caniculă în Europa Europa se confrunta cu temperaturi record pentru ultimul deceniu. Vestul si centrul continentului au parte de un val de canicula care a alertat autoritatile. In Elvetia si Polonia a fost decretat cod rosu. Cu temperaturi extrem de ridicate se lupta si Franta, Spania si Portugalia. În Elveția nu s-au mai înregistrat 35 de grade Celsius de un deceniu. Atât în aceasta țara, cât și în Polonia a fost decretat cod roșu de canicula. Și în Ungaria intra în vigoare, de mâine noapte, un avertisment de canicula. Alerta va fi menținuta timp… Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro… Sursa articol si foto: reporterntv.ro Stiri pe aceeasi tema Val de canicula in Europa de Vest, cu temperaturi-record in mai multe orase acum 4 zile - Autoritatile din Franta si din alte tari au avertizat batranii, familiile si persoanele vulnerabile sa fie atente la riscurile pentru sanatate. Oficialii din Paris au deschis camere cu aer conditionat pentru public. O masa de aer cald care circula catre nord dinspre Africa a ridicat considerabil temperaturile… Temperaturi-record in vestul Europei acum 3 zile - Europa de Vest se confrunta cu un val de caldura extrema, temperaturi-record fiind inregistrate in mai multe orase. Autoritatile din Franta si din alte tari au avertizat batranii, familiile si persoanele vulnerabile sa fie atente la riscurile pentru sanatate. Oficialii din Paris au deschis camere cu… Val de canicula in Europa de Vest: Autoritațile iau masuri, iar in Paris au aparut camere cu aer condiționat pentru public acum 4 zile - Europa de Vest se confrunta cu temperaturi-record. O masa de aer cald care circula catre nord dinspre Africa a ridicat temperaturile din Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franța in ultimele zile.In sud-vestul Franței au fost inregistrate temperaturi de 42 grade Celsius, iar in sudul Spaniei,… Canicula in Europa. Ultimul val de temperaturi similare a cauzat decesul a mii de oameni acum 4 zile - Canicula s-a instalat in vestul Europei iar meteorologii spun ca va da batai de cap cel putin pana la sfarsitul saptamanii. Sunt temperaturi cu mult peste cele normale in Anglia, in Germania, Spania si Belgia. Iar in Franta este la fel de cald ca in urma cu zece ani, atunci cand mii de oameni au murit… (galerie foto) Europa de Vest este in „capcana” unui val de canicula cu temperaturi record acum 4 zile - Europa de Vest se confrunta cu un val de caldura extrema, temperaturi-record fiind inregistrate in mai multe orase si milioane de persoane fiind afectate, relateaza mediafax.ro citat de UNIMEDIA. Autoritatile din Franta si din alte tari au avertizat batranii, familiile si persoanele vulnerabile sa fie…

    Citeste tot pe: http://www.ziarelive.ro/stiri/cod-rosu-de-canicula-in-europa.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Europa se-ncinge: COD ROŞU de CANICULĂ pe continent. România ar putea fi afectată GALERIE FOTO VIDEO
    Publicat: Marţi, 30 Iunie 2015 09:54 // Actualizat: Marţi, 30 Iunie 2015 10:14 // Sursa: romaniatv.net
    Autor: Alina Costache

    Un val de aer fierbinte din Sahara a ajuns deasupra continentului și amenință și țara noastră. În Spania s-au înregistrat temperaturi record pentru această perioadă. La rândul său, Franţa se pregăteşte pentru un val de căldură periculoasă. Portugalia, dar şi Italia sunt de asemenea în alertă.

    4Comenteaza

    [Europa, sub Cod Roşu de caniculă]
    [La Madrid s-a înregistrat un record istoric de temperatură]
    [Incendii de pădure în Portugalia, din cauza caniculei]
    [În Franţa se aşteaptă cele mai ridicate temperaturi din ultimii 60 de ani]
    [Europa, sub Cod Roşu de caniculă]

    Prev
    Next

    Zona de sud a Spaniei se află sub cod de alertă maximă, temperaturile ajung chiar și la 44 de grade Celsius. La Madrid a fost doborât recordul istoric de temperatură pentru luna iunie: 39,1 grade Celsius. Medicii recomandă populaţiei să nu iasă afară la orele amiezii.
    PUBLICITATE

    În Portugalia, autorităţile au avertizat că există un risc crescut de incendii de pădure. Ţara se confruntă din luna mai cu o secetă severă.

    În Franţa, se aşteaptă cele mai ridicate temperaturi pentru luna iunie din ultimii 60 de ani.

    Citeşte şi Cod de alertă meteorologică maximă: Val de căldură în Spania, Portugalia şi Franţa

    Autoritățile sunt în alertă pentru a evita o catastrofă ca cea din 2003, când canicula a făcut zeci de mii de victime, mai ales printre vârstnici. Meteorologii avertizează că valul de căldură va dura şi săptămâna viitoare.

    Oamenii de ştiinţă au avertizat că acesta ar putea fi cel mai fierbinte an din istorie. Modificarea climei va avea consecinţe dezastruoase asupra omenirii, subliniază experţii. Perioadele prelungite de secetă, inundaţiile sau alunecările de teren vor distruge culturile, vor ucide animale şi vor contamina apa potabilă. Mai mult, încălzirea globală va duce la o creştere a cheltuielilor pentru sănătate cu până la patru miliarde de dolari pe an, până în 2030.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/europa-se-ncinge-cod-rosu-de-canicula-pe-continent-galerie-foto_229609.html#ixzz3f6IJdZhv
    Europa se-ncinge: COD ROŞU de CANICULĂ pe...
    www.romaniatv.net/europa-se-ncinge-cod-rosu-de-canicula...Cached

    Zona de sud a Spaniei se află sub cod de alertă maximă, temperaturile ajung chiar și la 44 de grade Celsius. La Madrid a fost doborât recordul istoric de

    RăspundețiȘtergere
  4. Cod rosu de canicula in Europa

    www.ziarelive.ro › Stiri Locale › Constanta

    Europa se confrunta cu temperaturi record pentru ultimul deceniu. Vestul si centrul continentului au parte de un val de canicula care a alertat…

    RăspundețiȘtergere