vineri, 3 ianuarie 2014

SE ANUNŢĂ CUTREMUR PUTERNIC DE 5, 5 !

              3  Ianuarie  2014 , ora 6,48 dimineaţa !

                             Dragii mei,

Dacă adesea spuneam că nu ştiu locul sau Ţara în care vor avea loc CUTREMURELE pe care le vedeam, iată că,azi 3 ianuarie 2014 dimineaţa , am primit veste de SUS, printr-un GLAS, care spunea aşa, cu putere şi convingere. Citez :

              "DE  LA  IAŞI , ANUNŢĂM  IAR  CUTREMUR  PUTERNIC  DE  5,5  !
                CUTREMUR  PUTERNIC  DE  5,5 , ANUNŢĂM  DE  LA  IAŞI"  !

Dragii mei, când va avea loc acest CUTREMUR, asta nu ştiu , nu mi-a fost descoperit. Dar de obicei, de la primirea VEŞTII, nu mai trece mult, ca şi timp, şi totul se adevereşte  întocmai. Aşa cum s-a adeverit şi CUTREMURUL din ANTALYA (Turcia), din 28 dec 2013 ! Eu l-am văzut pe 27 dec. 2013, şi exact la 24 ore a avut loc CUTREMURUL din Turcia.Spre deosebire de mulţi oameni, care prezic tot felul de chestii şi fireşte, nu se împlinesc, ci doar bagă frica în unii oameni, tot ce eu vă spun aici, nu sunt de la mine, ci sunt de la DUHUL  SFÂNT, şi toate câte vă spun...se  vor împlini întocmai.
Nu vreau să vă speriaţi, ci ,dacă vă puneţi toată nădejdea şi dragostea în DUMNEZEU, CUTREMURUL va trece pe lângă fiecare şi nu va păţi nimic. CREDINŢA ,NĂDEJDEA  ŞI  DRAGOSTEA, sunt cele 3 VIRTUŢI, care nu trebuie să ne lipsească din inimă şi din suflet.
                    Tot cu dragoste, Maria.



4 comentarii:

  1. Doamna Maria am citit si eu postarile dv. cu multa placere despre cea ce vi s-a aratat si intamplat fiind in cautarea lui Dumnezeu si a adevarului pentru ca recunosc.. sunt un mare pacatos.
    Dar Sfintii Parinti in Patericul Egiptean ne invata ca: ,,Este mai de folos sa ne plangem pacatele noastre de cat sa vedem Ingerii si Hristosi falsi". Satana fiind inca de la Facere dusmanul lui Dumnezeu si a intregi creatii face tot posibilul sa cadem in pacat fapt pentru care ne amageste in viata zi cu zi, in vise si vedenii ca fiind un Inger sau Histos Domnul. Parintele Cleopa Ilie ne invata ca: ,,De vei crede intr-o vedenie falsa, apoi diavolul in vis te va invata "proorocii". Diavolii spun lucruri care o sa se intample peste o luna, peste doua, sau peste trei luni. Sunt draci care ghicesc viitorul Si tu spui: "Mai, sunt adevarate! "Pai, ce-am visat eu saptamana trecuta, s-a adeverit acum! "Acestia sunt draci vrajitoresti, care stiu viitorul. Dar, ai sa-mi spui: "Parinte, dar in Scriptura spune ca a visat Iosif, a visat Daniil, a visat cutare...". Da. Sunt si vise de la Dumnezeu. Dar acestea sunt foarte rare in viata omului si nu le poate intelege omul, daca nu vine langa el unul care are darul deslusirii duhurilor. Duhul este unul, cum spune la Corinteni 1,12, marele Apostol Pavel, insa darurile sunt impartite.
    Ati auzit ca este : " Duhul intelepciunii, duhul cunostintei, duhul temerii de Dumnezeu, duhul intelegerii...". Auzi ce spune darul deslusirii duhurilor. Si Sfantul Ioan Evanghelistul spune: Fiule, ispititi duhurile, ca nu toate sunt de la Dumnezeu.
    Daca marele prooroc Daniil, barbatul doririlor, nu intelegea vedeniile, auzi ce spune Scriptura : A dat ordin Dumnezeu Arhanghelului Gavriil, zicand: Gavriile, fa in somnul lui Daniil sa inteleaga vedenia. Le vedea si nu le intelegea. Deci, de aici sa tinem minte, ca nu tot ce vede o vedenie sau un vis il intelege, pana nu are darul deslusirii.
    Sunt si vise de la draci numiti arhiconi. Acestia stiu pe de rost toata Sfanta Scriptura. Iti spun proorocii pe care le gasesti in Biblie. Pe urma sunt draci care se cheama vrajitori. Acestia ajuta la vrajitori, la fermecatori, la descantatori si amagesc pe om, sa i se para ca s-a facut sanatos de acolo. De aceea Sfantul Ioan Scararul zice: ,,Cela ce tuturor vedeniilor si tuturor viselor nu crede, filosof duhovnicesc este".
    Sa nu credeti in vise! Sa nu credeti in vedenii! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc, eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie. Cine ti-a spus sa crezi in vise? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34: Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VEŢI GĂSI RĂSPUNSUL PTR DVS. LA RUBRICA POSTĂRI !

      Ștergere
    2. Deoarece am depăşit nr de caractere, nu am putut să-l postez aici la comentarii şi am decis să transfer răspunsul meu ptr dvs, la POSTĂRILE pe care le fac zilnic. Nu mă pricep prea mult în toate ale internetului. Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
    3. Domnul Anonim...dvs uitati ca suntem in anul 2014 . Poti fii socat de ceea ce cunosc mai marii bisericilor si chiar au marea intelepciune de a ne bate apa n piua in continuare. mai bine verificati arhiva blogului si vedeti cite sunt descrise pe aici. Dvs probabil sunteti convins ca lumea asta si Terra s a creat in urma cu 6 000 de ani si omul e de data recenta p-aici...am impresia ca trebuie sa dati un restart scrierilor bisericesti ca multe erori sunt p-acolo...Ori le ati scos intentionat , ori nu cunoasteti amanunte...

      Ștergere