vineri, 24 ianuarie 2014

MINUNEA DIN SFÂNTA BISERICĂ ! SĂ VINĂ MAICA DOMNULUI ,SĂ-MI SPUNĂ !

                      18 Iulie  2002, ora  1 noaptea !

Mă rugam şi brusc aud 2 Glasuri care se contraziceau tare. La un moment  dat unul dintre Glasuri, răbufneşte  şi spune :

             "D - APOI ...,SĂ  VINĂ  MAICA  LA  MINE  SĂ-MI  SPUNĂ  "!

Spune acest Glas, foarte contrariat şi care nu credea în PUTEREA LUI  DUMNEZEU, şi nici în MAICA  SFÂNTĂ.
Dar celălalt Glas, îi spune cu blândeţe :

           "EU  CRED  CĂ  EXISTĂ !
            IISUS  EXISTĂ "!

Clipă în care sunt în SFÂNTA  BISERICĂ , şi văd aici în întuneric, O  SFÂNTĂ  CANDELĂ , care ardea frumos, în întuneric. Pâlpâia frumos, precum flacăra unei lumânări.Era agăţată sus, ca şi într-un plafon. Avea paharul albastru şi flacara strălucea frumos în uleiul din pahar. Brusc, cînd cele două Glasuri se contraziceau, CANDELA  se întoarce singură cu gura în jos. Acum era cu fundul paharului in plafon şi cu gura în jos. În mod normal, ar fi trebuit să se verse tot uleiul şi să cadă si fitilul aprins. Dar....nu a căzut nimic ! Candela ardea cu paharul in jos ,acolo sus in plafonul oval, ca si cum ar fi stat pe o farfurioara, sau agăţată ca si mai inainte, in mod firesc. 
Mai mult ! Flacara din paharul cu ulei, întors cu gura în jos, ardea la distanţă de 2 cm, de uleiul ce nu cădea din Candelă. Flacara era suspendată în aer, la 2 cm de CANDELA intoarsa pe dos.
MAICA  DOMNULUI, venise ! Venise aşa cum striga  acel GLAS contrariat ! A făcut MINUNEA şi in acel loc, s- a aşternut pacea şi liniştea dumnezeiască.
Şi se aude UN  COR  ca de ÎNGERI, care cântau aşa :
               "APĂRĂTOARE  DOAMNĂ , 
                 ÎŢI  MULŢUMIM  ŢIE, PENTRU  STĂPÂNIRE..."!
Aceste Glasuri de Îngeri făceau să răsune şi LOCAŞUL  SFÂNT ,în care CANDELA ardea cu gura în jos, atârnată în plafon, şi răsuna şi CERUL  SFÂNT, ce parcă coborâse anume, pentru MINUNEA  SĂVÂRŞITĂ  DE  MAICA  LUI  DUMNEZEU !
Fraţilor, nu-i aşa ?" FERICIŢI  CEI CE N-AU VĂZUT ŞI  AU  CREZUT "!
                   Ca întotdeauna, cu dragoste, MARIA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu