vineri, 24 ianuarie 2014

CANDELA LUI DUMNEZEU ! MINUNEA SFINTEI CANDELE !

                         27 Iulie  2003, ora 19,33 !

Eram acasă şi trebăluiam prin bucătărie ! Brusc, aud UN GLAS , care spune trei  cuvinte :

          "AM  VENIT , DAR....."!

Clipă în care , cu sufletul nu mai sunt în casa mea, ci sunt într-o SFÂNTĂ  BISERICĂ, unde este întuneric total. Aici sus ,pe solee , în dreapta  SFINTELOR  UŞI ale  SFÂNTULUI  ALTAR , cum privim noi din SFÂNTA  BISERICĂ, are loc O MARE  MINUNE  DUMNEZEIASCĂ.
Cum mă aflam singură acolo, deşi era întuneric complet, DUMNEZEU a voit ca eu să văd ce se petrece. Şi vedeam O Mână, precum braţul nostru ,până la cot. Era rozie, era din carne şi oase. Această Mână, ia CANDELA  argintie de la SFANTA  ICOANĂ A MÂNTUITORULUI ,  care era stinsă, o ia de la locul ei, şi acum o vedeam cum se clatină tare în mâna care o ţinea ; credeai [ o s/o scape pe jos, dar nu s-a întâmplat aşa .
Din CANDELA  argintie  stinsă , care era ţinută de ACEA  MÂNĂ, se ridică  O  FLACĂRĂ  mare, ca de Soare, a ieşit din CANDELA stinsă. Prea  mare acea FLACĂRĂ  de Soare, ca să intre în acea Candelă stinsă. Şi totuşi a încăput deşi era de 3 ori mai mare decât forma CANDELEI.
Flacara galbenă, ruptă ca din Soare, a luat forma CANDELEI argintii din care ieşise. O formă precum CUPA  din care primim SFÂNTA  ÎMPĂRTĂŞANIE. 
Acum vedeam DOUĂ  CANDELE : una argintie care era stinsă şi era în acea Mână în întuneric, şi  O  ALTĂ  CANDELĂ  SFÂNTĂ, ruptă ca din Soare, de aceeaşi formă cu cea argintie, care stătea singură în aer, lângă cea firească  stinsă.Închipuiţi-vă dragilor, că din Soare, DUMNEZEU ia o fărâmiţă, îi dă formă de CANDELĂ, şi deasupra îi pune şi O  FLACĂRĂ adevărată, care pâlpâia precum flacăra lumească. Aşa s-a întâmplat acolo, în SFÂNTA  BISERICĂ, DUMNEZEU  A  TOTPUTERNIC ŞI-A  APRINS  SINGUR CANDELA, în întunericul negru , şi a aşezat-O deasupra  ICOANEI  FIULUI  SĂU, şi MÂNTUITORULUI  nostru  IISUS  HRISTOS.
Ca printr-o tresărire, revin la ceea ce trebăluiam prin casă, şi îmi notez iute ccea ce tocmai văzusem şi auzisem. 
       Să nu vă lipsească fraţilor, din casa voastră SFINTELE  ICOANE şi SFANTA CANDELA pe care s-o aprindeţi măcar la SFINTELE  SĂRBĂTORI. 
În casa în care arde O CANDELĂ adevărată, cu ulei şi fitil, acolo stă şi DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, şi nu mai pleacă.
                       Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu