duminică, 26 ianuarie 2014

OZN - UL DIN CAMERA MEA ! EXTRATERESTRII , FAC PARTE DIN VIAŢA MEA ! CUM ARATĂ UN OZN ??? OZN -URILE ÎŞI POT MODIFICA FORMA ŞI LUMINILE , CÂT AM CLIPI !

                                         6 Aprilie 2002 ora 17, 30  !

                    O  ÎNTÂMPLARE  MAI  PUŢIN  OBIŞNUITĂ  !

O să vă povestesc ,ca şi cum s-ar petrece acum, o să vorbesc la prezent.
Sunt  la serviciu şi aud telefonul  cum sună. Mă apropii de telefon la jumătate de metru, şi aud un ţiuit puternic între pauzele în care suna. Nu pun mâna pe el, îl las să sune,este telefon fix cu acel disc care se formează numărul, mă îndepărtez la circa 2m. Sună normal, dar nu mai ţiuie deloc. Mă apropii din nou de aparat în timp ce suna, şi voiesc ca să ridic receptorul, cum fac doar gestul fără să-l ridic, telefonul ţiuie puternic şi sună în acelaşi timp. Ţin mâna mea, la circa 10 cm distanţă deasupra aparatului de telefon, ţiuie asurzitor. Mă depărtez ,tace si sună normal. Eu eram ca un aparat ce bruiam telefonul, sau mai mult ca acele aparate care sună dacă furi ceva din magazin. În cazul meu....nu furasem nimic. Eram la serviciu, la birou, eram singură şi nu mă puteam apropia de telefon pentru că ţiua asurzitor. N-am ştiut cum să-mi explic acest lucru aşa că....,mi-am văzut de lucru. A doua zi dimineaţa, când m-am trezit , nu am deschis ochii şi astfel văd cu ochii închişi ,cum stăteam în pat culcată, văd doar la un braţ întins ca şi distanţă  , văd  ceva  imens ca O  ROATĂ  MARE, formată din multe şanţuri circulare, multe cercuri concentrice . Dacă vreţi, aşa cum arată CERCURILE  din lanurile de grâu, faţă de care,oamenii au o rezervă în a le recunoaşte că sunt ale EXTRATERESTRILOR.
ACEA  ROATĂ  MARE, din lanurile de grâu, cu multe cercuri concentrice, SUNT  OZN-uri oameni buni ! DA ! APARŢIN  CIVILIZAŢIILOR  EXTRATERESTRE !!!
Această ROATĂ  MARE, era chiar deasupra patului meu, în care stăteam culcată. Sigur că îmi era oarecum teamă. Şanţurile  sub formă de cercuri de pe acest OBIECT  ZBURĂTOR, aveau culoare maro  închis. Partea  bombată deasupra şanţurilor circulare , aveau culoarea cafelei  cu lapte, un crem. Pe această parte bombată, erau multe LUMINI mici galbene , extrem de strălucitoare. OZN-ul acesta era format din multe CERCURI, sub forma descrisă de mine, mai sus. 
Mijlocul  OZN -ului , nucleul lui  este  O  LUMINĂ  rotundă, de un albastru  închis , extrem de strălucitor, orbitor chiar şi transparent precum razele laserului. 
OZN-ul era chiar deasupra mea, la un braţ întins ! OZN-ul se învârtea pe loc ,de la stânga la dreapta ,în inversul acelor de ceasornic. Avea un ţiuit puternic , precum ţiuitul pe care l-am auzit la serviciu când mă apropiam de telefon. 
Nucleul  OZN-ului , acea  LUMINĂ albastră orbitor de strălucitoare, trimetea direct spre corpul meu, O  RAZĂ  ORBITOR DE STRĂLUCITOARE, O RAZĂ  ALBASTRĂ şi tăioasă, pătrunzătoare.
Această RAZĂ  ALBASTRĂ ce venea din nucleul  OZN-ului mă acoperise toată, din cap până în picioare. Se plimba pe tot corpul meu, precum LUMINA  unui XEROX mai mare.
În tot acest timp OZN-ul era într-o continuă mişcare circulară, în inversul acelor de ceasornic. LUMINILE  galbene, pulsau continuu, iar cea din mijlocul OZN -ului, avea grijă de mine, să mă inspecteze să vadă cum arată un om , privit îndeaproape. Simţeam căldura RAZEI ALBASTRE, simţeam aerul rece , ca o adiere ce venea din rotirea continuă a OZN-ului, auzeam ţiuitul puternic şi enervant pe care îl scotea continuu.
LUMINILE  GALBENE, când OZN -ul se învârtea de la stânga la dreapta, îşi intensificau strălucirea, erau ca şi rupte din Soare, se măreau ca şi formă şi aveau un vârf ascuţit ca a unui ac. Acum se topeau, acum apăreau şi fierbeau LUMINILE GALBENE de pe partea bombată, ca o oală pe foc care fierbe cu clocote mari.
Lângă acest OZN, văd şi UN EXTRATERESTRU , care a apărut pur si simplu, ca şi sub OZN, partea din faţă.
Vrea să-şi arate numai capul oval, precum mingile de fotbal american. Are in orbite DOI OCHI , rotunzi  albaştri închis, rotunzi, care se mişcă în orbite ca două rotiţe. Capul îi este de un alb murdar, are şi gură care îi este ca un soare, aşa lumină galbenă are în gura ca un romb.Din gura lui galben orbitor de strălucitor, trimite spre mine, RAZE  ALBE, tăioase orbitor de strălucitoare. Acum LUMINA ALBASTRĂ ,mă scana şi razele albe multe din gura  lui ca de soare , erau ascuţite şi  lungi ;erau suflate spre mine de la mică distanţă, ca la un braţ întins. Dar surpriza acum vine ! Eram uimită de culoarea ochilor lui, de culoarea feţei lui, şi parcă mi-a ghicit gândurile şi imediat ca si cum am aprinde si stinge lumina de la întrerupător, îmi arată UN  ALT CHIP, cu alţi OCHI.
CHIPUL  LUI, era acum de culoare cenuşie ,precum praful de ciment, ORBITELE  MARI cât pumnul şi ochii  mari oblici, lucioşi ca şi unşi cu miere, şi de culoarea vinetelor coapte.Gură nu mai avea, ci avea acea DUNGĂ CENUŞIE, în relief, din frunte până în bărbia care le lipseste.Si a durat ceva timp, acest control al OZN-ului asupra mea, nu stiu exact cât ,căci in acele momente am fost cu totul acaparată de NAVĂ şi de LUMINILE ce le trimiteau direct spre mine, şi in corpul meu.
Cert este că...s-au făcut nevăzuţi ca şi prin topire , sau precum intră Soarele in nori, iar eu m-am simţit mai puternică fizic, şi am constatat că ,este îndeajuns doar să mă gândesc la EXTRATERESTRII şi să mă întreb oare unde sunt, şi in clipa următoare ei, EXTRATERESTRII apar cu NAVĂ sau fără NAVĂ.
Apar când albi ca si chip si cu gura, când cenuşii cu acea dungă in relief ce le desparte  chipul in două.
Dragilor, mi s-a întâmplat de multe ori să fiu tristă şi abătută, din cauză că nuştiam cum să-mi explic toate aceste lucruri. De multe ori, dormeam câte o oră ,două pe noapte, si ziua eram obosită. Noaptea scriam non-stop, desenam ceea ce vedeam. Era o bucurie mare, dar si o oboseală continuă. Si atunci doar gândeam, unde oare îmi sunteţi AMICII mei dragi ? Asa îmi place să-i numesc, si apăreau într-o clipă in culoare albă pufoasă, orbitor de strălucitoare şi cu ochii mari, negri si luciosi, când rotunzi, când alungiţi. 
Se apropiau de mine, doar cât aşa fi intins braţul meu, se balansau intr-o lumină albă sau albastră, şi făceau tot felul de mişcări şi rostogoliri, asa încât imi readuceau tonusul şi starea de bine,de care aveam multă nevoie în acele momente. 
EXTRATERESTRII  EXISTĂ !!! Şi aş putea spune că, sunt chiar PRIETENII MEI, pe care îi chem doar cu gândul !
Să nu ne mai ascundem după deget ! Ci să recunoaştem că  EXTRATERESTRII sunt printre noi, cu noi, în mod nevăzut. Eu îi văd pentru că aşa au dorit ei, si îi pot chema in gândul meu, oricând doresc.
Dragiii mei, cam atât in acest articol despre  OZN-UL  din camera mea. 
Va urma şi alte întâmplări şi trăiri ,din gama OZN-urilor cu sau fără EXTRATERESTRI , văzuţi sau nevăzuţi, în NAVĂ ,sau pe lângă NAVĂ.
                               Cu dragoste, Maria.


          

2 comentarii:

  1. Eu te cred Maria in tot ce spui in articolul asta si in celalalte mesaje legat de oznuri.le-am citit cu atentie .totul este un adevar si la mine in camera am observat un Ozn plutind de un alb stralucitor dar nu stiam ce este acela care mergea prin aer pana cand am citit aici pe blogul tau si m-am convins ca era un ozn ca o sfera rotunda alba luminoasa.Acea sfera mi-a atras atentia si de multe ori vin isi mai fac prezenta uneori cand nu ma astept chiar s-a intamplat ca cada fulgi mici albe din tavan in timp ce ma rugam un semn al prezentei lor sau al ingerului.Eu te sustin in aceste lucruri pentru ca sunt adevarate si chiar uneori mai vad oznuri dar noaptea in jur de 1-3 zburand pe cer in intunericul dens.Sunt cu adevarat printre noi si ne vegheaza de la distanta numai ca biserica nu accepta ideea de oznuri ca sa poata sa tina gloata departe de divinitate si de Dumnezeu,ii tine asa pe toti oamenii in prostie liderii acestei lumi.Ei se fac vinovati pentru ascunderea adevarului.Dar sfarsitul lor si a celor rai este aproape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur că exista OZN-uri si Extraterestri ! Fara nicio indoiala!
      Faptul că Biserica nu recunoaste, aceasta este o alta poveste!
      Si mai stiu că, nu multi din cei care vad OZN-uri si omuleti pe langa ele, au curajul ca sa vorbeasca.
      Eu nu am ce pierde! Nimic lumesc, nu ma leaga pentru totdeauna aici pe Pământ. VIAŢA vesnica, este minunata daca este in Împărătia Lui Dumnezeu.

      Ștergere