sâmbătă, 3 februarie 2024

EXTRATERESTRII VIN DE LA RASARIT ! EXTRATERESTRII SUNT O CERTITUDINE!

3 Februarie 2024, ora 4,14 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, in zori de zi,m-a trezit un glas care spunea ceva minunat despre Prietenii nostri Extraterestri.
Glasul spunea asa:
"Extraterestrii sunt Creatia Duhului Sfant !
Ei sunt o certitudine!
.
In aceasta dimineata, treaza fiind, vad in plafonul camerei mele, vad o umbra densa care se misca incontinu.

.
Iar daca doream ca sa vad ce este acolo, deasupra patului meu, atunci trebuia sa inchid ochii si sa privesc asa cu ei inchisi,deoarece,eu asa vad cel mai bine toate tainele ingaduite de Duhul Sfant ca sa le vad.
Iar ceea ce vedeam dragilor, era un Cer de noapte albastra ,iar sub Cer, la 3 metri inaltime fata de patul in care eram eu, era Duhul Cel Prea Sfant sub Chip de Porumbel alb, cu Aripile intinse, iar sub Aripile Sale, statea un Extraterestru alb,cu ochii negri si luciosi si cu gura deschisa.
.
Cu aproximatie,cam aceasta ar fi imaginea dragilor,
Prietenul nostru alb si cu ochii negri si ovali, privea cu uimire spre mine, iar Duhul Sfant ma ocrotea cu Aripile Sale intinse care ma acoperisera de acolo de Sus si pe mine roaba Sa.
Dragii mei, sa credem cu toata fiinta noastra ca Extraterestrii exista,ca nu suntem singuri in acest infinit Univers, si nu in utimul rand, ca si acesti omuleti mai mari sau mai mici, colorati sau nu, sunt tot Creatia Lui Dumnezeu si sunt infinit mai inteligenti decat noi oamenii de pe planeta Pamant,iar aceasta inteligenta extrema, ii face si foarte puternici.

.
Vad dragilor, vad un Cer bleu senin si stralucitor foarte.
In fața ochilor mei inchisi, vad cum vin spre mine niste sfere gri-negre.
Cand au fost foarte aproape de mine, acestea si-au schimbat culoarea intr-o clipa si erau acum ,in culori galbene-portocalii până la rosii.

.
Aceste sfere care au devenit acum de o stralucire orbitoare, aveau o Forță uimitoare de a se grupa si rasfira, intr-o fractiune de secunda pe Cer, si aratau in final ca niste mingi micute de foc.
Nu stiu cum dar langa mine apare un barbat care pune mâna sa la frunte, ca atunci cand dorim sa vedem ceva foarte bine si ne supara soarele.
Doar ca, pe acest barbat il supara stralucirea Cerului senin si sferele multe de foc.
Acest barbat imi graieste asa:
                         "Uite,Ei sunt! Îi vezi?
Extraterestrii sunt Fiinte reale ,create de Dumnezeu!
Dar Ei, locuiesc la un loc.
Uite vezi, drumul lor e asa.
Si-mi arata cu mâna de sus in jos inspre pamant, la Rasarit.
Si iarasi imi graieste asa:
                      Uite-i acolo!
                 Acolo stau Ei si asa vin la noi, de acolo dinspre Rasarit".
Clipa in care, vad pe Cerul senin orbitor de stralucitor, o minge mare de foc, precum ar fi Soarele cand rasare dimineata,asa de mare era.
Aceasta minge mare de foc, acest OZN, a coborat precum o sageata si a intrat sub pe pamant la Rasarit, pe acolo de unde rasare Soarele.
Prieteni dragi, Extraterestrii sunt Fiinte create de Dumnezeu.Nu o spun eu, ci chiar Duhul Cel Prea Sfant ne spune.
Extraterestrii vor veni sa se arate oamenirii, față catre față.
Primii oameni care vor strange mâna Extraterestrilor, vor fi românii.
Extraterestrii se vor arăta mai intai Poporului român ,si-apoi intregii omenirii.
Extraterestrii vor salva omenirea de la pieire si vor apăra si ocroti România, la porunca Duhului Sfant.
Ei vor veni in vazul tuturor pe pamant,(deja sunt printre noi)din pură curiozitate si ca sa salveze omenirea la nivel mondial.
Asadar, sa nu-i mai blamăm, ci sa-i asteptam ca pe niste Soli ai Păcii,asa cum si sunt de altfel ,si sa le multumim la momentul respectiv, pentru ajutorul lor.
                                                 Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Nu va contrazic, dar cum totul este dual, asa sunt și ei, et.buni și IT.rai.🙂🙃

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai extraterestrii pot sa mai salveze ceva din tămbălăul Mondial care e cam inceput demult si ajuns cam ireversibil-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tot vine OZN ul poate tot i-l ia pe Iohannis sa -l duca pe Mutul unde a dus si Iapa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Greu de priceput , actioneaza parca in alta lume dar unde e si un om ca si cind si noi putem fi la acest nivel de vibratie intr-o lume Astrală ce se întrepătrunde cu lumea materiala
    Asemanator cu iesirile in afara corpului o lume mai fina care poate trece prin materie
    Se si doreste si incearca la CERN in Elvetia studierea materiei Intunecate care se spune ca reprezinta peste 80 procente din univers.
    Un nivel al conștiinței de care omul s-a indepartat si de care vorbesc indienii ca fiind Sambala si care va cobori din nou pe Pamint si va fi vizibila in teritoriul Romaniei si despre care se amintește si in Biblie ca despre Imparatia spirituala a lui Dumnezeu
    si pentru a interacționa cu ea e nevoie de o anumita vibratie a constintei planetei si al oamenilor.
    Probabil asta e si rolul necunoscut al Piramidelor de concentrator de energii subtile, care posibil ca in Romania sa fie aproape naturala in zona muntilor de curbura ai Carpatilor de unde si poveștile despre Bucegi si mai ales din muntii Buzaului unde se spune ca dupa Revolutie au venit americanii cu o unitate militara speciala unde au stat multi ani sa cerceteze fenomenele deosebite ca teleportari de oameni in timp si spatiu pe zona Carpatilor, ei avind ceva experienta cu Fenomenul Philadelfia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul 2024 va marca prima aselenizare privata americana pe Luna dupa un esec de lansare luna trecuta.
    In vara doua nave trimise pe planeta Marte pentru a studia Bula magnetica a planetei in timp ce Nasa continua pregatirea echipajului de 4 persoane printre care o femeie Selaru pentru planeta Marte.
    Spre luna Europa se asteapta sa ajunga doua capsule pentru a studia posibilitatea vietii in apa de sub gheata ei
    Japonezii dupa eșecuri vor lansa si ei sateliti mici in jurul Pamintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi incendiu cu un mort la stațiunea Călimănești dar si unul mare de vegetatie linga combinatul chimic de la turnu Severin
    L a Sibiu accident dintre un tren cu un utilaj agricol spre directia Cluj
    Iar la un aeroport transport de contrabanda cu 19kg bijuterii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Americanii si britanici iau bombardat azi noapte hutii din Yemen cu riscul unui efect de domino in regiune.

    Poluarea in Europa pe locul doi dupa fumat la decese si Infecții pulmonare si coronopatii cardiace in marile orase marite de termoficare si motoarele auto Diesel cu internari in spitale si milioane de decese,ca la Basescu
    Medicii recomanda copiilor si virsnicilor sa Nu iese din casa
    In Chile incendii uriașele terenuri in jurul stațiunilor e stare de urgenta cu 51 de morti si in alte tari din America de Sud accentuate de ElNinio

    La noi
    Gripa a facut peste 50 de morti cu spitale pline la epidemiologie si la limita de Epidemie
    Intensifica spalarea miinilor si limitează iesirile in oras-

    Iar Liberalii evrei si Psdisti pregatesc casatorie din interes pentru votul electoral in timp ce unii se maninca intre ei de vii canibalizindu-se sau mor de frica lui Simion de la Aur si Sosoaca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa vină extratereștrii sa pună capăt pandemiei, războiului din Ucraina și gaza , însă tot întârzie. Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa ceva am vazut și eu cu familia mea și încă un prieten era 01-45noaptea dar nu mai spun la nimeni,cei ce nu au văzut niciodată așa ceva doar râd,eu am văzut asta cu ochi mei,adevărat extratereștri există 100%

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am vazut un OzN ca o roata mare de foc paraleli autostrada Sebes- Sibiu acum vreo 3 ani cind dupa o jumatate de ora am si scris despre el pe blogul doamnei Maria -craciun.

      Ștergere
  10. Exaterestii au fost din totdeauna. Sunt dovezi concrete. Ptr. A nu întra omenirea în Panică nu le au promovat. Dovezile sunt în siguranță armatei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Teoria evoluționistă a istoriei omenirii e total falsa.
    Distrugerea dinozaurilor facuta de extraterestri din nave OZN gigant pentru a pune oamenii pe Pamint conform unui plan de sus
    Asa se explica cunoștințe vechi si o civilizatie evoluată in trecut care incet incet contrazice tot ce n-i se inducea de evoluționiști ca idee falsa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Programe de inginerie genetica(PIG) au fost vreo 5

      Ștergere
  12. 878 zile record uman al unui rus in virstra de peste 50 de ani
    ,in Cosmos si care va mai sta pina in septembrie cind va face peste 1200 zile , deci peste trei ani de zile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aethicus dacul din Scoția Minor= Dobrogea care prin anul 460 de ani pleaca din Histria cu 101 marinari si face înconjurul lumii , prin Mediterana pe linga Scoția Islanda Groenlanda nordul Americii Camciatka Japonia Filipine Persia Marea Rosie si revine la Histria dovedind cu peste 1050 de ani inainte de Columb ca Pamintul e rotund
    El scrie cartea Cosmogonica cu alfabet dac tradusă in Latina cu un exemplar la Laiptig -Germania si alte copii la Vatican.
    Venind in contradicție cu teoria Pamintului plat sustinuta de Catolici si orgoliul civilizator occidental cartea a fost cenzurata de catolici -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea lui Aeticus dacul, acum in Laiptzig -Germania se numeste Cosmogonia Ravenate
      Ravenate dupa locul din Italia al traducătorului roman in latina cu nume pierdut ramas ca anonim si identificat numai prin locul traducerii din Italia-craciun.

      Ștergere
  14. Da corect.,!ce susțineți.

    RăspundețiȘtergere
  15. exista extraterestrii-dar vin sa experimenteze din curiozitate- numai ca sunt si reptilieni care exista din vechime pe pamant ,ca de aceea marile puteri se tot lupta pentru averi si resurse- noi cei multi suntem doar PIONII PE TABLA DE SAH

    RăspundețiȘtergere
  16. ...decât astea...Și mai mari ...veți vedea...

    RăspundețiȘtergere