sâmbătă, 17 februarie 2024

IISUS A SPUS : NU ESTE ADEVARUL MEU !




                                                 Dragii mei,

In fiecare zi auzim despre tot felul de persoane ,care spun că au Har si Dar de la Dumnezeu si ca pot prezice viitorul,că pot vindeca prin magie alba sau neagra, etc etc.
Cu adevarat sunt si asemenea persoane  cu HAR DIVIN,dar acestea sunt extrem de putine.
Astazi după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva despre o persoana celebra,precum că,ar prezice viitorul si face tot felul de minuni.
Nu am sa-i dau dragilor numele persoanei, din motive lesne de inteles,ci voi spune că, in timp ce un glas o lauda pe acea persoana ca ar avea har,un alt glas vine din Cer si spune cu fermitate:
                                "Iisus a spus:
                  "Nu este ADEVARUL MEU !"

Asadar dragii mei, cei care doriti ca sa va cunoasteti viitorul,aveti grija la cine apelati si care viitor vi -l va spune,care ADEVAR,apoi,nu uitati că ,este un mare păcat ca sa apelati la astfel de persoane ca sa va ghiceasca viitorul.
DUMNEZEU este Cel Căruia trebuie sa ne rugam si Maicutei Domnului. Nu avem nevoie ca sa ne cunoastem viitorul dragilor,când noi abia daca putem face faţă prezentului. Trecutul trebuie lasat in urmă, Viitorul este al Lui Dumnezeu ,iar Prezentul, este al nostru si trebuie sa incercam a-l trai întru cele 10 PORUNCI ale LUI DUMNEZEU.
După cum vedem Prieteni dragi, vom da socoteala atât in viata aceasta ,dar mai ales în viata vesnică pentru absolut toate faptele noastre . 
Sa avem grija de sufletul nostru dragilor, si sa -l hranim cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie in fiecare Duminica, si neapărat ,cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului după ce ne vom spovedi.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Carmen Hara parca o cheama cu numele nou care se vrea O”Hara sa miroase a straineza ,
    se lauda intr-un documentar cu lucrurile si realizarile ei materiale din Partea materialista a Americii, de pe coasta Pacificului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne interesează partea materiala ci cea spirituală,ea vorbește și de Prunca Lui Dumnezeu 7,dar mai pe ocolite,nu judecam că vom fi judecați,fiecare ce am adunat,fapte bune și fapte rele,toți ajungem la scaunul de judecată a Lui Iisus Hristos.

      Ștergere
  2. Atac lab1 tv Evreiesc direct la adresa Familiei vulcanicei Sosoaca ,in timp ce Mutul vorbeste numai de la Bruxell Putin si criticat si catalogat ca dezastruos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce deranjeaza o fiinta la mare departare de casa plecata cu 40 de ani in urma din tara?

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi mai vorbea pe Tv de doua călugărițe impostoare romance care cistiga bani facind pe vrăjitoarele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e vorba de o persoana depărtată sau nu ci despre Adevar sau minciuna-impostura, despre un principiu care doar avea un exemplu o persoana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt o mare păcătoasă din Botoșani ,care spune lucrurilor pe nume,dar de foarte multe ori la noi moldoveni,adevărul doare foarte tare.Am avut și avem foarte bune persoane apreciate în mai multe domenii,in țară și în lumea întreagă,și nu ne este rușine că avem un judet foarte sărac material,multi dintre noi nu avem bani sa reparam casele părintești sau să-i ajutăm material pe semenii noștrii,nu avem o persoană să-i aducă pe toți acasă în Grădină Maicii Domnului,Romania,.Toți care au ajuns cu renume,au făcut antrenamente ani de zile că să ajungă la performante,dar că să-i aducă pe toți la Iisus Hristos,nu ne trebuie antrenamente ,ne trebuie ,post,rugăciune și foarte multe fapte bune,nu vrem medalii,vrem oamenii să se iubească și să se ajute in toate domeniile.
    Sfânta Treime și Maica Domnului sa ne ajute ,să ne unim în rugăciune și fapte bune și moldovencele să fie un exemplu pentru toată țara,că pot să facă performanță ai ajuta pe toți cei săraci,numai cu ajutorul Divin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lumea este plină de oameni fără Dumnezeu,eu nu înțeleg cum pastorii din alte țări pot să vindece persoane bolnave sau să scoată demonii din oameni,în număr foarte mare pe stadioane.
    Nu judec pe nimeni,că nu dreptul sa judec,dar ce nu poate face medicina pot să facă numai pastorii?
    Și noi ortodocșii avem preoți cu har ,dar nu scot demonii din oameni cu miile în aceași zi.

    RăspundețiȘtergere
  8. pastorii nu cred in MAICA DOMNULUI SI IN SFINTI-IISUS HRISTOS INSUSI A SPUS IN BIBLIE:demonii SE SCOT CU POST SI RUGACIUNE-asadar nu stim care este adevarul DOMNULUI decat dincolo -pe pamant EL ne-a aratat adevarul dar nu coplet -vom afla la adoua venire

    RăspundețiȘtergere