duminică, 25 februarie 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS ,ESTE CEL CARE MAI TINE PAMANTUL!

                                                  25 Februarie 2024, ora 23,17 !


                                                                       Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare frumos.

Glasul spunea asa:

                       "Pamantul!

            Iisus Hristos este Cel care mai tine Pamantul!"

Moment in care ,vad Sfantul Altar care straluceste de Lumina alba divina, iar in spatele Mesei sfinte din Sfantul Altar, vad o Sfanta Cruce din lemn pe care era rastignit Iisus Hristos in carne si oase.In fata Sfintei Cruci, pe Masa sfanta, era o sfanta Icoana cu Mantuitorul care tine in Maninile Sale ,Sfanta Evanghelie.

Si asa cum Iisus era rastignit pe Sfanta Cruce , parea ca imbratiseaza pe Iisus de pe Masa Sfanta, pe IISUS care tinea la pieptul Său,Sfanta Evanghelie Cereasca.

.
Totul era Lumina,totul era stralucire divina.
Dragilor, fara nicio indoiala,ca Mantuitorul Iisus Hristos tine cu Mainile Sale,cu Puterea si cu Iubirea Sa de oameni,intreg Pamantul.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori si niciodata sa nu ne lepadam de Credinta si de Sfanta Cruce.
Sa daruim iubire si vom primi dragoste neconditionata.
Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Doamne,îmi cer iertare că sunt o păcătoasă,și când citesc mesajele de la Duhul Sfânt,simt că primesc răspuns la unele întrebări care mi le pun singura.Astazi la Sfânta Biserică am cumpărat multe icoane de la Muntele Athos și când am ajuns la sfintele Tale Icoane nu știam pe care sa o cumpăr,și am cumpărat- o pe cea că din imaginea de sus,și nu este prima dată când eu cumpăr icoane și doamna Maria le pun pe blog exact ce cumpăr eu,știu că timpul trece și ne apropiem de Marea suferință , și toate Sfintele Icoane și Sfânta Cruce,vor fi scoase din biserici și casele creștinilor să ne apărăm viața prin Rugăciune și fapte bune,nu avem alt ajutor decât la toată divinitatea,să ne apere de cei fără frica de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pina la un moment dat, se pare ca oamenii au esuat pe Pamint se asteapta evenimente drace
    De aceia Elon Mușk spunea ca vrea sa duca un milion de oameni pe Marte pentru salvarea umanitatii in pericol de extincție pe Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai mare pericol pentru Pamint e incalzirea globala cu modificarea axei ,scoartei si Pamintului deocamdata inceputa usor dar care va scufunda metropolele pe litorale si care este din pacate Ireversibila
    Care va da cutremure a caror efecte se vad prin alunecari de teren care deja se vad in China si pe coasta cu vile a Californiei de la oceanul Pacific-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. da schimbarile climatice,exploziile solare dar grav este cu focoasele si centralele nucleare-oricum americanii au folosit bomba dar se baga in conflicte mereu, manati de masoni evrei-stau ascunsi ca sobolanii ca nimeni nu-i vede la fata-DOAMNE IARTA-NE ca mult rau fac umanitatii

    RăspundețiȘtergere