vineri, 23 februarie 2024

CRESTINILOR ! SĂ NU UITATI NICIODATA, SA FITI BUNI SI MILOSTIVI !


                                       .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

    .

                                                   Dragii mei,

În aceasta noapte treaza fiind ,aud glas care spune asa:
                     "O Doamne ,nu te bucura !
Spune un glas, cuiva nevazut de mine,apoi, continua :
                     Prigoana crestinilor înseamna toate in comun ".
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer cu litere albe.
După care dragii mei, aud un glas din Cer.
Da ,chiar din Cer venea acest glas si rasuna infricosator de tare .
Glasul spunea asa :
                 "Pentru toti cei care se cred crestini !
                 Să nu uiţi niciodata crestine,sa fii bun si milostiv !"


Dragii mei, mi se facuse inima cat un varf de ac si pielea ca de gaina,la auzul acestui glas cu acest indemn.
Fratilor, avem mai intotdeauna,obiceiul de a judeca pe cei care ne stau in cale cu mâna intinsa si e mare păcat.
Daca putem ca sa ajutam cu ceva pe cineva, atunci este minunat si placut Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului.Daca nu putem sau nu vrem,atunci sa ne punem lacăt pe buze si sa nu-l judecam.
Sa invatam dragilor ca sa fim buni si milostivi, si sa ne ajutam Aproapele nostru neconditionat.
Mult Prea Milostivul Dumnezeu ,lasa ploaia sa cada si peste cei buni si peste cei răi,lasa Soarele sa rasara si peste cei buni si peste cei răi.
Si-atunci ,cine suntem noi ca sa ne judecam Aproapele?
Sa ne apărăm Credinţa fratilor si sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa ne ajute ca sa fim tari in Credinta,iubitori faţă de Aproapele nostru, si nu in ultimul rand,sa fim buni si milostivi asa cum ar trebui sa fie un adevarat crestin iubitor de Hristos si de Maica Prea Curata Fecioara MARIA,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Imagini pentru MAINI LA RUGACIUNE                           Cu dragoste,Maria.


10 comentarii:

  1. Toate in comun e specific marxismului si comunismului idei ateiste care au venit din vest spre est si din Rusia si la noi caracterizate prin ateism care a dus la doua -trei razboie mondiale cu sute de milioane de victime inclusiv din China pina in Cambogia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA. Se referă la asaltul globalisti care este acum și care este de sorginte marxistă și iluministo-masonică. Trebuie să se producă o MARE TREZIRE A OAMENILOR LA NIVEL MONDIAL!

      Ștergere
  2. La care se adauga tot feliul de metode ca portofelul digital in care un om poate fi pedepsit cu un singur clik care poate fi si o eroare ca cele facute mereu prin retelele de internet cu conturile bankare care subordonează omul inteligentei artificiale fara suflet care se intimpla si la noi ca de exemplu la Apia cu hărți prin satelit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Nicolaev la 200km de Odesa lupta de partea ucrainienilor o formațiune Getica formată din voluntari romani inclusiv rezervisti militari hotariti sa împiedice avansul rusilor spre Odesa si apropierea de granitile Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. @13:14:
      https://destepti.ro/cum-este-corect-fi-sau-fii-verb/
      Fii iertat!
      Dar nu e cazul! Nu ai avut dintai motiv pentru care sa vii peste mine in fata mortilor ca sa iti razi de cele ce scriam din suflet. Mi-ai comentat sentimentele de tristete resimtite. Ti-ai batut joc de mine in acel moment solemn.
      Dispari din fata mea! Sa nu mai aud niciodata ca mi te adresezi! Ai inteles? Niciodata! Nu exista nici-o intelegere si nu am de ce sa iti vorbesc. Dupa ce ca te dai anonim ca sa amasezi bani, mai esti si veninos.
      Din cele ce scrii dealtfel reiese o raceala batjocura.
      Adica sa ierti ca sa ai ceva ce sa fi facut.
      Da-ti tie astfel de comenzi stupide!

      Ștergere
  5. Lupta pentru ciolanistii pentru locuri pe lista de la partidul Extremist Unic PNL Evreiesc -Mue Psd condus de Tovarasul evreu Iohannis care au adus Romania in filament total si se fac ca ploua cu plata daunelor de 6,7 miliarde Dolari de pentru GC Rosia Montană, vaccinurilor jumatate de miliard
    Dupaalegeru se vor uni si cu
    Forta Dreptei unde sint si acolo Mari Vinovati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase cuvinte.
    Trebuie puse în practică.
    Dumnezeu să ne binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am sa spun dna Maria despre ce este vorba fara a da nume.
    De curand am scris despre morti ca inteleg sa vina dar nu cate o suta o data.
    Fosti colegi de munca voluntara intrucat li s-a indus ideea sa nu se vaccineze si pentru ca au fost expusi la noxe, au murit fie de covid. fie de cancere de tineri, mai tineri ca mine.
    S-a scris ce s-a vrut pe certificatele lor de deces pentru ca respectivii sa nu-si puna lumea in cap dar stiu indubitabil cauza deceselor din simptomele descrise.
    Intre cei decedati se afla si un fost prieten, cel despre care spuneati ca se bucura ca a primit trandafir rosu de la Maica Domnului. Si eu m-am bucurat ca a primit trandafir rosu. Pentru el m-am bucurat.
    Datorita faptului ca mortile lor dauneaza imaginii beneficiarilor de pe urma muncii depuse de ei, nu s-a facut public nimic pana de curand cand cineva a dat drumul listei de nume care s-a prelungit o data si inca o data.
    Astfel am aflat de colegi care nu au murit doar anul acesta dar si anul trecut, si anul anterior.
    Distanta fizica este mare, insa sentimentele de afectiune au ramas. A devenit mai duioasa cu trecerea timpului, mai linistita, mai acceptanta a separarii, mai calma desi ma gandeam ca nu voi putea sa trec prin inca un alt proces de doliu. Am intrat in depresie.
    Ceea ce alta data era harjoneala acum au devenit amintiri dulci-amarui. Atat a fost viata lor.
    Dragostea bate moartea, eh?

    Dar chiar ulterior acelui moment al aflarii vestii, unul din comentatorii dvs. si-a permis o ironie neautorizata tinta fiind eu plansa si dezorientata. Cu ton de asa zis intelept, a inceput a rade de mine in plin proces de mahnire sufleteasca. A crezut ca o face nestingherit si neobservat. Acel comentariu malitios mi-a dezvaluit cat de dispretuitor este si cat ma uraste de fapt.
    Si acum imi vine a plange de modul cum si-a permis sa rasuceasca cutitul in rana mea sufleteasca. De fapt mi-a venit foarte des sa plang in aceste zile. Mai conteaza pe ce motiv?
    Acum am indeajuns energie psihica incat sa spun ca:
    Eu nu am ce ierta. Pentru mine este un strain.
    La nivel mental eu nu pot relationa cu astfel de persoana care face raul cu stiinta. Martorul meu interior a vazut cum imi face rau in chiar momentul in care aveam nevoie de ajutor, de iubire, de apropiere pana si fizica. Aveam nevoie.
    Aveam nevoie sa am ceva de care sa ma sustin, ceva sa pot trece mai departe, o vorba buna. N-a existat.
    A existat dispret adica indiferenta si o inima neinduplecata, de piatra.
    Asa cum eu cu nevoile mele imi vad de drum si inca mai plang sau nu, asa nu vreau sa aud nimic de la acesta.
    Imi voi pune dopuri in urechi daca va incerca sa imi vorbeasca.
    Voi trece strada pe trotuarul celalalt daca imi va veni in cale,
    voi ocoli orice crede ca imi va pune in fata sa imi atraga atentia ca exista. Se va departa de rusine de mine. Pentru ca nu are curajul sa admita moartea acestor oameni si nu are respect nici fata de ei si nici fata de vii.

    RăspundețiȘtergere