joi, 15 februarie 2024

LUMINA INVIERII MANTUITORULUI HRISTOS, CHIAR VINE DE LA IERUSALIM, DIN CERUL SFANT!


                                         Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , aud un Cor de Îngeri, care cânta dumnezeiesc de frumos aşa :

                          "De la Ierusalim multime !
                            Cel făr"de facut al Tau Parinte, si cu Facatorul Tau Duh,pentru Slava Ta cea mare!"
                           
Clipă în care, văd cum Cerul  coboară deasupra Sfintelor Icoane pictate, si care erau asezate frumos pe peretii din Sfanta Biserica. 
Prin peretele din zid gros, vad cum intră  un mic Soare albastru violet, extrem de strălucitor, Soare care trimite raze albastre spre o  Sfanta Icoana in care, era reprezentat Mantuitorul nostru Iisus Hristos. 


Această  Sfanta Icoana cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos,se afla printre multe alte Sfinte Icoane din Sfanta Biserica care avea ziduri groase ca la Ierusalim!
Aşa precum iese aburul dens, tot aşa micul Soare albastru care a pătruns prin zid, sufla peste Mantuitorul nostru bland si Prea Iubit din Sfanta Icoana ,Raze albastre violet si orbitor de stralucitoare.
Toate celelalte Sfinte  Icoane isi schimbau secunda de secunda, Chipurile divin pictate.
In acest moment ,vad o Mare de oameni sub un Cer de noapte, iar o Forta nevazuta ma duce deasupra Multimii de oameni,ca sa vad ca in mijlocul lor era un loc gol,lasat anume parca.
In acel loc gol din mijlocul Multimii de credinciosi care privea spre Cerul de noapte,  a apărut  Lumina mare sub forma dreptunghiulara, cu stralucirea orbitoare,ca de Soare.

Aşa precum străluceşte  Soarele pe Cerul de vară, tot aşa, strălucea Dreptunghiul de Lumina aurie ,Lumina aparuta instantaneu in mijlocul credinciosilor,a marii multimi de credinciosi.
Acest Dreptunghi de lumina ,era format dintr-un infinit de lumanari aprinse, lumanari cu flacara vie stralucitoare precum Soarele. 
În acest moment, totul se luminează sub Cerul de noapte.

LUMÂNĂRILE  din mâinile Credincioşilor s-au aprins instantaneu ! Fiecare om ,avea câte o LUMÂNARE aprinsă , Lumanare care ardea cu flacără vie.
Totul se petrecea in Ierusalim, la Biserica Sfantului Mormant al Mantuitorului nostru Prea Iubit,Iisus Hristos.
Dragii mei, stiu ca multi dintre Semenii nostri, spun ca este o mare minciuna cu Lumina de la Ierusalim,ca totul ar fi o mare inselatorie.
Cei care gandesc si spun astfel de lucruri,pacatuiesc foarte mult.
Lumina Invierii Mantuitorului Hristos, chiar vine de la Mormantul Sfant si numai la Crestinii Ortodocsi.
De ce numai la Crestinii Ortodocsi?
Deoarece,aceasta este Credinta cea adevarata,Credinta cea lasata de Mantuitorul Iisus Hristos dupa Inaltarea Sa, la Tatal Cel Ceresc.
Dragilor, să nu vă îndoiţi nici măcar o clipă de această mare Minune,adica, de Minunea venirii Luminii Sfinte din Cerul Sfant  la Ierusalim. 
 

Dragii mei, sa avem mare grija de sufletul nostru si sa-l hranim cu Rugaciuni catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,sa-l hranim cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie ,macar in ziua Sfintei Duminici.
Si nu in ultimul rand dragilor, sa nu uitam sa fim buni si iubitori cu Aproapele nostru.
                                                       Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:

  1. Minunat doamna Maria 🙏
    Am cunoscut pe cineva care era foarte credincios,un om cu funcție înaltă,mai exact era la ITFS.pe timpul lui Ceaușescu,sa zic așa.
    La instituția în care lucram deci îl aveam in control,
    Dimineața nu venea mai devreme de ora 9-9,30 .
    Aveam multe aparate de laborator și știți că noi lucram și Sâmbăta.
    Mai vorbeam de una de alta,eu aduceam in discuție credința în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului,la un timp de câteva zile,nu a găsit nimic in control și atunci mi-a spus:
    Masa (cu și) poate te întrebi ce am in mapă și de ce vin târziu,rămâne între noi ,ești un copil bun și vreau să -ti împărtășesc ceva,
    Dimineața îmi fac rugăciune,îmi deschide mapa și acolo avea păscuță,cartea de rugăciuni.
    Era supărat avea o fată care plecase în Franța , pentru acest lucru a avut de suferit.
    A fost la Mormântul Domnului de Înviere și mi-a povestit cu a venit lumina sfântă,a fost de mai multe ori,lumina sfântă nu vine la fel .
    Vine prin turla Bisericii,prin urmare niciodată în același fel,se aprind luminile,nu te ard și adevărat numai la ortodocși.
    Sa ne rugăm că Lumina Sfântă sa vină mereu.
    Adevărat doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne ajute să avem parte de Învierea Domnului și a noastră a tuturor.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Postul Mare pentru mine este cel mai ușor,nu pot să-mi explic acest lucru,dar va spun cu toată sinceritatea că așa simt.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Navalny, opozitia lui Putin, a murit in inchisoare.
    Odihneasca-se in pace!

    RăspundețiȘtergere