joi, 15 februarie 2024

HAI, PUNE MÂNA PE UMĂRUL LUI DUMNEZEU ! SA NE IMPARTASIM CÂT MAI DES !

  

Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea asa:

"Aceasta-i a muritorilor crestini, din coasta lui Adam si a muritorilor crestini!
Fapta este sa slujeasca cu tot sufletul!"
Clipa in care, vad un  Nor albastru -violet, iar pe acest Nor catifelat, statea in picioare Însuși Domnul nostru Iisus Hristos,Mântuitorul Lumii întregi. 

Image result for sfantul altar.
Mântuitorul nostru mult prea iubit,avea vesminte albe de lumină, iar in mâna Sa stanga  tinea Sfanta Evanghelie Cereasca ,iar in dreapta Sa, Mantuitorului tinea o lumânare aprinsă.
Image result for POTIR
Iisus Hristos cobora astfel, in jos spre pământ.
Era vesel, era foarte fericit si stralucea de lumina alba si orbitor de stralucitoare. 
In acelasi timp aud un glas care spunea asa:
                                "Uite, pune mâna aici, pe umărul Lui Dumnezeu!
                          Hai, pune mânuta aici ,pe umărul Lui Dumnezeu!"
Iar in aceasta clipa, vad cum de pe solee,din fata Usilor sfinte, coboara o persoana care tine pe un brat un Prunc,iar pe celalat brat ,tinea un prosop rosu artizanal.
Cand persoana cu pruncul in brate a coborat de pe solee,il vad pe Parintele cum iese din Sfantul Altar cu Potirul Sfant in mana stanga,si-n care se afla Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului si se apropie de prunc.Parintele priveste cu multa dragoste pruncul din bratele acelei persoane ,si-i spune asa la prunc:
                          Uite, pune mâna aici, pe umărul Lui Dumnezeu!
                            Hai, pune mânuța aici, aici pe umărul Lui Dumnezeu!"
     Iar in aceasta clipa, Parintele ia mânuța pruncului si o pune pe umărul său stâng, iar in dreapta sa, Parintele tine Sfantul Potir, si astfel, il impartaseste pe prunc cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
Dragilor, trebuie sa avem grija mare de sufletul nostru, trebuie sa ne spovedim si sa ne impartasim cat mai des, si astfel,ne vom intari in Credinta, vom fi mai sanatosi, mai buni si mai milostivi cu Aproapele nostru.
Incepand din ziua de 18 Martie 2024, incepe Sfantul si Marele Post al Patimirilor Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
sa ne pregatim inca de pe acum, atat sufleteste cat si trupeste.
Sufleteste prin Rugaciuni curate ,prin mila si bunatate,iar trupeste ,prin a merge macar in Sfanta Duminica la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie, prin a posti atat de la alimente(in timpul postului)dar mai ales ,prin a posti de la rautate,de la cuvinte de ocara asupra celor dragi,asupra Aproapelui nostru.
Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Maica Domnului cu Sfintii Sai,Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin!

                                                         Cu dragoste,Maria.

                

Un comentariu: