luni, 19 februarie 2024

IISUS HRISTOS CU TRICOLORUL ROMÂNESC ,SI COLOANA INFINITULUI LUMINII ÎNVIERII SALE !

Azi sarbatorim 148 de ani de la nasterea Marelui Sculptor român,Constantin Brancusi! 


                                  Dragii mei,  

În aceasta dimineata in timp ce dormeam,ma trezeste o lumina puternica,si astfel, vad sub un Cer de noapte albastra,foarte aproape de Pămant,văd o altfel de Coloana a Infinitului.
Daca aceasta Coloana a lui Brancusi ,care este Monument la Târgu Jiu arata ca in imaginea de mai jos, Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,era din Lumina alba ,orbitor de stralucitoare,Lumina împletita in două sau chiar in trei, si se intindea până sub Bolta Cereasca.


Image result for COLOANA INFINITULUI.

Asa cum privim noi Coloana Infinitului a lui Brâncusi, eu priveam Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,Coloana din Lumină albă împletita (rasucita).
In doar o clipă ,la mijlocul Coloanei de Lumina, apare ca un braţ ,Tricolorul românesc.
Era bratul drept al Coloanei Infinitului Lui IISUS HRISTOS.
Asa ca mai jos,doar ca avea varfurile intoarse in stanga noastra.

Related image..

Acum ,Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,avea un braţ format din Tricolorul românesc,iar celălalt braţ,adică cel stâng,îi lipsea cu desavârsire.
La baza Coloanei Infinitului Lui Iisus Hristos,care avea doar  un singur braţ, si acela din Tricolorul românesc, a apărut o Sfanta Cruce din Lumină alba stralucitoare, Cruce pe care era rastignit in carne si oase,Însuşi  Mântuitorul Hristos ţinând in Mâna Sa dreapta Tricolorul românesc.
Dragii mei, asa arăta Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,asa precum v-am descris-o eu pâna acum.
Fratilor, am spus si scris adeseori că ROMÂNI  va fi Viitorul al Doilea Ierusalim.
Trebuie dragilor,sa fiti convinsi că asa va fi precum mi-a grait si-mi graieste DUHUL CEL PREA SFÂNT.
ROMÂNIA, este deja GRADINA MAICII DOMNULUI, iar nu peste pre mult timp (ani),va deveni NOUL  IERUSALIM in care va veni pentru a doua oara pe Pămant, IISUS HRISTOS cu Sfintii Săi.
Sa ne rugam pentru acest DAR minunat,sa ne pregatim sufleteste si trupeste si cu siguranta ne vom putea veseli alaturi de IISUS HRISTOS si de MĂICUTA DOMNULUI, in NOUL SĂU IERUSALIM ,numit ROMANIA DUHULUI SFÂNT,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Seamana cu monumetul alb dar in marmura chinezeasca facut pentru Alba Iulia de un sculptor din Calarasi unde si sta de mai bine de 10 anti Nemontat necaeri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acuzatorii lui Putin spun ca acesta l-a omorit pe Navalnii cu Novicioc si i-I tin corpul doua saptamini pentru a disparea Ostrava ,inclusiv sotia decedatului acuza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere