miercuri, 28 februarie 2024

IISUS HRISTOS SI SFANTUL IOAN BOTEZATORUL !


                                       Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,
desi eram cu ochii pe monitor,vad in dreapta mea,doua maini ce scot dintr-o Carte, o Iconita cu Sfantul si Marele Prooroc Ioan Botezatorul, ce se asemana foarte bine cu aceasta:



Mainile scot Iconita dintre filele cartii,cu Chipul trist al Sfantului Ioan Botezatorul si o aseaza pe o masuta.
Imediat,aceleasi maini ,scot o alta Iconita sfanta, cu Chipul insangerat al Mantuitorului nostru drag si Prea Scump Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Imagini pentru IISUS HRISTOS

Chipul Lui Iisus era chinuit,batut si insangerat foarte .
După ce le-a asezat pe masuţă pe amandoua,totul a disparut.
Prieteni dragi,trebuie sa ne gandim si la acest aspect,si anume :
Întai mi-a fost aratat Chipul Sfantului Ioan Botezatorul,asa cum a fost si acum 2000 de ani,cand El propovaduia VENIREA Lui MESIA, apoi,mâinile mi-au aratat pe IISUS HRISTOS ,Chip batut,batjocorit si insangerat.
Deci,s-a pastrat aceeasi randuiala.
Întai SFANTUL IOAN BOTEZATORUL,apoi ,IISUS HRISTOS FIUL Lui DUMNEZEU si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Dragii mei, se apropie vremurile cele de pe urma,si numai Credinta in Prea Sfanta Treime si-n Maica Lui Dumnezeu ne mai poate salva de la dezastre si de la suferinta.
Sa ne intoarcem fratilor la Credinta,la Iubirea fata de Dumnezeu si faţă de Maica Domnului,la iubirea faţă de Aproapele nostru.
Sa daruim iubire si dragoste,sa facem cat mai multe fapte bune si nu in ultimul rand ,sa ne rugam cu toata inima si din tot sufletul,aducand si multumire  Domnului si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,pentru toate DARURILE pe care le-am primit,le primim si le vom primi in viata noastra. 
                          Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. John Leary. 8 februarie 2024
    Iisus a spus: "Poporul Meu, când veți veni la Mine în experiența de Avertisment, veți fi în afara trupului vostru și veți călători rapid într-un tunel spre Lumina Mea. Veți avea o revizuire a vieții, o mini-judecată și o vizită la destinația voastră. Unii vor vedea ororile iadului, alții în purgatoriu și foarte puțini în rai. Apoi vă veți întoarce în corpul vostru și veți fi în cele șase săptămâni de Convertire, când veți încerca să faceți din rudele și prietenii voștri credincioși în Mine. După aceea, veți fi chemați în curând în refugiile Mele pentru a fi protejați de îngerii Mei. Nu vă temeți."

    Grup de rugăciune:
    Iisus a spus: "Poporul Meu, voi vedeți o Ostie/Împărtășanie consacrată care se rotește și care reprezintă Avertismentul care va veni. Această experiență vă va conduce printr-un tunel spre Lumina Mea. Se va întâmpla în afara timpului, iar voi vă veți părăsi trupul. Veți ajunge față în față cu toate evenimentele din viața voastră. Necredincioșii vor vedea o experiență de iad, credincioșii Mei vor vedea purgatoriul, iar câțiva vor vedea raiul. Vă veți întoarce în trupul vostru și veți dori să căutați un preot pentru a vă mărturisi."

    Iisus a spus: "Poporul Meu, acele suflete care sunt credincioase cu sufletele pure, s-ar putea să se confrunte doar pentru o scurtă perioadă de timp în purgatoriul superior, atât în Avertisment, cât și atunci când mor. În timpul celor șase săptămâni de Convertire, după Avertisment, nu va exista nicio influență malefică și veți avea timp să vă convertiți familia și prietenii să fie credincioși. Numai credincioșilor li se va permite de către îngerii Mei să intre în refugiul Meu. Așadar, fiți pregătiți pentru aceste evenimente."

    Iisus a spus: "Poporul Meu, vedeți evenimente meteorologice neobișnuite care vă schimbă temperaturile și provoacă ploi uriașe în diferite părți ale țării voastre. Aveți oameni răi care folosesc mașinile HAARP pentru a schimba vânturile de sus pentru a merge în adâncime spre pământ, provocând vânturi puternice și ploi care provoacă inundații. Aceste aparate HAARP pot provoca cutremure majore, tornade și uragane. Unele țări folosesc aceste aparate ca arme împotriva dușmanilor lor. Așadar, fiți pregătiți pentru furtuni dăunătoare care ar putea devasta orașe și țări. Pregătiți-vă, de asemenea, pentru o viitoare schimbare polară care ar putea cauza probleme atunci când vântul solar va lovi nivelurile inferioare de la poli."



    RăspundețiȘtergere
  2. Iisus a spus: "Poporul Meu, v-am pregătit pentru necazul viitor al lui Antihrist. Acest lucru înseamnă că țara voastră va cădea și va fi preluată de poporul unei singure lumi. Acest lucru va începe cu evenimente dramatice după timpul de Avertizare și de Convertire. Începe cu Marea Resetare, când veți vedea implementarea dolarului digital. Cei răi vor forma uniuni continentale, iar această putere va fi cedată Antihristului. Vă voi chema la refugiile Mele cu locuțiunea Mea interioară. Acei credincioși, care nu vin la refugiile Mele, ar putea fi martirizați. Aveți încredere în protecția îngerilor Mei la refugiile Mele".

    Iisus a spus: "Fiule, ai avut recent o problemă cu o scurgere de apă în filtrul de fier de la fântâna ta, care a fost reparată. De asemenea, a trebuit să înlocuiești un dispozitiv de eliminare a gunoiului care avea scurgeri cu un aparat și o țeavă nouă. Astăzi, ai avut un tehnician care a reparat niște conducte către panourile tale solare care fuseseră roase de veverițe. El a trebuit să îndepărteze un cuib mare de veverițe, să înlocuiască un cablu ros și să înlocuiască două optimizatoare roase. Acum, invertoarele dvs. funcționează normal. Nu este ușor să găsești oameni pentru aceste reparații, dar acum refugiul tău este în stare de funcționare datorită ajutorului Meu. Este important ca voi să fiți pregătiți să îi primiți pe credincioșii Mei chiar în momentul în care va începe necazul. V-am spus că vă aflați deja în pre-necaz. Aveți încredere în Mine și în îngerii Mei pentru a vă proteja și a vă asigura nevoile."

    Iisus a spus: "Poporul Meu, în experiența voastră de avertizare vi se va spune să nu luați semnul fiarei și să nu vă închinați lui Antihrist. De asemenea, veți fi avertizați că va fi necesar să veniți la refugiile Mele, altfel veți putea fi martirizați. Constructorii refugiilor Mei își termină pregătirile, iar îngerii Mei vor termina orice reparații care sunt necesare. Îngerii Mei vor apăra toate refugiile Mele de bombe, gaze, viruși și chiar de comete. Voi pune un preot sau îngerii Mei să aducă zilnic Sfânta Împărtășanie fiecărui credincios din refugiile Mele. Veți pune o Ostie consacrată într-o monstranță pentru o Adorație perpetuă. Vei atribui ore de Adorație pentru fiecare credincios. Prin Prezența Mea reală și prin credința voastră în miracolele Mele, vă voi înmulți casele, paturile, hrana, apa și combustibilii, astfel încât să puteți supraviețui întregului necaz. Pentru că am cerut acest lucru, se va întâmpla."

    Iisus a spus: "Poporul Meu, la sfârșitul necazului voi aduce victoria Mea asupra tuturor celor răi cu Cometa Mea de pedeapsă. Oamenii răi și demonii vor fi cu toții aruncați în iad. Apoi Îmi voi ridica credincioșii în aer și voi reînnoi pământul ca o nouă Grădină a Edenului. Apoi vă voi coborî în Era Mea de Pace și veți trăi o viață lungă ca vegetarieni. Veți mânca din Pomii Mei de Viață și acest lucru vă va permite să trăiți o viață lungă. Nu va exista nicio influență malefică, iar voi veți fi desăvârșiți ca sfinți, astfel încât, atunci când veți muri, veți ajunge direct în Rai. Veți fi repartizați la nivelul vostru de rai care a fost pregătit pentru fiecare dintre credincioșii Mei."

    RăspundețiȘtergere
  3. MultumimDoamne pt ca te-ai gandit la toate lucrurile pt noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu fii milostiv nouă robilor tăi Doamne!!!🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. În mănăstire din Moldova după slujba de dimineață,în fiecare zi se face și acatistul Sfântului Ioan Botezătorul, și eu ascult pe telefon cat pot și la lucru.

    RăspundețiȘtergere