sâmbătă, 17 februarie 2024

OMENIRE ! ASCULTA ODATA PENTRU TOTDEAUNA ! ROMANIA VA FI AL DOILEA NOU IERUSALIM !


.


                                                      Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blogul Lui Dumnezeu si al Maicii Prea Curate Fecioare Maria, aud un glas care rasuna-n Cer si pe pamant.

Glasul striga la imperativ asa:

                                  "Omenire !

                         Ascultati odata pentru totdeauna!

                         Vreau sa va spun inca o data că,Romania va fi al Doilea Nou Ierusalim!"

Moment în care,vad un Cer de noapte divin, Cer care se deschide ,iar din el, coboara pana deasupra mea o intrare in CERUL DIVIN,un TUNEL de lumina alba orbitor de stralucitoare,TUNEL care avea la intrare, un Cerc format din TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE.
Aveam deasupra mea,la doar 2 metri distanta, CERCUL din trei Lumini: rosie,galbena si albastra,toate asezate in ordine si cu o stralucire orbitoare.
După Cercul TRICOLOR (gura acestui tunel) urma CALEA LUMINII albe orbitor de stralucitoare ,lumina care facea legatura dintre DUMNEZEU si PĂMANT.
As mai putea explica si altfel,ca fiind, precum un ochi imens cu orbitele alcatuite din TRICOLORUL ROMANIEI, si cu ochiul propriu zis format din LUMINA DIVINA,LUMINA alba si orbitor de stralucitoare care coborase pe Pămant,respectiv pana la mine.
Dragii mei, orice necaz am avea,orice suferinta ne-ar umple trupul si sufletul de durere,sa ne bucuram ca ne-am nascut in ROMANIA DUHULUI SFANT, sa ne bucuram ca IMPARATUL CERESC IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,va veni pentru a doua oara pe Pămant,in NOUL Său IERUSALIM numit ,ROMANIA DUHULUI SFANT.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca ne-a ales pe noi ca popor român,sa fim poporul care sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu in a Doua Sa Venire pe pamant.

                          Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI.
Ce poate fi mai frumos dragii mei, ce poate fi mai linistitor,decat acest Mesaj divin?
Credeti-ma ca nici toate bogatiile lumii intregi, nu ne-ar aduce atata bucurie si pace in inima si-n suflet. Sa ingenunchem si sa multumim Domnului Dumnezeului nostru, sa multumim Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru acest Unic Dar, ce se va revarsa peste Romania Adevarului Duhului Sfant, pentru toate cate traim in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa credem in aceste CUVINTE fratilor,deoarece,nu de la mine sunt,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,AMIN!
                                    Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Oare cati dintre romani cunosc acest lucru ........

    RăspundețiȘtergere
  2. TransApuseana drumul prin zona Istorica a Apusenilor va costa 73 milioane de Euro va fi realizat din banii europeni prin Pnrr si va trece prin Bucium si va avea 88 de km.

    In timp ce romanii din Cernauti cer ajutorul statului roman sa repara casa in care a locuit Eminescu la Cernauti construita din paie cu balegar scapat a de dronele si bombele rusilor ocrotit de coltul de teritoriu al botosaniului dar in pericol de prabusire din cauza degradarii si se vrea a fi muzeu .
    in timp ce banii dati de Romania pentru canalizarea orasul Reni au fost Furati de ucrainieni care au proces de Coruptie la tribunalul din Odesa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian Purice-Nu mai putem merge ca pina acum cu atiti premieri schimbati si rotiti des care nu e benefica tarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ooase de mamut descoperite la saparea metroului din Bruxell vechi de 150 mii de ani si Coarne de cerb Rosu urias.

    In timp ce Trump face bani grei in Sua vinzund prima sa mie de strikers-modelul sau de bocanc gen adidas dar inalt pe glezna cu semnatura lui la 1000 de Dolari iar fara sub 400 pentru a plati amenzile pentru constructie le sale din NY puse de evreii newyorkezi care construesc la Sighetul Marmatiei Ilegal fara autorizatii de constructie in Romania condusa prost de Casta Evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. La Haga ciocniri in strada intre africani pe tema razboiului intre Etiopia-Eritreia
    In timp ce in Rusia continua protestele pentru omorirea opozantului lui Putin dar si arestarile protestatari lor,in timp ce sotia opozantului nu a gasit trupul sotului la morga indicata de autoritati -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan Ghita fost deputat si luptator de K1 acuza autoritatile de lipsa de cooperare pentru disparitia in 5 februarie a nepotului sau din Brasov-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Date OMS arata ca Romania se evapora cu numarul decese lor 22 ooo dublul luna trecuta fata de cel de 11000 al nasterilor care in trim 1 al anului trecut au fost cele mai mic din Istoria Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu vreau să fie noul Ierusalim. Nu simt nevoie nici de pedepse, nici de răsplăti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soarta lumii este hotărâtă de Divinitate,când se va descoperi Adevărată Biblie Cerească ,atunci omenirea va fi zdruncinată din temelii și lumea va afla adevărul de ce Mântuitorul Lumii ,va Veni A Doua oara pe pământul Românesc.

      Ștergere
    2. Totusi , lumea e pe raboj ,
      razboi mondial si dezastru climatic si din cauza omului care e doar chiriaș al planetei creată de creator , deci omul e vinovat
      Va fi o Cernere dureroasa, cum au mai fost -craciun.

      Ștergere
  9. cand nu este credinta , vrei doar ce -ti dicteaza interesul-DUMNEZEU hotaraste-credinta o ai sau nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii care vor multe lucruri sint saraci
      Cei care vor putine lucruri sint adevarati bogati-craciun.

      Ștergere
  10. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏 doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere