luni, 26 februarie 2024

PATRU INGERASI VENITI DIN CER SE ROAGA PENTRU OMENIRE, LANGA SCARILE BISERICII LUI HRISTOS SI A MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA!


                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori , ca intotdeauna ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est, cateva trepte a unei Sfinte Biserici.

Jos la baza scarilor,apar in mare taina Patru Ingerasi ,care aratau ca niste copilasi de 4 -5 anisori.

.
Ingerasii erau imbracati in alb, cu niste rochitele crețe si albe ,precum Lumina Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor.
Acolo unde au ajuns intr-o clipa din Cerul Sfant, părea a fi un parc. 
La prima treapta din parc,Ingerasii au ingenuncheat in acelasi timp,in aceeasi secunda.
Aveau parutul blond si ondulat,lungut pana dupa umeri, coronite din flori albe pe capsorul lor,mânutele rozii asa precum le era si chipul divin.Ochisorii Ingerasilor, erau de un albastru precum Cerul senin ca de oglinda.

Îngerasii in genunchi fiind toti patru la baza ultimei trepte de jos, impreuneaza mânutele lor divine ca la Rugaciune si râzând de fericire, se privesc unii pe altii si incep a se ruga cu faţa indreptata spre BISERICA Lui HRISTOS, a carui intrare era la doar cateva trepte mai sus de ei.


Afara, era un Cer de ziua senin,dar in acel parc sau loc unde era Biserica sfanta,inca nu era iarba verde.

Prieteni dragi, sa ingenunchem si noi cu inima si cu sufletul ,cu intreaga fiinta a noastra, sa ne plecam genunchii si sa cerem iertare pentru gresalele noastre,sa ne intarim in Credinta ,sa implinim cu dragoste Poruncile Domnului si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine!

Numai asa vom fi calauziti spre CALEA Luminii,a Adevarului Lui Dumnezeu,spre Calea mantuirii fiecaruia dintre noi.

                          Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. George Simion pregateste un guvern din umbra pentru viitorul Romaniei
    In timp ce senatoarea Sosoaca se pare ca si-a dat afara situl din Partid
    Iar Ciolacu acuza Usr de facturi lasate sa vina acum de la Afacerea Rosia Montană si vaccinul antiCovid un experiment cu urmari pe miliarde de oameni in timp ce PNL evreiesc e aliat si aparat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca Lumea spitituala va folosii influenta si puterea sa nemarginita pentru a salva Planeta

    Putere cam nebănuită de omul obijnuit si mai ales de Ateii necredinciosi care joaca totul pe materialismul egoist care se pare ca va trebui eradicat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se observa efectele poluarii mai ales in marile orase care afecteaza plaminii si inima mai ales la copii tineri sensibili in formare la om de sub 2,5 microni care trec direct in creier micsorindu-l care trebuie sa evite iesirile in zilele încețoșate in orele poluate de masini cu motoare Diesel -craciun

    RăspundețiȘtergere