miercuri, 21 februarie 2024

MAICA DOMNULUI STA ÎN GENUNCHI LA RUGĂCIUNE,IN GRADINA SA !

                                                   Dragii mei, 
    Astazi dimineata, treaza fiind,  văd  sub plafonul camerei mele, chiar deasupra patului meu,vad o umbra densa precum a unei frunze de stejar. Aceasta umbră se plimba de colo ,colo, pulsând. 
Închid ochii, (asa vad eu cel mai bine)si O vad pe Maicuta Domnului in Cerul de noapte albastra violet , cum sta in genunchi si se roaga privind la Cerul din Cer ce parca coborase dincolo de plafonul camerei mele.
Maica  Domnului avea vesmant lung grena catifelat, care stralucea foarte tare.Pe cap, Maicuta Lui Dumnezeu avea o Coroana imparateasaca inaltă , toata din stele aurii ,orbitor de stralucitoare.
Si vesmantul Maicutei Domnului asa lung si catifelat cum era,a fost imbracat pana peste margini ,de jur imprejur cu Stele aurii, stele adevărate.
Maicuta Domnului statea in genunchi si se ruga cu Mainile Sale stranse la piept. Coroana înaltă si cu multe braţe ascuţite impodobite cu stele adevărate, stralucea precum Soarele de pe Cer ,pe fruntea MAICII Lui  DUMNEZEU.
Apoi, totul se schimba ca prin topire, si vad acum cu ochii închişi, vad un Cer alb-bleu stralucitor in Cerul de noapte, un Cer care s-a deschis intr-o clipa. Iar in acest Cer ca de oglindă, văd o Gradina  verde, frumosa, o Gradina ca o pădure tânără ce abia a înverzit primăvara.
Era un verde viu colorat,un verde dumnezeiesc de frumos.
În faţa acestei păduri verzi din Cer , s-a deschis o Poarta mare din Lumina alba si orbitor de stralucitoare.
O Poarta care avea asemănarea Sfintelor Usi Împaratesti ale Sfantului Altar.
În fata Portii din lumina alba, a venit ca din adancul Gradinii divine, chiar Maica Lui Dumnezeu.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu iese în faţa Luminii din poarta  şi O văd imbracata cu vesmantul lung si catifelat (mi s-a spus chiar acum de un glas ca sa spun..catifelat ), de culoare alb cu bleu stralucitor, precum si cu verde ca de smarald.
Maicuta Domnului avea Mâinile Sale întinse spre in faţă, iar pe Maini,  avea întins Prea Sfantul Său Acoperamant de culoare aurie si foarte matasos, ca din Soare rupt, atât de tare stralucea.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu era vie, avea Chipul Său prea sfant roziu si luminos foarte ,si era extrem de fericită la Poarta de Lumina a Gradinii Sale din Cerul Sfânt.
Dragii mei, sa o chemam în ajutor pe Maica Sfanta ,deoarece ,ne este grabnic mijlocitoare şi rugătoare către Fiul Său Prea Iubit şi Mantuitorul nostru al tuturor. 
Dragilor, sa nu lasam sa treaca nicio zi de Sfanta Sarbatoare , fără să mergem la Sfanta Biserica ,căci, numai în Sfanta Biserica si mergând cât mai des la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie ,ne putem mântui sufletul.
                            Cu dragoste,Maria.

                                                      

3 comentarii:

  1. Asa spunea si Arsenie Boca ca vom avea probleme cit muntii Fagarasului ,dar vom avea si ajutor de la Maica Domnului prin rugaciune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Măicuță Sfântă,îți cer iertare că sunt slabă în credință,trăim într-o lume rea,care iubește numai partea materiala nu și cea spirituală,când văd la știri,cum toți se laudă că își apără tara cu tot felul de armament ,unde le este iubirea aproapelui când ei își doresc moartea unul altuia prin război.
    Omenirea,asta nebuna a uitat de Mântuitorul Lumii,că a venit pe lume pentru mântuirea noastră nu pentru războaie.

    RăspundețiȘtergere
  3. traim intr-o lume rea si noi ca ea-sunt ANONIM 5 -asa spunea duhovnicul meu -si cred ca asa traim in veacul acesta-si mai spunea el ,ca poti sta si in cap doar prin rugaciune din inima, nu toti sunt sanatosi sa stea in genunchi-cam asa se intampla cu unii crestini bolnavi care nu se mai pot ridica de jos-sa avem sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere