marți, 22 august 2023

VIATA NOASTRA NU SE TERMINA LA MORMANT! INCEPE VIATA INTRU VESNICIE !

 

.
22 August 2023, ora 15, 14 !


Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram foarte atenta la monitor, aud un glas care spune cu adanca tristete asa:
"Ohhh Doamneee! 
S-a terminat!
In aceasta clipa un alt glas, un glas divin intervine si intreaba:
De ce plangi ?
Si vad dragilor, un mormant. Langa mormant vad o femeie de varsta medie, o femeie ce tocmai isi ingropase pe cineva drag.
Femeia ridica mainile spre Cer si striga cu durere nemarginita:
S-a terminat!
Aici totul s-a terminat!
Iar glasul divin intreaba cu uimire pe femeie :
Chiar crezi ca se termina totul intre sicriul asta si peretii gropii acesteia?
Se termina?"
In aceasta clipa,vad cum Cerul se deschide deasupra mormantului unde era femeia indurerata , iar in Cer, se vedea toata IMPARATIA LUI DUMNEZEU si a MAICII LUI DUMNEZEU !
Aici era Tronul Prea Sfintei Treimi si al Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu cu Sfintii Sai,aici se veseleau sufletele celor trecuti la Domnul.
Toti erau exact asa precum au trait pe pamant, adica, cu trup de carne si oase, imbracati frumos,si mai tineri decat in viata de pe pamant,mai luminosi la chip, stralucitori de lumina.
Toti se veseleau intru vesnicie in Imparatia Lui Dumnezeu.
Asadar dragilor, Nu exista Moarte! Exista Viata vesnica ! 
Trebuie sa avem mare grija dragilor, ca sa traim frumos,sa traim in armonie si-n dragoste fata de Aproapele nostru, sa respectam cele 10 PORUNCI divine, si niciodata sa nu ne-ndepartam de Credinta.
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Ultima stire
    Statuia lui Mihai Viteazul din Oradea scoasa din fundatie si inlocuita cu Statuia lui Ladislau I regele Hun-gariei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. O spunea un poett
    Dar nu-i totuna leu sa mori
    sau ciine-n lantuit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost inmormintati gravida de la Botosani si cei doi tineri omoriti la mare de beizadeaua drogata cu masina scumpa dar si tinarul Costel din Jud Vaslui omorit pentru Traficul de organele interne- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Statul Esuat al lui Iohannis
    Tinar de la 2Mai Vama Veche
    -si va intrebati de ce plecam din tara
    Nu pentru bani ci pentru siguranta noastra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi pare rau d-le craciun dar viata in vest e mai dificila decat in tara noastra-am trait sa vad lucruri si oameni complet distrusi de alcool ,droguri ,violente etc .-ai nostri pleaca pt bani desi muncesc din greu sau uneori mintiti sau tratai inuman-am vazut cu ochii mei-sunt ANONIM 5 -de intors acasa nu pot s-o faca pt ca tara noastra nu le ofera nimic-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  6. Tuto Cugtuno renumitul cintaret care cinta a L Italiana a murit la 80 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de frumos lucreaza Divinitatea ! Se pare ca mesajul din 20 august nu a fost suficient inteles, de aceea a trimis acum acest mesaj mult mai explicit, ptr a fi inteles de cat mai multi. Din ce in ce mai multi oameni cred ca viata se termina odata cu trecerea in nefiinta. Acesta este rezultatul educatiei conform careia traim intr-o lume materiala lipsita de Dumnezeu. De vazut ce se intampla in occident, cat de mult s-a degradat societatea asa zisa civilizata, cate biserici s-au transformat in orice le-au trecut prin cap. E clar ca omul se identifica cu trupul uitand ce este cel mai important, sufletul. Indiferent ce se spune despre noi , ca suntem inapoiati, ca suntem cu wc-ul in fundul curtii si alte jigniri,inca avem ceva ce ei nu mai au de mult timp, legatura cu Dumnezeu. Asta ne scoate pe noi din multe necazuri si ne protejeaza de toate cate vor veni.
    Carmen M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica ortodoxa romana va fi atacata crunt inclusiv de presa romana?! Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu- se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii !? Inclusiv aici pe blog se inoculeaza ideea de extraterestrii. Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei. A fost anuntat din timp, de cativa ani si aici, acest asalt asupra ortodoxiei-craciunu

      Ștergere
  8. Mare adevăr 23,020,mare adevăr.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. este cat se poate de adevarat ca noi am venit pe pamant cu un scop- sa invatam lectia iubirii neconditionate , rabdarea si nu in ultimul rand credinta-trupul fara suflet , care vine de la DUHUL SFANT nu poate vietui nici o secunda-vorba duhovnicului meu- AM MAI DA DIN MAINI SI PICIOARE dar fara suflet suntem 0- sunt ANONIM 5 si va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere