joi, 31 august 2023

SCOLILE IN PERICOL ? REPARATI SCOLILE ACOLO UNDE SE IMPUNE ! VOR CADEA PESTE ELEVI !

                                                 31 AUGUST 2023, ORA 5,25 !

                                                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata devreme, m-a trezit un glas speriat as indrazni sa spun, un glas care a grait foarte repede, incat, am stat putin si m-am gandit daca am prins toiate cuvintele si daca le-am auzit corect.

Oricum ar fi ,stiu ca era vorba despre elevi, si despre o posibila tragedie, adica, posibil sa cada intr-o scoala, instr-o casa de copii,e posibil sa cada din ziduri.

Glasul spunea parca gafaind de atata graba, spunea asa:

                             "Trimitei urgent sa repare casa( posibil sa fi spus clasa) elevilor .

Investiti, puneti fratilor,reparati , ca vor cadea peste copii, peste elevi !"                          


.
Iata dragilor, un Mesaj divin care incearca sa ne previna despre o posibila tragedie in una sau mai multe scoli.
E un semnal de alarma,daca vreti.
.
Cunoastem deja cu totii, faptul ca, atunci cand elevii ar trebui sa stea in banci, atunci scolile sunt inchise pentru reparatii si curatenie, sau pur si simplu sunt inchise ca nefiind corespunzatoare desfasurarii cursurilor.
Dar oare, pe tot parcursul vacantei de vara si nu numai,de ce nu s-au luat si nici nu se iau masuri de reparare a scolilor, a caselor de copii pentru a preintampina astfel de tragedii?
Oare cei care conduc aceste Institutii si nu numai (mai sunt si spitale), oare isi indeplinesc cu resposanbilitate maxima toate indatoririle ce sunt prevazute in contractul de munca?
Oare cei care ar trebui sa urmareasca toate Investitiile din scoli,case de copii,spitale,etc, oare isi indeplinesc sarcinile de serviciu?
Iar intrebarile pot continua,si din pacate, faraa vreun raspuns din partea Autoritatilor.
Dragilor, datoria mea este sa scriu,sa previn in anumite situatii. 
De exemplu,acest Mesaj cu reparatiile cldirilor ,a scolilor unde se afla copii,elevi, profesori si nu numai.
Dupa cum vedeti dragilor, m-am si grabit ca sa-l scriu acest Mesaj, pentru ca acei angajati care raspund de aceste Institutii,sa ia masuri inainte de a incepe scoala, inainte de a avea loc o alta tragedie.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa luminize mintile celor care conduc aceasta Tara,(saraca Tara bogata)sa investeasca banii nostri si in scoli,si-n gradinite,si-n spitale,acolo unde este neaparata nevoie, si nicidecum acolo unde populatia Romaniei, Poporul român nu are acces sau nu se poate folosi de investitiile facute dupa interesele fircaruia dintre cei care au putere sa foloseasca banii nostri.
Dragilor conducatori ai Romaniei, trag si eu un semnal de alarmaȘ
Pentru linistea voastra, pentru a va indrepta constiinta voastra,macar in al 12 lea ceas, indreptati-va si cu fața catre popor.Noi v-am ales ca sa fiti in slujba noastra,a poporului, si nu invers. Pentru acest lucru va platim (v-ati facut salarii ca in occident)din banii nostri, ca sa ne slujiti noua, si nicidecum noi poporul, sa va slujim voua care stati pe scaune ca niste regi.
Macar in al 12 lea ceas , sa evitam cat mai putem ,o Noua si mare Revolutie,care sta sa inceapa.
Am spus cât mai putem,. deoarece, nu o vom putea evita la infinit.
Ceea ce vine scris de Sus, de la Duhul Cel Prea Sfant ,se va si implini la un moment dat.
Căci,nu de la mine aam scris si scriu ! Ci intotdeauna am scris ssi scriu ,numai din Graiul si Porunca Duhului Sfant si a Maicii Lui Dumnezeu.Numai din Poruca Prea Sfintei Treimi, Careia I se cuvine toata slava, cinstea si inchinarea, impreuna cu Maica Lui Dumnezeu,Amin!
Cu dragoste,Maria.



3 comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum e Turcul si Pistolul
    Da ploile si vijeliile vor distruge casele batrinilor ramasi singuri, posibile si viituri dar si multe scoli si spitale cu acopetisuri neintretinute ca si podurile fara intretinerea periodica obligatorie
    Pentru ca Primarii -baroni si Conti-Tontii de la consili judetene precum Imparatul Rosu -evreul Iohannis se tin doar dupa foloase si afaceri propri si invirteli politice prin Abuzuri AntiConstitutionale
    Se cred Dumnezei dar uita ca sint Slujitori ai Turmei Poporului Suveran
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere