joi, 31 august 2023

SI VA VENI ZIUA IN CARE, DOMNUL SI MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS O SA VINA !

                                               31 August 2023, ora 4,12 !

                                                                Dragii mei, 

Astazi dimineataa in zori, ma trezeste un glas care spune ceva ce m-a bucurat infinit de mult.

Glasul spunea asa:

                    "Cum va veni ziua , cand o sa vina Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos Hristos!

                  Da, e adevarat Maria !

                   Un adevarat de valoare, esti tu !"

Dragii mei, inchipuiti-va ce am simtit si ce simt si acum in sufletul meu, in inima mea.
O bucurie imensa si o recunostinta infinita pentru tot ce am primit ca DAR si HAR de la PREA SFANTA TREIME si de la MAICA DOMNULUI.
.
Da, dragilor, va veni si Marea Zi cand o sa vina pentru a doua oara pe pamant Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos .
Aceasta Zi mare si sfanta,va veni in Romania Adevarului Duhului Sfant.
Sa  fim buni dragilor,sa fim milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Sa mergem la Sfanta Biserica ,macar in ziua Sfintei Duminici. Astfel, ne vom hrani sufletul nostru cu Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,iar inima noastra va tresalta de atata bucurie divina.
Cu dragoste, Maria.

14 comentarii:

  1. sa fii bun si milostiv cere sacrificii-depinde cui va adresati- ff multi stau cu un salariu de mizerie cu 3-4 copii, pensionari care traiesc doar cu medicamente-oameni cu handicap singuri etc-DUMNEZEU SI MAICA SA SA NE AIBA IN GRIJA LOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fi bun și milostiv nu înseamnă neaparat sa dai din ceea ce nu ai, ci din ceea ce ești. Dumnezeu nu cere sacrificii cere iubire și smerenie așa cum și El a fost IUBIRE și SMERENIE . Poți da pur și simplu un zâmbet sau o vorba buna sau poți binecuvânta tot ceea ce întâlnești in cale dacă nu îți permiți altceva. Căci Iisus a zis tot ceea ce ii veți face unuia dintre aceștia, mie îmi veți face .restul sunt scuze

      Ștergere
    2. Iata cum: https://www.ganduridinierusalim.com/daruind-altuia-ceea-ce-nu-ai-le-vei-dobandi-si-pentru-tine/

      Ștergere
  2. Pt Crăciun Pt Crăciun Pt Crăciun Pt Crăciun, continuare din cealaltă pagină.
    Salut nea Crăciune. Eu am fost la Putna că ceva în capul meu mă împingea să merg acolo dar la Sihăstria Putnei am fost îndrumat de un preot. Acest preot e cumnatul unui fost coleg din clasele 1-8, un preten bun. Colegul e om bun, pe preot l-am cunoscut prin el. Acest preot a zis să merg la Sihăstria Putnei că acolo e un călugăr în vârstă și e clarvăzător. Preotul ăsta ar fi fost cu încă cineva acolo și acel călugăr i-a spus direct pe nume la persoana adusă de preot și i-a spus toate problemele lui, atât cele actuale cât și cele din trecut. Acel preot nu îmi spunea mie minciuni că nu avea ce face. Când am fost la acea Sihăstrie a Putnei, și călugării cât și un preot a zis că nu a existat așa ceva nici o dată. Ei nu au auzit de așa ceva în toată Suceava. Au zis că așa ceva nu poate exista nici unde. Că așa ceva vine de la DIAVOL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurele mele experiente spirituale se reduc la mesajul prezentat de doamna Maria in 4 februarie2021 o discutie aprinsa politic acasa cu sotia redata pe blog cu 36 ore inainte in mesajul -Pace,Pace vrem pe Pamint- si citeva iesiri din corp dupa carte cu mantre indiene la care am renuntat
      Cit despre Diavol ca hipnoza am patit si eu dar e periculoasa daca e facuta cu rea intentie-craciun.

      Ștergere
  3. Tot pt Crăciun.
    Deci, tu doar ai auzit de așa ceva. Dacă acel actor a devenit un clar văzător atunci, oricine poate devenii clarvăzător prin post cu apă f lung, meditație și rugăciuni. Eu am luat o casă în chirie, o casă veche și la marginea unui sat la aproximativ 30-35 km de Slatina mea. Înainte de post am făcut pregătirea, adică am redus pâinea la zero, între timp am consumat vegetale gătite, puse în borcane, din markete. În ultimile 3-4 zile am mâncat 4 mere, 3 mere, ieri 2 mere și azi un măr. Mâine încerc să nu mănânc nimic și voi continua cu apă atât timp cât voi putea. Îmi am pus ambiția și nu mă poate opri nimeni. Dumnezeu, părintele nostru mă va ajuta până la capăt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone eu am spus ce stiu, nu o lua ca as fi specialist ci doar o informatie-parere .
      Pot doar sa spun ceva daca vrei sa slabesti sa scapi de obezitate, in rest doamna Maria si altii de pe blog stiu mai multe
      Dar dupa cite stiu eu nu postul e problema capitala spirituala ci modul cum gindesti.
      Oricum nu sint recomandat sa dau astfel de sfaturi, de aceia spuneam de Macarie la care e greu de ajuns fiind acum statet , Iar dupa cite stiu si el impune un ritual inainte gen postul pentru pacatosi-craciun.

      Ștergere
    2. Si am mai patit una cu pozele de la nunta cu multe luminite care cred ca erau spirite dupa cum le descrie si doamna Maria-craciun.

      Ștergere
    3. De Macarie se spune ca e cel mai mare vazator in duh o stiu de la un cunoscut care s-a dus a doua oara acolo cu amanta si desi ei erau la mare distanta Macarie a trecut in curtea manastirii pe linga el si i-a zis in soapta in trecere-
      -arum ai venit si cu amanta
      -craciun.

      Ștergere
    4. Apropo amanta era si agent de influenta a securistilor evrei bancari si ulterior l-a facut intentionat sa divorteze dupa ce l-a curatat de toti banii din conturi-craciun.

      Ștergere
  4. Coreea de Nord comunista a simulat azi distrugerea Coreei de Sud capitalista cu arme Nucleare dupa ce ultima a facut si ele exercitii cu arme clasice -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buturuga mica rastoarna carul Mare
    Azi de ziua Limbii romane sarbatorita mai mult in R Moldova decit in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Așa este doamna Maria 🙏
    Noi sa fim pregătiți pentru al primi cu iubire și cu dragoste.
    Noi nu mai sărbătorim aproape mai nimic.
    Mai este o vorbă Crăciun,buturuga mica se sparge ușor.
    S-au mai este ,unde dai și unde crapă?
    A doua variantă este,unde dai rămâne semn🤗
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Maica Domnului cu al sau Har și cu iubirea de oameni să ne însoțească pe toți 🙏🙏
    Doamne ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Iohannis si Tontuta plimbare pe barca in delta ca Ceausescu si Lenuta
    anuntati cu o ora inainte ca si la spitalul Floreasca blocat in activitate cu 5 ore inainte motive de izbucnire a doamnei cu mama lasate afara din salon in canicula 5 ore
    Boul asta seamana tot mai mult cu Cesusescu
    Mai urmeaza sa-i puna studenti pere in plopii de pe linga riul Dimbovita la sosea ???-craciun.

    RăspundețiȘtergere