luni, 21 august 2023

MAICA DOMNULUI PRIVESTE TARE TRISTA, SPRE NOI FIII SAI !

 

.
21 August 2023, ora 5,23 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas tare trist, un glas care spune ceva despre MAICUTA DOMNULUI si a noastra a tuturor.
Glasul spunea asa:
"Doamne, din anii grei am privit ,
privirea Maicii Domnului.
Si peste Generatii am privit privirea Maicii Domnului.
Este tare trista si inlacrimata !"
Clipa in care, vad stand cu ochii inchisi(asa vad eu Tainele dumnezeiesti)vad un Cer cu norisori albastri inchisi, iar de printre norisori iese un Soare mic,alb-galbui stralucitor,un Soare care -mi incalzea atat inima si sufletul,cat si trupul.
In fata acestui Soare care radia caldura divina pana la mine, o caldura trimisa doar ca printr-un mic tunel de lumina de printre nori, statea MAICA Lui DUMNEZEU cu Pruntul Iisus in bratele Sale.
Maicuta Domnului cu Pruncutul  Iisus in brate era tare trista si privea in jos, spre noi Fiii Sai de pe pamant.Râuri de lacrimi ajungeau pe pamant din ochii prea sfinti ai Maicii Lui Dumnezeu.
Dragii mei, sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Treimi, sa multumim ca suntem sanatosi si -i avem pe cei dragi langa noi.
Sa multumim pentru cel mai de nepretuit DAR, pentru Viata pe care am primit-o de la Bunul Dumnezeu.
S- o traim frumos si-n armonie cu semenii nostri, si sa ne-ntarim in Credinta si-n Iubire divina.
Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Pare mai mult Anuntul unor evenimente grele
    As zice de al treilea razboi inceput prin -Catapeteasma lumii rupta in doua grupuri de state-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. f adevarat ca MAICA DOMNULUI este trista pentru lipsa de omenie a unora care nu au constiinta si sunt implicati in schimbarea climatica pentru fabrici si companii care polueaza natura doar pentru averi -DUMNEZEU A LASAT PAMANTUL CURAT si cu legi clare de convetuire-acum noi cei multi suferim de canicula, seceta ,alimente scumpe pline de chimicale, boli etc.- sunt multe necazuri

    RăspundețiȘtergere
  3. O,Măicuță Sfântă,Tu plingi în cerul Sfânt iar noi plângem păcătoșii pe pământ,că multă lume nu îți cere ajutorul Divin,multi nu știu cât ai suferit pe pământ când ți-ai văzut Fiul cel iubit,răstignit pentru păcatele omenirii că sa fim mântuiți ,multi nu știu că de când ai fost ridicată la cer,ai puteri să ajuți pe toți cei care îți cer ajutorul in toate problemele lor,nici o persoană care ți-a cerut ajutorul din tot sufletul lor,nu a rămas neajutorat de Tine ,Maica Lui Dumnezeu,și Maica noastră a toți pământenilor.
    Multumesc,Măicuță Sfântă că mă ajuți zi și noapte,să nu cad în păcate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Plânge Măicuța Domnului pentru noi păcătoșii,ura, violențe,război etc.toate întristează pe Măicuța Domnului 🙏
    Doamne Iarta-ne Doamne 🙏😥

    RăspundețiȘtergere