vineri, 11 august 2023

TREI MLADITE DE SALCIE , AU PRINS VIATA IN PAMANTUL USCAT !

 


                                       Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumină albă si strălucitoare foarte,asa precum este un fulger, si care lumină, mă face să tresalt de pe pat ca la un soc electric.
Şi astfel, am in fata ochilor inchisi o întindere mare de pământ uscat, bătătorit foarte, un pământ în care , nu puteai înfinge o lamă de cuţit.
Dragilor,in aceasta clipă,aud un susur de apă, dar nu văd încă apa,in schimb, văd o Mână care ţine trei mlădiţe de salcie verde, mladite groase cât degetul mare de la mână. Mlădiţele aveau lungimea de circa 50 centimetri fiecare.
Acum ,vad cum Mâna înfinge rând pe rând mlădiţele în pământul extrem de uscat,pamant în care, apăruse un şănţuleţ ca la comandă,iar apa nevăzută se auzea şi mai tare.



Deodata, între cele 3 mlădiţe de salcie, în mijlocul lor, a ţâşnit pur şi simplu un Izvor de apă, un Izvor care curgea cu putere in mijlocul mlădiţelor.
Pământul începuse să absoarbă apa, precum un burete.
Văd mlădiţele  de culoare roşiatică cum prind viaţă , iar pământul devine afânat şi proaspăt udat. 
Cele 3 ramuri de salcie s-au prins într-o clipă ,pământul arăta ca săpat si udat proaspăt, iar izvorul de apă care a ţâşnit din mlădiţa de la mijloc, a început a curge si mai tare, exact ca un Izvor de munte.
Dragilor,sa facem si noi în aşa fel încât, să înflorească şi-n sufletele voastre cele Trei mladite uscate, aducând multă Rugăciune curata Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,şi să împletim Mladitele care au prins viaţă atunci când a ţâşnit apa dintre ele, sa le impletim cu Credinta, Nadejde si Dragoste in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,si nu in ultimul rand, cu iubire fata de Aproapele nostru. 
Sa nu uitam dragilor,ca sa daruim dragoste , sa fim buni si milostivi si niciodata sa nu ne lepadam de Hristos si de Sfanta Sa Cruce si nici de Prea Curata Fecioara Maria cu Sfintii Săi,Carora Li se cuvin toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                     Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu