duminică, 20 august 2023

NE-AM NASCUT CA SA TRAIM IN VESNICIE ! NU EXISTA ALTCEVA, DECAT VIATA!

 

.


                                                     20 August 2023, ora 10,11 !.

                                                                  Dragii mei, 

In aceasta dimineata, in Sfanta Biserica fiind la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie , aud la un moment dat in dreapta mea, aud un glas care spune asa:

                                  "Viata !

                          Ne nastem ca sa traim in vesnicie!

                       Nu exista altceva,decat viata!"

Iar ceea ce auzeam dragilor, vedeam si in aer scris, chiar in Sfanta Biserica, scris cu litere aurii stralucitoare, in timp ce Parintele savarsea Sfanta Slujba.

Desi era Sfanta Biserica plina de credinciosi, desi auzeam glasul Parintelui, in acealsi timp ,auzeam si glasul divin, priveam in mod cu totul tainic la Mesajul divin ce plutea in aer ,sub candelabru.

Dragii mei, iata pentru ce venim noi pe lume si in lume. Venim ca sa traim si sa ne bucuram de viata in vesnicie, in Imparatia Lui Dumnezeu.

Moarte nu exista dragilor! Ci exista viata in trupul cu,care ne nastem, apoi,ca dintr-un somn,ne trezim in viata vesnica, in Imparatia Lui Dumnezeu.

Deci, ne nastem ca sa putem trai vesnic!

Am venit pe lume, ca sa ne cladim frumos viata pentru vesnicie,implinind cele 10 Porunci dumnezeiesti,sa fim buni si milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.

Sa nu ne-ndepartam niciodata de Credinta cea adevarata, sa nu ne-ndepartam niciodata de Sfanta Cruce si nici de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.

Sa credem cu toata fiinta noastra in vesnicie!

Ne nastem ca sa traim vesnic.

                                                 Cu dragoste, Maria.


8 comentarii:

  1. cine respecta poruncile se poate considera fericit -doar la judecata DOMNULUI-scriem pe blog multe si oare respectam ce se scrie despre ce ne-am nascut -vesnicia este un termen indepartat-exact nu stim cum va fi!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/100074505313029/videos/655435413205706/?sfnsn=wa
    Oculta mondiala va ataca din noi si la noi. Autoritățile stiu insa nici presa nu spune nimic-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  3. Incendiile s-au extins. Mulți nu au înțeles insa acum resimt consecințele cu toate ca au fost anuntati din timp. Urmează alte mari incendii-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutremur de 4,6 acum citeva minute in Oltenia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Manifestatie dupa al doilea deces al unei gravide Alexandra lasata sa moara de medici care nu au vrut nici sa o vada noaptea la spitalul din Botosani clasificat ca Cel mai mare spital din Tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Banescu-pacatul fundamental e Idolatria-craciun .

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos mesaj și perfect adevarat. Dar câți dintre noi īl īnteleg cu adevarat? De cele mai multe ori oamenii inteleg cu mintea și astfel se pierde din profunzimea mesajului. Abia când vom înțelege cu sufletul vom găsi adevăratul sens.
    Carmen M

    RăspundețiȘtergere
  8. https://m.digi24.ro/stiri/externe/ucrainenii-au-reusit-sa-distruga-primul-bombardier-nuclear-strategic-al-rusiei-intr-un-atac-cu-drone-asupra-unei-baze-aeriene-2472693

    RăspundețiȘtergere