marți, 22 august 2023

IISUS HRISTOS SI COROANA DIN AUR A IMPARATULUI CERESC, PE NORII CERULUI DE NOAPTE !


                                   Dragii mei,

În aceasta noapte ,am iesit in curte ca sa inchid poarta.Cand am ajuns la poarta si am privit Cerul senin ,a apărut din adâncul Cerului de noapte,o Coroana aurie,rupta ca din Soare.
O Coroana neasemuit de frumoasa si orbitor de stralucitoare.
Era Coroana Imparatului Ceresc,a Mantuitorului nostru Iisus Hristos.Era mare ,cam cat o treime din Soarele de pe Cer.
La partea de sus ,avea numai Triunghiuri ca din aur orbitor de stralucitor, iar Coroana insasi,nu se poate descrie in cuvintele noastre lumesti si saracacioase.
                                    Imagini pentru IISUS IMPARAT IMAGINI.
Daca Soarele ar disparea de pe Cer dragilor, aceasta Coroana a Mantuitorului Hristos,ar straluci mai tare decat Soarele.
Nu este pentru prima oara ,cand mi se arata COROANA MANTUITORULUI HRISTOS pe Cerul senin de noapte sau chiar de ziua.
Intr-alta zi fratilor, L-am vazut pe Insusi Iisus Hristos pe Bolta Cereasca
, asa cum Il stim noi din Sfintele Icoane.
Iisus era doar bust ca trup, avea Sfanta Evaghelie in stanga Sa si ocupa o mare parte din Bolta Cereasca ,atat cat o puteam eu cuprinde cu privirea. 
Desi eu eram pe balcon citind o Carte de Rugaciuni ziua in amiaza mare,IL vedeam pe MANTUITORUL de parca as mai fi avut un ochi in crestetul capului.
Nu-mi venea a crede ceea ce vedeam pe Cer, ziua in amiaza mare.
Am lasat Carticica de Rugaciuni,mi-a ridicat ochii spre Cer,si-L vad liber,cu ochii deschisi fiind,Il vad pe MANTUITORUL viu, in carne si oase care,privea spre mine si totodata in jos spre pămant.
Din ochii Lui IISUS curgeau siruri de lacrimi in jos spre pămant.
Asa cum vedem noi ploaia cand cade ropotind,eu vedeam lacrimile MANTUITORULUI care cadeau una după alta ,una peste alta,iar in atingerea lor sau atunci cand cadeau pe pămant,lacrimile Domnului rasunau precum cristalul cel mai fin,cel mai de pret.
Fiecare lacrima sfanta,avea sunteul ei ca de cristal in cadere.
Totul a durat circa 10 -15 minute, spun aceasta deoarece,m-am ridicat in mod anume de pe scaun,ca sa ma asigur ca e totul real,am mers in casa,apoi am revenit si IISUS era tot acolo Sus pe Cer si plangea cu lacrimi ca de cristal.
Duminica in Sfanta Biserica dragilor,cand Părintele a iesit cu Sfintele Daruri  iar strana canta "Am vazut Lumina Cea adevarata..", atunci deasupra Sfintei Icoane de pe peretele cu INVIEREA DOMNULUI, a apărut un Nor format din Lumini rotunde albe si orbitor de stralucitoare. Sa fi fost pana la 12-14 Lumini albe si stralucitoare,mari cat portocalele ,Lumini ce -au apărut si disparut precum un stol de pasari.
Dragii mei, Minunile se petrec la tot pasul ,doar ca noi ,ca niste orbi nu le vedem si ca niste surzi nu le auzim.
Din puţina Credinta, ochii sufletului nostru nu se deschid; trebuie sa ne intarim in Credinta,iar Credinta noastra sa fie fierbinte si-ntotdeauna statornica.
Daca avem Credinta si fapte bune nu avem, degeaba spunem ca-L iubim pe Dumnezeu,pentru ca nu este adevarat.
Credinta fratilor, trebuie insotita de fapte bune, de milostenie si de iubire faţă de Aproapele nostru.
Iata:

Iacov 2:14-26 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

Credinţa şi fapta

14 Fraţii mei, la ce folos dacă cineva spune că are credinţă, dar nu are fapte? Poate o astfel de credinţă să-l mântuiască? 15 Dacă un frate sau o soră sunt goi şi lipsiţi de hrana zilnică, 16 iar unul dintre voi le spune: „Duceţi-vă în pace, încălziţi-vă şi săturaţi-vă!“, însă nu le dă cele necesare trupului, ce folos? 17 Tot astfel şi credinţa, dacă nu are fapte este moartă în ea însăşi.
18 Dar va zice cineva: „Tu ai credinţă, iar eu am fapte.“ Arată-mi credinţa ta fără fapte, iar eu îţi voi arăta credinţa mea prin faptele mele! 19 Tu crezi că Dumnezeu este Unul[a]? Bine faci! Dar şi demonii cred – şi se înfioară! 20 Of, om fără minte, vrei deci să pricepi că credinţa fără fapte este zadarnică[b]21 Avraam, strămoşul nostru, n-a fost el îndreptăţit prin fapte, atunci când l-a oferit pe fiul său, Isaac, pe altar? 22 Vezi deci că credinţa a lucrat împreună cu faptele lui, şi credinţa a fost făcută desăvârşită prin fapte. 23 Astfel a fost împlinită Scriptura care spune: „Avraam L-a crezut pe Dumnezeu, şi El i-a socotit acest lucru dreptate“[c]; şi el a fost numit „prietenul lui Dumnezeu“. 24 Vedeţi aşadar că un om este îndreptăţit prin fapte, şi nu numai prin credinţă. 25 În acelaşi fel şi prostituata Rahav: n-a fost ea îndreptăţită prin fapte, atunci când i-a primit bine pe mesageri şi i-a trimis apoi pe un alt drum? 26 Aşa cum trupul fără duh este mort, tot astfel şi credinţa fără fapte este moartă.
                          Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Alti 50 pompieri romani pleaca in nord estul Greciei sa ajute la stingerea noului val de incendii
    In provincia Tracia unde dacii lui Burebista aveau iesire la marea Egee si inca una la Adriatica care mai tirziu in imperiul Roman se numea Romania iar dupa 1000 de ani in cel Otoman se numea …
    Sa vedem daca stiti??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si inainte de Burebista la nordul si sudul dunarea era sub regele dac Dromichete cu capitala in nordul Dunarii la nord de Fetesti si care avea si teritoriul de la sudul Dunarii unde otomanii o numeau …Rumelia-buna incercare??
    Si despre care bulgarii spun ca i-au gasit mormintul la sud de Dunare si Oltenita taman pe drumul ce duce la vreo 60 km spre Ruse-Giurgiu
    Dromihete e cel care i-a in vins pe grecii lui Lisimgah si le-a dat lectia cu tacimurile de aur si apoi s-a casatorit cu o sora sau fica a grecului Lisimah-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Batalia lui Dromihete a fost prin anul 320 inainte de Hristos si de venirea sfintului Apostol Andrei din Baragan in D0BROGEA TOT PE LA Fetesti la Pestera linga Tomis-constanta
    iar cu alte 200 de ani inainte in aceiasi zona de linga Fetesti s-a dat batalia intre alt rege dac ruda a lui Cotiso cu persii regelui Darius caruia i-a trimis o scrisoare scrisa pe o ciupearca, pomenit in poezia lui Eminescu deci, era prin anul 525 -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar ca sa continuam povestea Burebista e cel care a mutat capitala Traco-geto-dacilor de la Argedava - pe riul Arges la 25 km de Vacaresti -Bucuresti la Sarmizegetuza urmare presiunilor impetiului Roman la sudul Dunarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo urmele cetatii Argedava se pot vedea pe malul drept al Argesului la 8 km sud de biserica pictata de Arsenie Boca la Draganescu si care are desenate pe pereti citeva prorociri printre care Turnurile gemene din N Y si o data scrisa pe care le puteti vedea odata cu Argedava cu un cimitir interesant-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Regal de Nai Gheorghe Zamfir la festivalul de trei zile din Arges
    Era si un mesaj Implinit, din 2016 ,despre Naiul lui Gheorghe Zamfir -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cutremur de 5,1 in sudul Californiei simultan cu inundatiile date de furtuna Hilary
    In timp la un concert spectatorii au suferit de un val de energie suspecta care i-a aruncat in spate sub forma de val-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Conspirationistii acuza nu numai vaccinurile ci si incendiile pornite pe strazi din senin din pamint cu mijloace tehnice,
    Si valul celor cazuti pe spate la festivalul muzical par a veni in argumentul lor de tehnica necunoscuta in Actiune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. 91 de scuzatii pensle pentru Trump favorit in campania electorala americana fiind in gata lui Biden care vrea sa contraatace dupa metoda Coldea-Ciolos-Kovesi a rezistilor unde era si Macovei acum acuzata penal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Noul Val din Vest vine
    Transgenderii si homosexualii promovati obligator in scolile din vestul Europei spre Est si in Romania Educata a la Tovarasului Iohannis unde Istoria si traditiile nationale taxate ca deranjante
    fapt pentru care evreul Iohannis a fost impotriva Referendumului pentru Familia Crestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Criminalul politist Cristian Cioaca condamnat pentru uciderea Elodiei la 16 ani inchisoare eliberat azi cu 6 ani mai repede des
    -i nu a vrut achitarea despagubirilor si a ascuns cadavru un model negativ pentru societate -dupa cum spune Radu avocata familiei Elodiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne,ai purtat coroana de spini,manile și picioarele Tale cele Sfinte,care au fost pironite pentru păcatele mele și a întregii lumi,când privesc Sfintele Tale Icoane,mă doare inima și sufletul,că astăzi omenirea nu Te iubesc pe Tine și iubesc mai mult partea cea materiala decât cea spirituală.Ma bucur în fiecare zi de viață care mi-ai dăruit sa pot să te urmez in rugăciune și fapte bune,și pacea lumii să o ținem uniți în credință.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bataie cu impuscaturi intre bande pe strazile din sudul Frantei
    Acolo inca bandele nu au ajuns la putere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Teama de a fi arestat.
    Putin nu a mers azi la intrunirea tarilor Brix din Africa de Sud si nu merge nici in Turcia -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Statuia lui Mihai Viteazul din Oradea scoasa si inlocuita cu Statuia lui Ladislav I regele Hungariei.
    Asa se intimpla cind votezi partide ale etnicilor straini ca PNL Evreiesc si Tradator condus de evreul Iohannis Ghinion…. pentru romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce minunat doamna Maria!!!
    Doamne apară și ne păzește doamne 🙏 de tot raul ce vine din lume și de urgia vrăjmașului

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere