joi, 24 august 2023

ÎNTRE PLANETA SATURN SI JUPITER !


                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza,desi eram intr-un mijloc de transport in comun, pentru cateva secunde nu mai eram in masina,ci sub Cerul liber inspre Apus.
Si astfel,  vad un Cer de noapte ,iar pe Cer vad multe Stele,puzderie de Stele galbene micute.
Aud glas ,care spunea asa :
                    "Saturn !
              Între Saturn si Jupiter !"
Clipă în care, vad o părticica mica din Cerul cu Stele incadrat ca intr-un chenar,asa precum vedem CARUL Mic sau CARUL Mare pe Cerul de noapte. 

Imagini pentru CARUL MIC SI CARUL MARE.

Aud din nou glas care, spunea asa:

              "Între Saturn si Jupiter !"
În aceasta clipă,vad cum stelele care erau incadrate ca intr-un chenar,aluneca pe Bolta Cereasca si cad in jos spre Pămant.
În locul acelor stele ,Cerul a ramas neted si intunecat.Se vedea ca de-acolo de sus, din acel loc,  este ceva ce lipseste fata de restul Cerului plin cu stele.
Dragii mei,ce inseamna toate acestea eu nu cunosc. Dar cu siguranta vom afla impreuna ce urmeaza a avea loc.
                                   Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Traseul OZN urilor
    Vin ca se ingroasa gluma cu Razboiul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă cer să păstrați aprinsă Flacăra Credinței voastre
    Mesaj de la Fecioara Noastră, Regina Păcii către Pedro Regis. 17 August 2023
    Dragi copii, eu sunt Mama voastră Îndurerată și sufăr din cauza a ceea ce va veni pentru voi. Va veni ziua în care bărbații și femeile de credință vor căuta adevărata comoară, dar adevărata comoară va fi ascunsă. Ceea ce este fals se va răspândi peste tot și mulți vor fi înșelați. Vă cer să păstrați aprinsă flacăra credinței voastre. Rămâneți fermi pe calea pe care v-am indicat-o și nu permiteți ca noroiul doctrinelor false să vă tragă spre abisul spiritual. Rugați-vă. Căutați putere în Euharistie pentru a fi mari în credință. Euharistia este marea comoară a Bisericii. Fiți atenți. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere
  3. Planeta UMO despre care sint niste relatari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Posibil ca pe acolo sa se afle Asteroizii sau, cand se vor afla acolo ii vom descoperi...

    RăspundețiȘtergere
  5. ULTIMA REDUTĂ VA FI SIBIUL, dar va cădea şi acesta. VOR CĂDEA şi CEI ALEŞI. Ultimele PROFEŢII făcute de Arsenie Boca ANUNŢĂ URGIA în România
    Odată venise o doamnă de la Bucureşti şi Părintele i-a spus că pe Bucureşti s-a “ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va “oua” a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţă pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.
    Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziua, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi!?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc.”
    Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Mai, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!?

    RăspundețiȘtergere
  6. nu este Nibiru- astronomii au trimis sonde in jurul planetelor sistemului solar -daca urmariti emisiunile de stiinta cu video si foto-intre Jupiter si Saturn sunt asteroizi mai mari sau mai mici- nu este noutate

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei securistilor vin ozeneurile
    sa-i ia pe Purtatorii de Palton al lui Iohannis care -mi umbla noaptea si ma bruiaza cu difuzorul telefoanelor fixe-craciun.

    RăspundețiȘtergere