vineri, 11 august 2023

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS HRISTOS IN POTIRUL NESECAT , DEASUPRA ROMÂNIEI SFINTE !


                                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata ca,si dincolo de plafonul camerei mele, un Cer albastru violet si stralucitor,chiar daca era un Cer de noapte.
Astfel, aveam in faţa ochilor inchisi pe MAICUTA DOMNULUI cu PRUNCUTUL IISUS HRISTOS in POTIRUL NESECAT.
                                Imagine similară.

Maica Domnului era îmbracata in Vesminte rosii si catifelate,la fel cum era si Pruncutul IISUS din POTIRUL sfant si nesecat.
Doar 2-3 secunde a durat aceasta imagine,după care,MAICA DOMNULUI a apărut îmbracata in Vesmant alb orbitor de stralucitor,Vesmant ca din Lumina alba ,si avea pe cap o Coroana alba si stralucitoare,inalta si plina de stele stralucitoare. MAICA DOMNULUI arata ca o IMPĂRATEASA,Unica IMPARATEASA a Cerului si a Pămantului.

                     Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN VESMANT ALB.

O văd pe MAICA  DOMNULUI stralucind in albul de LUMINA,O vad cum se apleaca in jos,acolo unde statea culcat Pruncutul Iisus si care era infasat tot in Scutecele albe si orbitor de stralucitoare.
Maica Domnului Îi prinde Trupsorul Prea Sfant, in Scutecelele albe si stralucitoare,Îl înfaşă bine pe Pruncutu-I Sfant, după care,Îl ridica in bratele Sale Prea Sfinte si Prea Curate.

                                              Imagini pentru MAICA DOMNULUI PE TRON.

Maica Domnului era si este UNICA IMPARATEASA  a CERULUI si a PĂMANTULUI.
Nu exista pe nicaieri vreo Icoana sfanta,asa cum am vazut-O eu astazi pe MAICA DOMNULUI in vesmant alb stralucitor,asa cum Îşi infăşa Pruncutu-I Prea Sfant.
                    Imagini pentru PRUNCUL IISUS
COROANA precum cea de pe capul MAICII Lui DUMNEZEU ,nu exista nicaieri pictata in aceasta Lume. Este UNICĂ în CERUL SFANT. Era inalta ,era alba si orbitor de stralucitoare, impodobita cu toate STELELE UNIVERSULUI,a Lucrului Mâinilor Lui Dumnezeu.
Maicuta DOMNULUI părea Însăşi O Copilă,asa imbracata in alb orbitor,infasandu-si Pruncul Prea  Sfant.
Doar cateva secunde a durat si aceasta vie Imagine,după care,MAICA DOMNULUI a apărut in acelasi loc,doar ca ,era pe un Tron inalt,un Tron Împărătesc !
MAICA DOMNULUI avea vesminte rosii catifelate,la fel si Pruncutul IISUS HRISTOS, care statea pe bratul stang al Maicii Sale.
                                     Imagini pentru MAICA DOMNULUI PE TRON.

Maica Domnului avea deasupra capului Său,o Aureola aurie si stralucitoare precum Soarele de pe Cer.
Pruncutul Iisus din bratele Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, arăta El Însusi precum un Soare unic,un Soare care lumineaza si Cerul si Pămantul.
Era Soarele Dreptatii ,Soare care era asezat in bratele Prea Curatei si Prea Sfintei Maicii Sale ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Dragilor, sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu si Pruncutului Iisus Hristos,cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru, sa aducem multumire,slava ,cinste si lauda PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,si nu in ultimul rand, sa nu uitam ca sa fim buni,iubitori, iertatori si milostivi cu Aproapele nostru.
                                 Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Ucraina vrea coridor umanitar pentru navele sale dar si pentru camioane cu cereale spre Constanta care necesita un terminal nou si silozuri pe care multi din vest doresc sa-l acapareze pentru interesele lor nu ale Romaniei si care pot sa ne atraga si in conflict.
    Pentru asta la Galati e o intrunire a reprezentantilor Ue ,ucrainienilor si americanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Seism puternic de 5,3 a speriat oamenii in Turcia
    Faza lunii Intunecate vazut de doamna Maria cu lunaSoare de aceiasi parte a Pamintului care e de sfinta Maria poate aduce cutremure mici si in Romania cu o toleranta de citeva zile functie de parte a tarii in dreptul careia sint Luna + Soarele ca pozitie.
    Dar sanse si mai mari de cutremure mici sint in 30 August cind Superluna opusa cu Soarele pe eliptica lunii va fi la distanta minima fata de Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. David Adelman istoric diplomat vorbeste de intarirea relatiei Rusia-Iran in geopolitica razboiului di Ucraina si legarea prin Armenia si Georgia conflicte unite pe axa noului razboi mondial si obtinerea de Iran de rachete rusesti si ajutor nuclear-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adelman e diplomat din Israel mai spunea ca nationalismul rusesc , ucrainian sau ce romanesc evoluiaza mereu spre antisemitism insa nu si cel a lui Putin.
      El mai spunea ca trebuie rupta orice veriga care leaga Rusia de Iran prin Armenia sau Siria si evident si prin China care merge spre dominatie a zonei prin Economie pina in Africa si Siberia despre care a inceput sa foloseasca numele oraselor in varianta chinezeasca.
      Cit despre inamicul ei Iranul spunea ca mereu apar subit virusi informativi in domeniul lor nuclear si le mor fizicienii atomisti importanti-craciun.

      Ștergere
  4. Măicuță Sfântă,îți cer iertare pentru toate greșelile pe care le-am făcut cu sau fara voia mea,nu am unde sa mă duc și cui să mă pling,dacat la Tine Măicuță Sfântă,vin să te rog cu lacrimi fierbinți pe fata sa nu mă părăsești la ce suferință va trece tot poporul Român,că sau indepartat de dreptate și iubirea aproapelui dar spun numai din gura că îl iubesc pe Fiul Tău iubit,care pentru noi ai fost Răstignit,iar noi cei de azi suntem foarte răi că iubim numai partea materiala nu ei cea spirituală,multi au părăsit țara chiar o și urăsc că au conducători corupți,dar ei iau votat de Dumnezeu nu au ascultat să rămână în tara Gradina Maicii Domnului,că este loc pentru toți să muncim și salarii triple să avem față de alte țări,că avem pe Tine Măicuță Sfântă care te rogi zi și noapte pentru noi păcătoșii sa ne trezim că putem fi uniți în rugăciune și fapte bune in tara sfântă numita Romania .

    RăspundețiȘtergere
  5. Astăzi multi s-au spovedit și împărtășit,am fost si eu că nu pot să trăiesc daca sufletul nu îl curatesc,degeaba trăiesc fara de Hristos,care îmi este de foarte mare folos,în aceasta lume plina de păcate.

    RăspundețiȘtergere