miercuri, 23 august 2023

SARUMANA MAICA MEA BUNĂ ! ASA GRAIA PRUNCUTUL IISUS IN BRATELE MAMEI SALE !


                                                      Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu multa iubire asa:

                                       "Sarumana, Maica Mea Buna!"

.

Clipa in care, vad stand cu ochii inchisi,vad deasupra patului meu, sub plafonul camerei mele,vad pe Insusi Maica Lui Dumnezeu  cu Pruncutul Iisus Hristos pe bratul stang.

Pruncutul Iisus Hristos se adresase Maicii Sale, la pieptul Prea Curatei Fecioare Maria,cu : 

                 "Sarumana, Maica Mea Buna!"

Maica Domnului imi veghease somnul, iar eu ,nu stiam cum sa-I multumesc pentru ca nu m-a lasat din Mainile Sale sfinte,din inima Sa de Maica a Lui Dumnezeu si a noastra a tuturor. 

Nu este pentru prima oara dragilor, cand ma trezesc dimineata si nu deschid ochii mei firesti,deoarece,vad cu ochii sufletului tot ce nu pot vedea cu ochii firesti.Din ce in ce mai des, dimineata cand ma trezesc,nu sunt niciodata singura in camera, ci aproape intotdeauna ,exista cate o Forta divina care vegheaza ,pentru ca somnul meu, putin cat este,sa nu -mi fie tulburat de niciun duh rau ,si astfel, sa pot auzi si Graiul Duhului Sfant,sa pot vedea din Tainele Duhului Sfant.

Haideti dragii mei, ca sa spunem si noi asa: 

                 "Sarumana, Maica Mea Buna!" ,miluieste-ne pe noi si acopera-ne cu Prea Sfant si cu Prea Curat Sfant Acoperamantul Tau ! Amin!

                                        Cu dragoste,Maria.


3 comentarii:

  1. Minunat doamna Maria 🙏
    Minunat.
    Măicuța Domnului roagă te pentru noi păcătoșii robii Tăi 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilnic după ce ma rog sărut poza cu imaginea Tatălui ceresc și a Maici Domnului cu Fiul Iisus în brate, și spun SARUMINA LA TOTI , iar când întru în casa , în coridor am icoane cu Iisus și Maica Sfânta, dar de cite ori trec pe lingă ei ,este ceva ca un magnet care ma atrage către aceste icoane le sărut și spun sarcina, ma bucur mult ca ma simt atrasa asa ca și cum as fi luata de mina și dusa lingă icoane, SPUN SARUMINA SI MULTUMESC DOAMNE PT TOT SI PT TOATE Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. cea mai puternica rugaciune la SF TREIME SI MAICA DOMNULUI este de MULTUMIRE - sunt ANONIM 5 si asa am invatat de multi ani- la urma sa cerem sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere