sâmbătă, 26 august 2023

CERUL SE VA DESCHIDE SI PE ROMÂNI ÎI BOTEZ !



                                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care ne spune asa:
              "Cerul se va deschide!
             Se va lumina!
             Şi o vorbă se va înmulţi,intru multi ani !
            Eu va pun in Numele Tatalui ,si-al Fiului si-al Sfantului Duh! 
          Veti fi o sumedenie de oameni sub Cerul Meu,căci,Cerul Meu modalitate scrisă se considera.
          Pe  acesti români îi botez !"

Dragii mei, aceste cuvinte Divine mi-au adus bucurie infinita,mi-au adus putere sufleteasca si trupeasca.
Poate fi ceva mai frumos si mai sfant ,decat Graiul Duhului Sfant? Decat Graiul Mantuitorului nostru drag si Prea Scump Iisus Hristos,si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu? 
Cu siguranta nu poate fi nimic mai de pret si mai frumos, decat CUVANTUL DUHULUI SFANT !
Suntem un popor ales fratilor ! 
Un popor ales care sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS in a Doua Sa Venire pe pămant.
Haideti sa dam dovada de dragoste si iubire faţă de Aproapele nostru,faţă de Dumnezeu si Maica Sfanta ,sa credem cu toata fiinta noastra in PREA SFANTA TREIME si-n MAICA LUMINII.
Imagini pentru iisusImagini pentru maica domnului
Sa ne plecam genunchii nostri si sa ne rugam pentru sanatate,pentru Credinta statornica,pentru iertare de păcate si pentru mantuire.
Sa cerem iertare pentru clevetirea noastra de zi cu zi,pentru jignirile aduse semenilor nostri, pentru rautatea sufletului nostru si pentru împietrirea inimii noastre.
Sa aducem multumire Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,pentru faptul ca suntem in viata,pentru ca suntem sanatosi alaturi de cei dragi, pentru toate cate primim in DAR de la Divinitate.
Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                          Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Romania ajunsa din tara de tranzit pentru droguri in tara consumatoare de droguri cu peste un milion de de la 12-13 ani
    in timp ce pedepsele scad pentru traficanti multi protejati de politisti corupti sau cu pregatite scurta si slaba-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Politicienii sunt primii corupți,legea ei o fac in Romania,cu judecătorii,dreptatea este doar la Dumnezeu,avem încredere și ne încredințăm în manile cele Sfinte a Lui Iisus Hristos,care au fost pironite pentru păcatele noastre,nu ne facem noi dreptate pe pământ.

      Ștergere
  2. Vasile Banescu purtator de cuvint al biserici condamna coruptia din institutiile care au omorit-o la Botosani pe gravida Alexandra
    Mai multepe DiGi la ora 20,00-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu întreb,ce au făcut ei pentru că să își ajute aproapele,de vorbe suntem sătui,vrem sa vedem fapte,că în România,credință este din suflet,nu scrisă cu cerneală,cu fală că suntem ortodocși.
      Rușine să ne fie ortodocșilor că Sfânta Cruce,a Mântuitorului nu este in toate instituțiile statului,cine nu este cu cruce nu este cu Iisus Hristos,poate să cânte și să țină Biblia sub brat până moare.Sfanta Cruce nu o găsesc pe n toate Vămile României,în Casa Poporului,Primarii,Scoli,Grădinițe,Armata,Spitale, Judecătorii,și alte institutii,chiar și în intersecții de Drumuri,Aeroporturi,Porturi,.

      Ștergere
    2. Mă bucur să aud că Dumnezeu ne iubește! E o lupta intre bine și rău! Viața nu este ușoară!

      Ștergere
  3. Un accident cu 22 raniti din RMoldova cu autobuz in Romania care au acrosat un camion ce stationa reglementar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum Banescu despre Spiritualitate si pierderea traditiei pe B1 Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. A doua explozie la o statia de gaze GPL la Crevedia -Dimbovita au prins si doi pompieri ce interveneau la prima ambele putetnice cu multe victime sio casa afectata intervin peste 10 masni de pompieri si tot atitea ambulante pentru arsi la 20km de Bucuresti fumul intens pare a trece usor spre vestul capitalei se recomanda inchiderea geamurilor
    Cel putin un decedat si multi arsi care vor fi dusi spre Timisoara ca spitalul promis de 10 ani dotat sta nefunctional-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esuatul vorbea de doi ani din septembrie 2021 de tara esuata dar e
    Acuzat ca nu a facut nimic de a iesi din zona asta cu exceptia demolari statuilor din Ardeal a oamenilor de inalta traditie culturala si Istorie.
    Cam mirose dupa schema Antonescu a proces de Tradare Nationala finalizat atunci in fata unui Pluton de Executie ca tot se implinesc 77 de ani de la executia de atunci din septembrie 1946-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa credinței a dus tara in faliment,daca eram uniți sataniștii nu mai puteau să acționeze,dacă îl puneam pe primul loc pe Iisus Hristos,nu minciuna și lăcomia.

      Ștergere
  7. Ca la razboi a 8 explozie la Crevedia 3000 de evacuati si zeci de raniti din care multi pompieri.
    Daca mergem dupa spusele incendiilor din Grecia ne putem gindi si la o mina criminala de profesionisti a unora deranjati ca rusii
    Greu de apreciat mai ales ca exploziile sterg orice urma-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este când toți își fac firme pe bani,cu diplome cumpărate,și habar nu au de meseria care vor sa o practice.Asa sunt primarii care au furat fara mila de la stat,Dumnezeu va face curățenie în toată țara,vor rămâne bogății doar de au adunat pe sudoarea lor,restul arede focul,tornade,vijelii ,totul distruge puterea Divina,

      Ștergere
  8. Statia GPL neautirizata e a fiului sau primarului din Caracal care e in strainatate iar cel grav afectat e un pschistanez-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Premierul spune ca unii arsi pleca spre Bruxell si Italia

    Dar alt accidet incendiu tot in Dimbovita la Dragomiresti o sectie de mase plastice foarte aprope de o fabrica de armament
    Acelasi judet probabilitate mica de a nu fi premeditare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chireac purtatorul de vorbe neoficial al strainilir masoni spune ca deocamdata se abtine la multe vorbe cu exceptia ca da dreptate masonului Iohannis cu statul lui Esuat
    El ia si apararea lui A-Rahat ca anchetele la noi se inchid si nu vor arata nimic ca nu reusim sa modernizam statul fara oameni politizati si incompetent
    Daca la prezidentiale nu alegem ce trebuie ,

    s-0 fi gindit la alt evreu Hellvig pregatit pe tuse de afara dupa cererea expresa a printului Charles de al vedea cu evreii Iohannis s si Hellvig-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Incendiu de vegetatie linga blocurile si locuintele din Tirgu -jiu unde intervin zeci de pomperii si voluntari din blocuri cu furtunuri -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noul razboi mondial
    iceput cu Ucraina readiuce in actualite si
    Un nou Razboi Rece inceput intre Nato si foste comuniste conduse de Rusia si China ca organizate in in Brics ca
    deocamdata 11 state mari din lumea a treia ca India, Argentina, Africa de sud, Iranul, Atabia Saudita si se pare ca mai calculeaza Brazilia care arata o imparite conform mesjului -catapeteasma lumii rupta in doua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci nu numai lumea in Schimbare
    cu incalzirea globala ci si harta politico-militara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. suntem botezati-in cristelnita DUHUL SFANT COBOARA la rugaciunea preotului- poate acum botezul de FOC!

    RăspundețiȘtergere
  15. Raza albastra
    https://www.facebook.com/100070261805939/videos/1006689090487640/?sfnsn=mo

    RăspundețiȘtergere
  16. Ponta -Romania a fost ca un sat fara ciini de care nu s-a ocupat pastorul ciobanul Iohannis nu s-a ocupat de nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ponta- Iohannis a venit cu sloganul Romania lucrului bine facut si cu Romania Educata dar niciodata lucrul nu a mers mai Prost si Romania mai neEducata
    El cum se zice Ai sictir plec prin strainatate ei sa se descurce-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Drona americana interceptata de rusi deasupra marii Negre-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu inteleg : ,, modalitate scrisa se considera ,, ....?

    RăspundețiȘtergere