sâmbătă, 19 august 2023

IISUS HRISTOS COBOARA DE PE SFANTA CRUCE ,SI DUCE PE UMERII SĂI PACATELE OMENIRII !

                                                   18 August 2023, ora 23, 11 !

                                                                  Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Rasarit un Cer ca un amurg, iar jos pe pamant vad o Sfanta Cruce mare, pe care este rastignit in carne si oase,Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos.

Mnatuitorul avea Trupul Său Prea Sfant si Prea Curat gol si plin de ranile bicelor pe care le-a primit,doar la mijlocul Trupului Său, avea legată o pânză alba precum lumina.

.

De pe fruntea Sa Prea Curata si Prea Sfanta Îi curgeau siroaie de Sange Prea Curat, de la spinii foarte lungi si ascutiti care ii intrasera in carne.
Spinii aveau circa 3 cm lungime si 0,5 cm grosime.
Deci, erau foarte mari si ascutiti.
Nu erau spini obisnuiti, ci erau spini care aduceau moartea prin ranile facute de ei.
Scumpul  nostru Mantuitor Iisus Hristos, intr-o clipa se desprinde de pe Sfanta Cruce , asa precum ar intra lumina prin fereastra, iar cand este jos langa Sfanta Cruce, este viu si puternic si-L vad cum duce pe spatele Său, pe umerii Săi o povara grea, erau pacatele omenirii intregi, erau asezate ca intr-un sac de lumina alba, dar care sac (povara)atarna tare greu pe umerii  Prea Sfinti ai Fiului Lui Dumnezeu si ai Prea Curatei Fecioare Maria.
Iisus Hristos ,Dumnezeul nostru al tuturor, porneste la pas cu Povara in spatele Său, cu pacatele omenirii intregi pe umerii Săi.
Pentru aceasta S-a lasat rastignit de cei care-L batjocoreau in cel mai crud si mai tiran mod,  pentru ca noi toti sa fim mantuiti, pentru ca toti cei din morminte care erau cu sufletul in iad de la intemeierea Lumii intregi, sa poata fi trasi afara din iad, in frunte cu Adam si Eva, la Invierea Mantuitorului a 3 zi dupa ce a fost rastignit si ingropat.In aceasta zi, Mantuitorul a coborât la Iad si a scos de acolo mai intai pe stramosii nostri Adam si Eva, apoi ,pe toti ceilalti de la Facerea Lumii de catre DUMNEZEU si pana in acel moment al Invierii Sale.
Dragilor, sa ne inchinam Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru.
Sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu si sa multumim pentru toata ocrotirea divina pe care o revarsa asupra noastra ,a Fiilor Săi care pacatuim cu voie si fara de voie.

.
Sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului ca suntem sanatosi si ca ne bucuram in fiecare clipa de cei dragi si scumpi inimii noastre.
Sa fim fericiti si sa aducem inchinare si slava bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Săi,sa fim buni si milostivi si niciodata sa nu ne pierdem Credinta si Nadejdea in Prea Sfanta Treime si-n Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Cintareata moldoveanca Jilavu Radita -Galati operata acum citiva ani la coloana cu interventie Divina miraculoasa a sfintului Apostol Andei care a mai facut un miracol si a condus-o dupa un an si la biserica sfintului Apostol Andrei de la Pestera de linga Constanta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incalzirea globala urca spre nordnu numai incendiile ci si boala Eest Nile cu trei encefali mortale in Romania ultimul caz in Gorj si alte 7 cazuri de la intepaturi de tintari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Reduc poporul nu deficitul bugetar
    Cresc sporurile si vaucerele pentru bugetarii grasi cu salarii mai mari.
    Doar ca mai au nevoie si de un popor mai mare pe care sa-l alunge din tara cu Lumea-n cap-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marineta Chelaru actrita cu 40 de ani de activitate -sotia prefectului- ultimul rol dupa ce a scapat din 4 AVCuri a ajuns sa moara de foame cu o pensie de 1400 de lei
    In timp ce Romania pe locul intii in Ue cu cei mai multi magistrati la suta de mii de locuitori si cu media celor mai mari salari din Ue de 6 iri mai mari decit salarul mediu
    Cit despre pensii speciale si procesul mineriadelor si Revolutiei tot nerezolvate
    dar cu Turnatori la Securitate ajunsi Ilegal Presedinti marionete ai Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actorii, artiștii au pensii în funcție de cât au cotizat, dea lungul carierei lor câștiga bine dar nu declara totul și nu contribuie.

      Ștergere
  5. Si ilegalistii astia fac Ilegalitati in lant
    Sa ne mai miram de ce PNL Evreiesc a sustinut prin presedintii sai evrei ,cadidatura ilegala la Primaria Timisoara a spionului Germaniei Fritz fara a avea domiciliu legal acolo conform legii dovedit de fostul primar Ciuhandru.

    Bomba ecologica
    6000 de porci bolnavi omoriti si ingropati sumar linga o comuna produc miros si risc de contaminare a localnicilor in comuna cu avizul ilegal al Consiliului Local acum reclamati de sateni-craciun.

    RăspundețiȘtergere