miercuri, 30 august 2023

L - AU BĂTUT PE CRUCE INTRE DOI TÂLHARI ,CA SA FIE UMILIT SI BATUT,JIGNIT,CHINUIT!


.
Dragii mei,

În aceasta dimineața in zori, m-a trezit un glas care spune asa:
"L-au bătut pe Cruce intre doi tâlhari,ca să fie umilit!"
Clipa in care dragii mei, Il vad pe MANTUITORUL nostru bland si drag si prea iubit,Il vad rastignit intre cei doi talhari.


Capul Lui Iisus Hristos Mantuitorul Lumii intregi, era aplecat spre umarul Său drept ,iar de pe frunte curgeau râuri de sânge sfant si nevinovat.
Iisus sângera foarte tare.

.
Aud glasul Mantuitorului Hristos ,care spune asa:
"Ei cred ca nu m-am putut salva, si de aceea am murit pe Cruce!
Daca nu mă lasam rastignit si umilit, nu ar mai fi existat Învierea si golirea iadului pentru a umple Raiul!" 
Un mare si dumnezeiesc Adevar a grait Mantuitorul nostru iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Dragii mei, Mantuitorul nostru bland si prea iubit,S-a jertfit pentru noi, pentru sufletele noastre ca sa ne mantuim.Sa ne închinam si noi Sfintelor Pătimiri ale Lui Iisus Hristos si sa-I dăruim inima noastra,sufletul nostru si cugetul nostru,intreaga noastra fiinta ,si astfel,nu vom mai putea gresi deloc.Implinind Voia Duhului Sfant,vom urma Calea ce duce spre IISUS HRISTOS,spre mantuirea sufletului nostru. Asa sa ne ajute IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Azi noapte in centrul tarii cele mai intense Trasnete si ploi torentiale, in Alba trasnetul a aprins o sura plina cu animale care insa au fost toate salvate
    Dupa masa furtuna ajunge pe Moldova si mai putine si in Baragan cu racorirea vremii peste toata tara inclusiv miine-craciun.

    RăspundețiȘtergere

  2. Miroase a Demisii sau Revolutia Mare???

    Se duc Boi si se intorc vaca de la Bruxell

    Ministra Oprescu esec la Bruxel cu pensiile Speciale si 9,4 procente pentru fond de pensii pentru Pnrr

    Miine se duce si Ciolacu si Ciuca Maciuca si se vor intorce tot fara rezultat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revolutia mare va avea loc doar cand pensiile speciale vor fi taiate, lucru iminent dealtfel. Din aceasta teama politicul nu a dorit sa deranjeze adevarata conducere a tarii formata din pensionari speciali. Revolutia mare va fi inutila ca cea din 1989 vor fi multi manipulati sa moara pentru soricul gros al unor securisti si pentru binele lor. Vor muri multi aiurea ca dupa revolutie România sa fie la fel de datoare si chiar mai saraca si mai distrusa. Suntem ca tara in punctul in care indiferent ce am face falimentul este inevitabil. O baie de sange nu va acoperi dezastrul iminent.

      Ștergere
    2. In noaptea asta o sa puteti dormii mai bine doamna Maria ca s-a racorit vremea in toata Moldova nu cit pe centrul tarii in Transilvania unde a plouat dupa telefon 2,2 dar e bine si atit.
      Pe racoare se doarme mai usor si mai mult-craciun.

      Ștergere
    3. 21,01 Nu fi asa de pesimist,
      e adevarat ca totdeauna vor fi si eroi/martir avea si doamna Maria un mesaj cu -Nevoia de Sacrificiu-
      Dar ei schimba cursul Istoriei cum a fost si in 1989 si alte dati
      As da exemplul Ecaterinei Teodoroiu olteanca si ca ea sute de mii fara care nu ar fi existat Romania Mare
      De aceia mausoleul de la Marasesti e sfint si recomand sa-l vada si pesimistul Cicerone
      Cinste lor Eroilor-craciun.

      Ștergere
    4. Si Iisus a facut sacrificiul suprem pentru toti
      Dupa normele romane el a fost taxat tot ca un Revolutionar de aceia a si fost condamnat-craciun.

      Ștergere
    5. Dar tot noaptea asta e si SuperLuna care da si agitatie si Insomni mai ales la femei si cei cu anxietate cum au patit multi si de 1 august cind a fost tot SuperLuna -craciun.

      Ștergere
  3. Greva la penitenciarul Poarta Alba -Constanta pentru sporuri al doileain 3 luni.

    Renumitul penitenciar cu lucrarile la Canalul lui Stalin propunere pentru omorirea intentionata a uni sfert de milion de romani chiaburi si legionari in anii. .50-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bomba
    Eugen Radulescu de la BNR vrea -Referendum pentru abrogarea tuturor pensiilor Speciale si interzicerea oricarei pensii cu alte virste decit cele ale tuturor sau cu pensii mai mare decit salarul care nu mai exista nicaeri in lume cu valori de mii de Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfânta Treime,curata Romania de satanisti și complicii lor,furtună peste Romania,începând cu Casa Poporului.

      Ștergere
  5. Marea Lovitura

    Presedintele Chinei Xi anunta ca toate teritoriile care au Apartinut Chinei se vor Intoarce Acasa

    Deci si Siberia de la Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nici china nu vrea sa dea ce a luat de la altii Tibetul prin anii 50-craciun.

      Ștergere
  6. Bolos raspopitul din Salaj despre care spuneam ca e pus pentru ultima impartasanie a economiei spune acum
    -Romania poate intra in Faliment-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faliment la toți sataniștii din întreaga lume,dispare luxul și mă niciuna,vor supraviețui doar cei curați la suflet și inima,adică își ajută aproapele,nu-i dorește moartea.

      Ștergere
  7. Fiul sotilor omoriti de explozia de la Crevedia care facusera numeroase sesizari referitor la pericolul statiei GPL de linga casa si cresa, incatusat si amendat pentru ca voia sa dea de mincare la gaini aflate in zona-perimetru interzis dupa explozii dar nu si in timpul petimetrului pompierilor cazuti si ei peste 46 victime a lui A-Rahat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru CRĂCIUN Pentru CRĂCIUN Pentru CRĂCIUN
    Salut Crăciune. Am ceva să te întreb dar te rog să îmi dai răspuns corect. Majoritatea preoților și călugărilor sunt gradați și epoleți în SRI ? Acum să îți povestesc pe scurt treburile mele. Eu am fost la mânăstirea Putna și de acolo la Sihăstria Putna și acolo e numai pt călugări, nu au treabă călugărițele. În ambele părți am stat de vorbă cu preoți și călugări despre postul cu apă de 40 de zile și despre claviziune. Ce crezi că mi-au zis cu toții despre post și clarviziune ? Despre post au zis că e o aiureală, o prostie și nu poate fi ținut și despre clarviziune au zis că vine de la DIAVOL / SATAN. Eu cunosc fenomenul de clarviziune, totul se bazează pe glanda pineală, ochiul al 3-lea, chakra 6, dar să lăsăm astea și le-am zis un singur lucru la lupii îmbrăcați în haine de miel: prin asta ați înfăptuit cel mai mare păcat din univers, vorba urâtă împotriva Duhului Sfânt. Clarviziunea nu vine de la DIAVOL ci de la Dumnezeu. Mă am întors la mine în Slatina și am plecat într-un sat numit Caui la 77 km de Slatina-Olt + 5km de mers pe jos, la o mânăstire tot pt călugări. Și acolo mi se a întâmplat același lucru. Îmi au zis același rahat. Deci, una în Bucovina și una în Oltenia, au mâncat același rahat. Nu am cerut altceva decât să mă ajute să țin post cu apă 40 de zile și nimic, decât vorbe tâmpite sau rostite cu escrocherie. Tu ce zici, acești preoți și călugări, sunt de pe la tine din SRI ? sau doar simpli polițai sub acoperire ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da e si pe aici dar printre ei sint si cei cu har putini si greu de gasit
      Uite in jud Focsani e un calugar Macarie la o manastire de munte el fiind de loc din Buzau dar mutat pentru a costrui biserici si manastiri.
      Macarie are vedete cu duhul e renumit si in strainatate si la politicieni-securisti care merg si ei sa le spuna viitorul printre ei s-a dus si evreul Nastase si a intrebat daca va scapa neiinchis i-a raspuns deocamdata nu deci concluzia indirecta cab va fi inchis mai tirziu cum a si fost.
      In Oltenia linga Rimnicu -Vilcea e un fost.revolutionar si actor retras in calugarie a carui nume imi scapa acum-craciun.

      Ștergere
    2. Cicerone actorul calugar e cel ce a jucat in film rolul legionarului Horea Sima si a jucat si in filmul Petrolul aurul si Ardelenii unde facea pe americanul
      Il gasesti cu Google-craciun.

      Ștergere
    3. Iar calugarul Macarie e staretul manastirii Vintileasca la granita cu judetul Buzau se poate merge pina acolo sau aproape cu o masina mai ridicata-craciun.

      Ștergere
  9. Pentru M.G. Pentru M.G. Pentru M.G. Pentru M.G. Pentru M.G.
    Salut tanti Marie, sper că ai citit cu atenție mesajul meu scris pt CRĂCIUN. Întreabă și matale pe preoții pe care îi cunoști despre clarviziune și vezi ce îți zic ei, sau trimite pe alții să întrebe că poate înaintea lui matale nu vor zice așa ceva. Dacă și ei vor zice că, clarviziunea vine de la DIAVOL, atunci poți face ceva pe ei și stai departe de ei dar vino aici pe blog și spune-ne și nouă spusele lor. Așa îmi au zis călugării și preoții de la Mânăstirea Putna, Sihăstria Putna și Mânăstirea Călui aproape de Balș, jud Olt. O poți găsi pe net. Nu a vrut să mă ajute nimeni să țin postul cu apă de 40 de zile. Nu am nici o experiență în a ține post dar voi încerca de unul singur. Aș pleca de nebun prin munți dar nu am unde să las bagajele mele. Vorbește cu preoții pe care îi cunoști dacă ei mă pot îndruma într-un loc pt așa ceva. Sunt firme care se ocupă cu așa ceva dar cer de la 6 mii de lei în sus. Nu găsesc bani pe stradă și nici mașină de făcut bani nu am.

    RăspundețiȘtergere
  10. l-au batut pe cruce ca sa fie batut?! l-au batut ca stiau evreii- preotii de minunile lui si se temeau-insa adevarul este ca EL a avut misiunea renasterii umanitatii prin propriul sacrificiu

    RăspundețiȘtergere
  11. Moldova dupa Ardeal,impinzita de coduri de furtuni si inundatii de la Vaslui,Bacau ,Focsani pina in Buzau
    Si America sub Uraganul Idalia din golful Mexicului ca si Italia afectata de furtuni pina in Turcia dar si de valurile alimentate nu numai de vint dar si de mareea data de SuperLuna de astazi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu mă întreb cum ne mai răbda Dumnezeu cât de rai suntem înaintea Lui,eu când văd Sfânta Lui Icoana ,Răstignit,mă trec fiori reci ,mă doare sufletul și inima,îmi dau lacrimi,când mă gândesc la suferință Lui pe Cruce,pentru păcatele noastre,a toți pământenii,și foarte mulți creștini,ulesc Sfânta Cruce,ei se cred Dumnezei la ei este legile pământului și fac ce vor ei cu viețile noastre.
    Dumnezeu ne dăruiește ploi,iar primarii dau ordin să se tragă cu rachete,antigrindină să nu le sifoneze mașinile de lux,să nu le distrugă vilele luxoase,să nu aibă bătăi de cap cu inundațiile,în comunele învecinate a plouat foarte frumos iar în orașul unde locuiesc ,rachetele zboară că la revelion când sunt nori negri,dar el daca are așa de mulți bani furați de la stat,nu-i pasa că câmpul suferă din cauza lui,cu ideea de a împrăștia norii.
    Doamne,la tine ne este nădejdea că vei face curățenie în toate instituțiile României.

    RăspundețiȘtergere