vineri, 25 august 2023

PLOI TORENTIALE CU FULGERE SI TUNETE LA EST ,SUD -EST !

                                                             24 August 2023, ora 6,34 !

                                                                     Dragii mei, 

In aceata dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est,Sud- Est, un Cer plin de nori negri, nori ce erau brazdati de multe fulgere,foarte multe.

.
Desi Cerul parea ca de noapte,atunci cand fulgerele apareau ,acesta se lumina si stralucea ca ziua in amiaza mare.
Dragii mei, vom auzi de ploi torentiale,de vijelii si furtuni inspre Est,Sud - Est!
Sa nadajduim ca nu vor fi si dezastruoase!
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne daruiasca sanatate si mantuire sufletului nostru.
Credinta noastra in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului sa fie nestramutata si fierbinte.
Cu dragoste, Maria.

27 de comentarii:

  1. S-a suparat sfintul Ilie ca am uitat de 23 August 1939 data iceperii Martiriului pentru Estul Europei si care prin pactul Ribentrop/Molotov estul Europei a fost dezmembrat de Rusia si Germania a dus la ocoparea Poloniei si Romaniei si un razboi Mondial cu 70 de milioane de oameni omoriti
    De asta o da cu ploaie Ilie in est -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zelenski in discursul de ziua Ucrainei vorbeste de poporul si statul Ucrainian liber
    Iohannis ne vorbeste de statul Esuat- cu statui demolate si inlocuite de PNL Evreiesc cu statuile minoritarilor ca Ladislau I la Oradea pe locul lui Mihai Viteazul si Bethlen Gabor la Alba Iulia in locul statuilor fauritorilor Romaniei Mari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trump a scapat de arest platind o cautiune de sute de mii de dolari
    Boul de Iohannis va scapa?? Ca la stat nu a platit inca banii promisi peste 300 mii de Euro din chiria ilegala din casa altora care sta blocata in procese de peste un sfert de secol si nefolosita de atunci in centrul Sibiului
    Sau la masonii evrei se permite orice inclusiv incalcarea Constitutiei si subordonarea Guvernului si Parlamentului unei organizatii Masonice secrete Criminale cum spunea Iorgovan?????????-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai Tudose despre liberalii evrei interni
    -Ei au nenorocit tara iar Predoiu nu avea ce cauta linga ministrul Austriei care ne ia gazul si noi le dam padurile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trump incruntat in poza facuta la inchisoare cu 1,97 metri inaltime in poza si fisa de puscarias aratata pe televiziuni.
    Se potriveste cu Iohannis caruia el i-a si inminat o sapca cu NY ca o stafeta de puscarias-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ministrul mediului din Grecia spune despre incendiile care se vad din satelit ca au fost puse intentionat dar desi au fost multi morti si cladiri distruse, nimeni nu a fost arestat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ucrainienii si romanii din Ukraina au sarbatorit ziua tarii lor in fata ambasadei din Bucuresti dar si romani solidari cu lupta de Libertate a Ucrainei in fata dictaturii Rusiei
    In timul asta Putin si rusii pling si pun flori dupa moartea lui Prigojin mercenarul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Binecuvântata Mamă cere mai multe Rugăciuni
    Valentina Papagna. 6 August 2023
    După Sfânta Liturghie, în timp ce mă rugam, Sfânta Mamă a spus: "Oamenii sunt curioși și se întreabă ce se va întâmpla în Octombrie. Copiii mei, nu fiți curioși. Nu-i puteți spune lui Dumnezeu ce să facă. Lăsați totul în Mâinile lui Dumnezeu. Treaba voastră este să vă rugați și să vă încredeți în Fiul meu. Dumnezeu este foarte ofensat de lume, iar prin rugăciunile voastre, voi Îl consolați".

    "Întotdeauna trebuie să-i spunem lui Dumnezeu: "Fie Voia Ta cea Sfântă" și, în acest fel, Îi respectăm Majestatea Sa și Îi permitem să facă ceea ce este corect să facă. Prioritatea voastră este să fiți într-o stare de har și să vă rugați pentru ceilalți, pentru convertirea și pocăința lor."

    Mulțumim, Maică Sfântă, pentru că ne-ai avertizat și ne-ai învățat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Incendiile vor continua, la fel si in țara noastră. Canicula favorizează oculta mondiala - craciunu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor continua,,,incendii dezvoltate de arme laser... https://luminaadevarului.com/2023/08/19/palariile-albe-catre-maui/ https://luminaadevarului.com/2023/08/20/deep-state-a-fost-demontat-in-maui/

      Ștergere
  10. Părintele Michel Rodrigue - Timpul Refugiilor (extras din Mesaj)

    Domnul te va acoperi cu aripile Lui și sub aripile Lui vei găsi adăpost. Domnul a pregătit diferite refugii pretutindeni în lume, acum, pentru a vă primi, ca în zilele lui Noe. Noe a pregătit o arcă drept refugiu pentru familia sa. El a fost cel drept în mijlocul unor oameni care râdeau de el. Dacă toți cei care au fost chemați de Tatăl și-ar fi făcut deja un refugiu, acest lucru ar fi minunat. Dar mulți au refuzat să o facă. Așa că astăzi ne aflăm în zilele premergătoare potopului pentru care El ne pregătește.

    Într-o zi, Tatăl mi-a arătat internetul. Mi-am dat seama de ceva foarte puternic. El mi-a spus: "Michel, diavolul crede că are o rețea, internetul. El nu știe ce este o rețea adevărată". Și El a râs. Are mult umor, Domnul. El este unul vesel. Uneori Îl pot auzi râzând. El a spus: "Privește acum și vezi plasa Duhului Sfânt", și mi-a arătat fiecare refugiu din lume - o hartă cu lumină care dezvăluia unde există toate refugiile. A fost uimitor să văd.

    Un refugiu este, de asemenea, un loc care trebuie să fie dedicat Tatălui. Unii oameni au primit un mesaj specific de a construi un refugiu mare. Un refugiu poate fi un cămin, indiferent unde se află, dacă este consacrat Tatălui cu o inimă care vrea să fie ascultătoare și credincioasă Lui, mărturisind Numele lui Iisus, Domnul și Mântuitorul lumii, nu doar prin cuvânt, ci și prin fapte.

    Refugiul, în primul rând, ești tu. Înainte de a fi un loc, este o persoană, o persoană care trăiește cu Duhul Sfânt, într-o stare de har. Un refugiu începe cu persoana care și-a angajat sufletul, trupul, ființa, moralitatea, conform Cuvântului Domnului, învățăturilor Bisericii și legii celor zece porunci. Eu numesc cele Zece Porunci pașaportul pentru rai. Când ajungi la graniță, trebuie să arăți pașaportul. Vă asigur că, înainte de a intra în rai, va trebui să arătați cât de ascultători ați fost față de cele Zece Porunci ale Domnului, pentru că Vechiul Testament nu a fost distrus de Iisus. Vechiul Testament a fost împlinit de Iisus, iar acest lucru înseamnă că Vechiul Testament trebuie să fie împlinit și de noi. Noi nu suntem stăpâni. Suntem doar ucenici.

    Primul vostru prim refugiu este, de asemenea, Inima Sacră a lui Iisus și Inima Imaculată a Mariei. De ce și Maria? Maria este singura care i-a dat trup lui Iisus. Asta înseamnă că inima lui Iisus este carnea Mariei și nu puteți separa Inima lui Iisus de Inima Mariei.

    Toate refugiile vor fi conectate între ele. Oamenii din fiecare refugiu vor fi aleși ca mesageri. Ei vor fi declarați în fiecare refugiu cu acest dar. Ei vor fi luați de Duhul Sfânt pentru a merge și a ajuta, conectându-se cu alte refugii, astfel încât oamenii să știe ce se întâmplă peste tot. Dacă sunteți în nevoie, mesagerii vor ști ce să facă. Ei vor fi ca Filip din Faptele Apostolilor. Vă amintiți în Biblie când Filip, apostolul, s-a dus la eunuc și l-a botezat, iar imediat după aceea, Duhul Sfânt l-a luat pe Filip și l-a pus în alt loc? Va fi exact la fel. Așa că nu vom avea nevoie de telefoane, nimic de genul acesta. Comunicarea se va face pe calea Duhului Sfânt.

    1/2

    RăspundețiȘtergere
  11. 2/2

    Dumnezeu mi-a arătat că, atunci când va veni acel moment, oamenilor din refugii nu le va lipsi nimic. Nu le va lipsi Euharistia. Ei vor avea Sfânta Euharistie în locul lor, pentru că El va fi pregătit preoții care să meargă dintr-un loc în altul, așa cum l-a mutat pe Filip, pentru a oferi Sfânta Euharistie poporului Său. De asemenea, va fi disponibil un preot pentru fiecare refugiu, iar atunci când preotul nu va fi acolo, îngerul va aduce Sfânta Ostie la oameni pentru împărtășire. Amintiți-vă că a făcut acest lucru atunci când a apărut în Portugalia. Majoritatea oamenilor știu despre aparițiile Mariei la Fatima, dar au uitat de îngerul din Portugalia. El a adus cu el Sfânta Euharistie. Mă întrebați cum a făcut-o? Suntem atât de curioși. Dumnezeu Tatăl i-a cerut îngerului să aducă Împărtășania. Îngerul se duce mai întâi la un Altar, ia o Ostie și apoi vine. Așa primesc unii vizionari Ostia pe limbă de la un înger sfânt. Biserica știe despre acest lucru.

    Îngerul nu are puterea de a consacra Pâinea Vieții. Acest lucru aparține lui Hristos și Bisericii, celor care au fost hirotoniți preoți. Când îngerul a făcut acest lucru în Portugalia, a vrut să-i învețe pe copiii de acolo cum să se roage cu venerație și adorație.

    După cele șase săptămâni și jumătate [sau cam așa ceva] care urmează după Avertisment, când influența diavolului revine, veți vedea [la un moment dat] o mică flacără în fața voastră, dacă sunteți chemați să mergeți la un refugiu. Acesta va fi îngerul vostru păzitor care vă va arăta această flacără. Iar îngerul tău păzitor te va sfătui și te va îndruma. În fața ochilor voștri, veți vedea o flacără care vă va ghida unde să mergeți. Urmați această flacără a iubirii. El vă va conduce spre un refugiu de la Tatăl.

    Dacă locuința ta este un refugiu, el te va ghida prin această flacără prin casa ta. Dacă trebuie să vă mutați în alt loc, el vă va ghida pe drumul care duce acolo. Dacă refugiul tău va fi unul permanent sau unul temporar, înainte de a te muta într-unul mai mare, va fi decizia Tatălui. Tatăl mi-a spus că un refugiu permanent va avea o fântână. Acest lucru este important. Acesta va fi semnul că este un refugiu permanent.

    Nu veți aduce un telefon mobil. Veți lăsa mașina departe de voi și de proprietatea voastră. Nu veți folosi internetul și vă veți arunca calculatorul, televizorul, orice fel de dispozitiv electronic, pentru că diavolul a lucrat deja la aceste produse înainte ca voi să le obțineți. El a implementat în interiorul lor mijloacele de a vă găsi oriunde v-ați afla. Oamenii vă pot auzi vorbind în casa voastră prin intermediul telefonului mobil. Vă pot vedea prin camera mică. "Nu, părinte", îmi spun oamenii, "obiectivul camerei nu este operațional. Este închisă".

    "Huh! Huh! Nu știți că se poate deschide? Le-am dat permisiunea semnând pe linii sub niște caractere mici pe care nu le citim. Diavolul se va folosi de I-phone-ul tău, de I-Pad-ul tău, de tableta ta. . . Va trebui să aruncăm aceste lucruri pentru a ne proteja. aruncați totul de pe pământul vostru. Nu veți mai avea nevoie de aceste lucruri. Trebuie să fiți credincioși în asta. Aruncați-le afară. Nu vă faceți griji în privința comunicării. Domnul mi-a arătat cum vom comunica unii cu alții prin intermediul îngerilor Domnului. Diavolul va folosi ceea ce numim cipuri electronice, care au fost puse în fiecare mașină nouă. El va putea să vadă pe unde mergeți și să vă urmărească pe drum. "Oh, GPS, ce bine e să ai!", veți spune. Ei bine, este frumos și pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar Sfantul Parinte Nil Dorobantu, ucenicul Sfantului Parinte Arsenie Boca, scrie in Autobiografia duhovniceasca, Editura Floare de April, 2017, pag 77, ca vor cadea meteoriti pe pamant si ca vor devasta

    RăspundețiȘtergere
  13. Masoneria discreta
    Chireac spune ca cei de afara au stabilit ca puterea PNL -PSD sa nu se desparta.
    Arice -Agentia de la comert exterior anunta concurs de ocupare de posturi prin voluntariat-dar pe termen limitat un fel de Wagner masonic, de ministri consilieri inckusiv la Moscova
    In timp ce Ucraina in discurs ne pune la categoria Ungaria-fara multumiri ca n-ar fi facut nimic cele 11 state din Nato fata de cele 20 carora Ucraina le multimeste pentru ce au facut
    Desi americanii spun ca Romania ca si Polonia ar avea un Rol Determinant in ajutorarea Ucrainei care in schimb aceasta se poarta urit de tot cu minoritarii in special romanii de la Cernauti fosta regiune istorica romaneasca
    unde Zelenski a si demontat statui si placi comemorative romanesti cum a facut si face evreul iudeu Iohannis cu PNL Evreiesc in Ardeal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cele mai furioase femeile
    dupa moartea La Botosani -taxat ca cel mai mare spital din tara,
    a Gravidei Alexandra ,
    ele spun ca Tara e condusa de retele de crima organizata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Legionela bacterie din apai ce a omorit vreo 8 polonezi la granita cu Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Suprataxarea microintreprinderilor planificata de ANAF Va da recesiune cu deficit major -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Valter Roman tatal lui Petre Roman , tradator al Interesului Romanesc in Transilvania dupa o carte disponibila vinzarii la muzeul din Sighetul Marmatiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Lupte si atac al ucrainienilor spre Bahmut pentru a fragmenta legaturile pentru Crimeea ataca cu blindate cele 3-4 linii bine aparate ale rusilor In scurtul sezon pina la inceperea ploilor

    Despre rusi se spune ca au arat un cimitir al mercenarilor Wagner cazuti in dizgratie dupa moartea lui Prigojin cazut cu avionul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. pt Ion Oglinda- cum sa-l consolam pe DUMNEZEU?! pai noi oamenii avem aceasta putere?!-ii mai spuneti si majestatea sa- pai acest cuvant se adreseaza regilor care sunt MASONI-cat despre ploi si vijelii d-na Maria ne asteptam dupa asa canicula- in Moldova n-a mai plouat demult - sunt 3 luni, doar asa a burat putin-da sa ne rugam pentru noi si popor la sf TREIME ,MAICA DOMNULUI SI SFINTI zilnic si din inima

    RăspundețiȘtergere
  20. Botosanean nemultumit- Doctoriii in frunte
    Cu Rafila sa-si dea demisia, isi bat joc de clasa de jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. https://www.facebook.com/100092343750119/videos/3474376199444191/?sfnsn=wa
    Atacul energetic va mai fi folosit de câteva ori anul acesta, insa oamenii sa fie pregătiți fiindcă presa ascunde multe-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  22. Mesajul din 24 august cu furtuni si ploi implinit, sinteti buna si de meteorolog doamna Maria.
    In Spania si Elvetia unde a nins iar frontul de ploi ajunge la noapte in Transilvania si se va raci in toata tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. pt an 29 aug 11:52- am vazut prognoza meteo pe net data de meteorologi care se da cu 10 zile inainte- era de asteptat sa vina ploi si descarcari electrice dupa canicula

    RăspundețiȘtergere