miercuri, 16 august 2023

OAMENII CRED CA SE POT LUPTA CU DUMNEZEU! DUMNEZEU VA RASPLATI LOR,CELOR CARE VOR STA IMPOTRIVA SA !

                                                                


                                                            13 August 2023, ora 11,30 !

                                                             Dragii mei, 

Astazi, in timp ce eram la Sfanta Biserica si cand Sfanta si dumnezeiasca Liturghie s-a terminat ,iar Parintele ne spunea Cuvantul de Invatura,ceva uimitor s-a intamplat.

Desi eram in strana, vad ceva sub candelabrul din Sfanta Biserica.

Vedeam circa 4-5 randuri scrise in aer cu litere aurii, litere mari de tipar.

In timpul cand tocmai citeam primele 3 randuri,chiar daca in jurul meu erau credinciosi si Parintele inca mai tinea predica, aud si glas care spune pe un ton foarte trist asa:

                                       "Si va incepe o lupta contra Bisericii...!

                      O lupta apriga va incepe impotriva Bisericii Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria.

Semenii cred ca se pot lupta cu Dumenzeu.Dar cei care vor incerca a se lupta cu Dumnezeu,isi vor primi rasplata lor pe masura faptelor lor!"

Iar in aceasta clipa dragilor, vad inca 3 randuri care se acopera de ceata si nu le mai pot citi.

Dar ceea ce tocmai citisem,glasul divin mi le confirmase.

Dragii mei, este foarte adevarat ca a inceput deja lupta impotriva Sfintei Biserici si a Slujitorilor Sfintei Biserici.

Dar, sa fim ferm convinsi dragilor, de Puterea Duhului Sfant,de Puterea Prea Sfintei Treimi.Dumnezeu ingaduie toate pana la un anumit punct.Dar, si Dumnezeu Isi pierde rabdarea Sa cu noi Fiii Sai care pacatuim, atat cu gandul cat si cu fapta.

Cei care ,vor incerca ca sa distruga Sfanta Biserica Crestin Ortodoxa si sa batjocoreasca Slujitorii Sfintei Biserici,vor fi opriti inainte ca sa-si dezlantuie furia diavoleasca.

Sa ne rugam pentru pace si liniste in Sfintele Biserici,sa ne rugam pentru intelegere si armonie intre popoarele lumii, si nu in ultimul rand, sa ne rugam pentru mantuirea sufletului nostru.

Sa iubim Sfanta Biserica a Lui Hristos, sa iubim pe Maica Lui Dumnezeu si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce a Mantuitorului Hristos.

Sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,sa ne inchinam Prea Sfintei Cruci pe care Fiul Lui Dumnezeu si-a varsat sangele Sau Prea Sfant si Prea Curat,pentru ca noi sa fim mantuiti.

                                                 Cu dragoste, Maria.

12 comentarii:

  1. Lupta intre concepte

    Pe de o parte Liberul arbitru al omului si credinta in bunatate si iubire deci
    Crestinismul

    De cealalta tabara se afla dorinta celor ce vor sa Controleze si sa conduca Oamenii si Omenirea prin deciziile lor impuse

    De aici vesnica
    Lupta intre cele doua Tabere pentru care Pamintul ajuns deja prea mic si pe punctul de a fi distrus prin mai multe crize aproape simultane

    Primul sint vechile razboie mondiale dar care acum duse la extrem in razboiul al treilea Mondial nuclear poate distruge toata civilizatia si planeta Pamint unde omul este doar un chirias artagos -Orgolios si incapabil sa vada efectele.

    Celalalt concept este ca pentru salvarea Pamintului trebuie sa intervina arbitrul,
    Creatorul Pamintului si al experimentului Uman
    pentru a nu irosi efortul depus prin crearea sistemulului solar cu Pamintului si Luna care sustin viata si omul dar cred eu ca mai mult si Lumea spirituala
    Si atunci omul este lasat doar pina la un punct cind trebuie sa invete consecintele faptelor sale Razboiul,dar este oprit sa Distruga complet Creatia care nu este a lui si care este mai ampla.

    La fel este cu celalalt Mare pericol incalzirea globala si miscarea axei de fapt a scoartei Terestre pe mantaua fluida, urmare a cresterii nivelului oceanic dat de efectul de sera si topirea ghetarilor, date tot de Ambitia si miopia Omului fapt ce va duce la reducerea populatiei si recofigurarea geografica in special a limitei oceanului planetei chiar brusc schimbind geografia Nordului Europei.

    Situatie critica in care extraterestrii evoluati vor supraveghea si incerca sa intervina in lumea materiala doar unde si cit vor avea misiunea primita din lumea cealalta spirituala pentru a salva parte creatia materiala Pamintul si parte din vetuitoarele de pe el in criza generata de oamenii periculosi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupta contra Bisericii a inceput demult, doar ca acum este totul mai intens si la vadere. Umanitatea trece la un alt nivel de dezvoltare spirituala, devine constienta de ceea ce este , de aceea si toate masurile halucinante care se iau, ce au drept scop ruperea totala
    de Divinitate , anularea liberului arbitru si transformarea oamenilor in fiinte docile si usor manipulabile. Asta se intampla acum, s-a inceput cu mult timp inainte, subtil , acum totul este pe fata , doar sa vrei sa afli si gasesti informatii fara prea mult efort. Biserica si nationalistii sunt ultimele piedici in fata celor ce vor sa implementeze o lume fara Dumnezeu, o lume bazata pe stiinta, fada , rece si goala
    fara sentimente si empatie fata de toata creatia Divina. Pandemia a fost momentul declansator .Cei care stateau in umbra si gandeau schimbarea , au iesit la rampa. Vaccinurile cu ARNm , asa zise seruri salvatoare, nu doar ca nu au avut efectul mult trambitat, ci au adus suferinta si chiar moarte in randurile celor care s-au increzut in ele. S-au facut aproximativ 40 de echipe de medici din diverse colturi ale lumii, au studiat componenta vax-lor si componenta sangelui celor afectati . S-a constatat prezenta multor metale in vax care, aduse la temperatura corpului, se grupau in formatiuni ce aduceau multe leziuni incompatibile cu viata. Nici urma de ARNm . Doar acele nanoparticule care se grupau si formau retele , totul avand ca scop , fie diminuarea populatiei, fie transformarea oamenilor in roboti. Si nebunia continua. Aici e mult de povestit, dar ma opresc.
    Singura noastra scapare este Divinitatea. Intoarcerea catre Dumnezeu. E greu sa ramai ferm, sa nu fii afectat de tot ce se intampla, de toata ura si mizeria din jur. Dar cu multa munca cu tine insuti , se poate . Acum se intampla de fapt trierea, cine merge catre Dumnezeu si cine merge in sensul opus. Acum. Nu maine , poimane sau altadata.
    Carmen M

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusii au bombardat azi noapte portul dunarean ucrainian Reni fost romanesc la 15km de Galati ,cu intentia de distrugere a capacitatii civile si de export a Ucrainei la citeva sute de metri de granita riscind un conflict cu Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Crăciune, mă gândeam la mesajul ăsta, ce zici ?
      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/tintiti-aproape-de-romania.html

      Ștergere
    2. Tot pt Crăciun. Și mă gândesc că după primul mesaj, va urma al 2-lea:
      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/10/incepe-urgia-rusia-va-trimite-urgia.html

      Ștergere
  4. O zi frumoasă și binecuvântată va doresc doamna Maria 🙏
    Am văzut doamna Maria că au început vulturii sa se lege de credința noastră creștină ortodoxă.
    Mă gândeam la mesajele dv.care le-ați primit mai înainte și chiar mă gândeam,că se împlinesc din păcate.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt ANONIM 5 -d-na Maria impotriva ortodoxiei romane se lupta mai ales din vest- n-au nici o izbanda-noi avem biserica autocefala ,asta este un ghimpe impotriva noastra ca si popor crestin-MARE ESTE DUMNEZEU IN TREIME , MAICA DOMNULUI CU INGERII, PUTERILE CERESTI SI SFINTII NEAMULUI-sanatatesi pace in suflete si in lume- mai ales pt poporul roman

    RăspundețiȘtergere
  6. Val de atacuri anticrestine

    in estul Pakistanului cu distrugeri de biserici si zeci de case motivate de distrugerea unor pagini din Coran-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar dacă uneori obosești, trebuie să te ridici și să-ți spui mereu eu pot ! Sun Tzucălaru Arta Romanistanezului.
    Nu de alta dar cineva trebuie să plateasca pensiile speciale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Incendiu mare la portul petrolier Novosibirsk la 170 km de Crimeea datorat dronelor ucrainiene,
    dar si in Moscova in cladiri la 5km de Cremlin dat de o drona doborita de rusi dar neconfirmata asta de ucrainieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. NICIODATA nu poate cineva sa se lupte cu DUMNEZEU- nici lucifer nu va izbandi pt ca fiind creatia lui DUMNEZEU cazuta va da socoteala pt incalcarea legilor DIVINE-aici este mult de comentat dar nu avem dreptul sa ne amestecam in vointa sf TREIMI

    RăspundețiȘtergere