vineri, 18 august 2023

PRIMUL ADEVAR, VINE DE LA SFANTA CRUCE ! ROMANIA IN IMPARATIA MANTUITORULUI HRISTOS !

 

.
17 August 2023, ora 4,11 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care spune cu tarie asa:

"Primul Adevar, vine de la Sfanta Cruce !"
Moment in care, vad un Cer de noapte albastra catifelata,un Cer divin de frumos.
In mijlocul acestui albastru catifelat si divin de frumos, foarte aproape de pamant, vad HARTA ROMANIEI Sfinte in contur auriu ca de Soare.

.
In aceasta clipa dragii mei, in albul stralucitor din interiorul HARTII ROMANIEI, vad  o cifra scrisa parca cu aurul cel mai de pret.
Era cifra :

.
Glasul prea bland si prea sfant al Mantuitorului Hristos,spune asa:

"Hai sa vedem, pentru cine am murit!"
Iar ceva minunat,ceva divin apare in inima Romaniei Sfinte.

Deasupra cifrei 3 ca din Soare rupta, Il vad pe IISUS HRISTOS rastignit pe Sfanta Cruce. Era viu,era in carne si oase.
Avea pe Capul Său prea sfant,avea  o Coroana imensa cu spini lungi si foarte ascutiti.
De pe fruntea Sa prea sfanta si prea curata, curgeau siroaie de sange nevinovat,sange prea sfant si prea curat.
Mantuitorul suferea cumplit,dar, in acelasi timp, TREIMEA unita, Treimea Prea Sfanta si Prea Curata, era langa El, era Unimea ! MANTUITORUL a murit pe Sfanta Cruce  pentru ca noi toti sa ne mantuim. A luat asupra Sa, toate pacatele omenirii.
A murit pe Sfanta Cruce pentru ca a Doua Sa venire pe pamant, aceasta sa fie in Romania Adevarului Duhului Sfant.
A murit pe Sfanta Cruce, pentru ca al Său popor român ales,sa-L primeasca cu dragoste, cu inchinare si slava, cu marire si iubire infinita.

.
Prieteni dragi, sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului pentru toate câte avem in viata noastra de zi cu zi, sa credem cu toata fiinta noastra ca Romania este Tara aleasa,ca Poporul român este Poporul ales, este Poporul care sfinteste si va sfinti toate Popoarele Lumii intregi, atunci cand, IISUS HRISTOS v-a coborâ pe norii Cerului in Noul Său Ierusalim,numit Romania Adevarului Duhului Sfant.
Aici, in Romania Sfanta, JUDECATORUL Ceresc, IISUS HRISTOS va judeca atât viii cât si mortii pe care-i va invia.
Pentru toate aceste DARURI divine sa fim recunascatori,sa fim buni si milostivi, sa ne iubim unii pe altii si nu in ultimul rand,sa ne rugam unii pentru altii,Amin!
Cu dragoste,Maria.


7 comentarii:

  1. Ciocu Mic
    Guvernul a aprobat azi 18 august un proiect de lege de modificare a
    Codului Penal
    Cu privite la incitatea la ura si xenofobie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. AMIN Alleluia GLORIE ȚIE CRISTOASE REGELE MĂRIRII VEȘNICE AMIN AMIN AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Ucrainianul in vizita la Ciolacu Malacu vrea o noua trecere a frontierei la Slatina -orasul La nord de Tisa furat Romaniei si Sighetul Marmatiei pe linga Noua Sinagoga evreiasca construita ilegal fara autorizatie decinstrutie cu Hotel si scoala ,viitoare capitala Evreiasca de rezerva pentru nordul Romaniei si ce va mai ramine din Ucraina , Bucovina si R Moldova dupa planul de la New York din 1899 reactualizat de evrei prin Soros-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. De Risu-plinsu
    La intoarcerea spre Cincu-Brasov de la antrenamentul de la Babadag -Constanta ,doua vehicule militare franceze s-au ciocnit usor linga Bacau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu 5 zile inainte de 23 August data pactului dintre Hitler cu Stalin rusii sfintesc statuia lui Stalin in apropierea tarilor Baltice demolatorul bisericilor din aceiasi zona -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Romania din păcate nu tot poporul poarta Sfânta Cruce și nici pe Maica Domnului nu o cinstesc,nu o sărbătoresc că cea mai mare Sfânta dintre femei,știu de la mama mea,cat timp voi trăi pe pământ pe Maica Domnului sa o chem în ajutor, că Ea este prima mama,nu mama care mi a dat viață,că și mama care ma născut și ea o avea mama pe Maica Domnului.Stiu că Sfânta Cruce,a Mântuitorului mă apără de toți vrasmasii și dușmanii,nu au nici o putere asupra mea daca port Sfânta Cruce și fac Semnul Sfintei Cruci pe tot ce ma înconjoară,că nu știu cât de repede pot să cad în plasa lui sarsailă,a dialolilor.
    Multi poarta aur,argint,sau diamante,eu nu dau nu mic pe ele,eu port Sfânta Cruce de lemn,la gat și la mani,și valoreaza mai mult decât toată bogăția de pe pământ.
    Când am văzut Crucea,prima reacție a fost să mă uit cate brățări și cruci am la gat,și 3 crucea la gat și câte trei la mani,știu că este suficient una să port că are putere foarte mare.

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce nu se recunoaste ca PRIMUL ADEVAR ESTE SF DUH ,NU CRUCEA-sunt ANONIM 5 si cred ca SF DUH este de VIATA FACATORUL apoi a venit IISUS DOMNUL cu pedeapsa pe cruce-nu trebuie sa fim noi cei care stiu adevarul CREATORULUI -sunt multe taine pla care omul nu accede- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere