vineri, 12 noiembrie 2021

IISUS HRISTOS NE GRAIESTE ASA : IATA-MA ! VIN CURAND ! AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !

                                                  .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  



                                         Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte am inchis calculatorul, si -mi doreac ca sa adorm.
Chiar atipisem cţnd,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma si de un alb dens imaculat.

                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alb ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos si mai stralucitor.

Ganditi-va ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu,prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba in alt CER albastru violet divin.
.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.

Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI

Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS, care pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratisez toata suflarea de pe pamant, si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă! Vin curand !"

Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA si a noastra a tuturor, pe Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta, tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORUL nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde, si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Sa ne amintim si de aceste articole:


Dumnezeu există - Mărturii.: CANDELA SE VA STINGE ÎN VREMEA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/09/candela-se-va-stinge-in-vremea-veacului.html

10 sept. 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/02/venirea-lui-iisus-hristos-iisus-hristos.html

3 feb. 2017 - Iar glasurile continuau sa strige de uimire, de bucurie, de toate câte vedeau: VENIREA LUI IISUS HRISTOS,pentru a doua oara pe Pământ, ...

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS !


https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/venirea-lui-iisus-hristos.html

3 sept. 2018 - Am scris adeseori despre cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS in ROMANIADUHULUI SFANT,in ROMANIA CELUI de-al DOILEA NOU ...

IISUS HRISTOS SI ROMÂNIA DUHULUI SFANT - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/iisus-hristos-si-romania-duhului-sfant.html

20 aug. 2017 - Venirea Lui Iisus Hristos ,pentru a doua oară pe Pămant ,este foarte aproape ... sufletului nostru, este foarte aproape în Romania Duhului Sfant.

israel ! venirea lui iisus hristos, în românia noului său ierusalim

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/israel-venirea-lui-iisus-hristos-in.html

28 aug. 2017 - VENIREA LUI IISUS HRISTOS, ÎN ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM ! Image result .... două volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT la.

Dumnezeu există - Mărturii.: VINE IISUS HRISTOS IN NOUL SĂU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/03/vine-iisus-hristos-in-noul-sau-ierusalim.html

27 mar. 2018 - Image result for iisus hristos venirea a doua imagini ... Venirii a Doua pe Pămant,inRomania Sa,in ROMANIA DUHULUI SFANT si totodata ... Numai procedand astfel, vom fi bineplacutiLui Dumnezeu si ocrotiti de tot raul si de .
Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului, si-n focul cel vesnic al iadului se va zvarcoli.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinind cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slva si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Când vine s-ar putea sa nu mai fim in viața noi cei ce citim aici pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar putea sa vina mai repede ca il astept.

    RăspundețiȘtergere
  3. ♦️ MIROASE A DICTATURĂ
    ♦️ #Părintele #PimenVlad

    „ Nebunia lumii este destul de mare şi avem nevoie şi de un pic de relaxare, un pic în care să dăm grijile din exterior deoparte, să ne adunăm fiecare în căsuţa lui, în familii, unde sunteţi, vă faceţi un ceai, vă amintiţi de lucrurile frumoase, discutaţi despre ele, mai daţi un pic nebunia asta la o parte. Pentru că nebunia asta ne ucide, frica, stresul, panica. […]

    Pentru că timpurile sunt cum sunt, dar nu trebuie să ajungem la disperare. Să nu pierdem, în primul rând, legătura cu Dumnezeu, cu Maica Domnului, şi apoi să ne mai bucurăm şi de lucrurile frumoase. Să nu uităm rădăcinile noastre.

    Un lucru care nu-mi place acum e că miroase, cum să spun, a dictatură; ceea ce încearcă să se impună. Nu, dragii mei, Dumnezeu ne-a făcut liberi. Deci ca Dumnezeul Care ne-a creat şi ne-a îngăduit să trăim aici, pe pământul ăsta, ne-a lăsat liberi, nu intră în viaţa noastră cu forţa, ci aşteaptă să-I deschidem uşa ca să intre în viaţa noastră. Şi totuşi noi încercăm să ne luăm libertatea unii altora – în numele binelui, bineînţeles. Avem atâtea exemple în timp, imperii mari, care supuneau alte ţări în numele binelui, că doar le doresc binele: îi omorau, îi chinuiau, le făceau în numele binelui. Mai recent, ce avem? Tot un imperiu: comunismul. A fost ca un imperiu. Ce a făcut? În numele binelui, în numele poporului, în numele muncitorimii a băgat sub pământ milioane de oameni. Totul în numele binelui.

    Acum miroase tot a aşa ceva. În numele binelui forţat.
    Cum, omule, de ce nu te supui la cutare sau la cutare lucru, că-ţi doresc binele?! Adică îţi impun, îţi pun sabia la gât în numele binelui. Să ne amintim de cruciadele care erau, din Apus, în timpurile vechi, în numele binelui. Cu sabia în mână. Şi, la fel, atâţia oameni băgaţi sub pământ în numele binelui. Unde găsim în Evanghelie aşa ceva? Unde găsim la Hristos aşa ceva? Totul a mers în numele dragostei şi al respectării libertăţii celuilalt. Ce făcea Mântuitorul? N-avea putere? – era Dumnezeu! Venea unul bolnav. Îi zicea: – Doreşti să te faci bine? Crezi tu că pot Eu să te fac bine? – Da, Doamne! – Fie după credinţa ta. Deci îi lăsa libertate. Şi noi acum încercăm să o luăm celuilalt, în numele binelui.

    Nu, dragii mei, nu asta vrea Hristos!
    Hristos ne-a lăsat libertatea. Nu-i bine că încercăm să ne-o luăm unii la alţii. Nu-i bine deloc. Nu mă bag în problemele care sunt acum, dar nu-mi place că au luat aspect de dictatură. Adică totul forţat, totul sub sabie, sub legi. Nu-i bine deloc. Trebuie lăsată libertatea. Libertatea omului. Explică-i omului dacă e bine asta, dacă ia aia, dar nu-i impune forţat, pentru că tocmai când se impune forţat şi se minte, se minte foarte mult de la nivelul de sus la cel de jos, se spune una şi se face alta, atunci cum să câştige oamenii încredere? Nu se poate lucrul ăsta. L-ai minţit o dată, de zece ori, mai poate omul să aibă încredere când îi vii cu alt lucru? Şi bun să fie, mai poate omul să aibă încredere? Pentru că de prea multe ori a fost minţit.

    Binele cu forţa nu se poate face niciodată. Trebuie lăsată libertatea oamenilor. Oamenii să fie liberi, să aleagă singuri ce vor să facă. Informează-i, spune-le că asta-i aşa, asta-i aşa, lasă-le accesul la informaţie şi lasă-i să aleagă. Nu-i forţa. Ăsta-i cel mai rău lucru. Trecem peste Dumnezeu, Care ne-a lăsat libertatea. Şi fiecare din cei care impun anumite legi, acele legi se vor întoarce împotriva lor. Să nu uite lucrul ăsta. Pentru că azi impui o lege care ţi se pare ţie că e bună pentru ceilalţi, dar cândva vei ajunge şi tu la legea aceea, care ţi se va impune ţie şi vei vedea, îi vei simţi greutatea, dacă a fost bună sau nu.
    Fiecare e liber!
    Să nu uităm lucrul acesta!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga sufletel,chiar de acest video aminteam acum cateva zile.Multumesc frumos ca ai redat textul.Te cuprind cu drag.Pa,pa.

      Ștergere
  4. Sa fim pregătiți să-l primim cu dragoste si iubire asa cum ne iubeste el pe noi.

    RăspundețiȘtergere