duminică, 28 noiembrie 2021

MESAJ DUREROS DE LA DOAMNA MARIA HANDIC !


                                                           Dragii mei,


Am gasit acest Mesaj ca un strigat de ajutor,de la dna MARIA HANDIC.Este cumplit ca sa fii singur ,in varsta ,si cu un suflet langa tinecare este neajutorat. 

Iata Mesajul dnei MARIA HANDIC si cateva randuri mai jos,despre dna MARIA HANDIC si baiatul dansei trecut de 40 de ani,dar care are nevoie de ingrijiri speciale,ca la un copil mic.  

Este bonav de OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.,


Maria  

Maria Handic

Le mulțumesc frumos acelora care,m-au ajutat sa fac analize ptr.baiat! Va rog frumos,Nu imi ajung banii ptr.medicamente! Cine poate ,ii rog frumos sa ma ajute sa cumpar toate medicamentele,i-a prescris si un regim sever si i-a descoperit si diabet zaharat.Imi ieste rusine ďar nu ma pot descurca cu puținii bani pe care,ii încaseze lunar! Va rog frumos ajutati-ne!Cu respect si mulțumiri Maria H
Oameni cu suflet mare,imi ieste tare rusine dar,as mai avea nevoie de aproximativ 400  lei,joi pe 11 suntem programați,,si asa ne-a amânat si imi crapă obrazul de rușine! Dorm sa ajungem la el;ptr.ca stie istoricul bolii baiatui! Nu sunt obraznică,doar disperată!! Noaptea nu ma ia a somnul de grija! Va rog frumos,cine are posibilitate sa ne ajute! D-na.Maria stie! Cu respect Maria H




                   


                                                              Prieteni dragi,


Mi-a scris doamna MARIA HANDIC si m-a rugat ca sa-i mai public inca odata Mesajul cu Rugamintea dansei,pentru a o ajuta ca sa poata plati toate Analizele medicale  pentru Claudiu,baiatul dansei. Nu are bani indeajuns, pentru a putea achita costul Analizelor medicale.

Haideti dragii mei,haideti sa facem o fapta buna si sa sustinem pe aceasta doamna care are in grija sa pe propriul copil ,cu grave probleme de sanatate.

IATA:

DOAMNA MARIA HANDIC,NE CERE CU DISPERARE AJUTORUL ! BAIATUL DANSEI TREBUIE SA AJUNGA URGENT LA MEDIC !


 

                                                               Dragii mei,


M-a sunat dna Maria Handic si printre lacrimi si suspine,mi-a spus ca are mare nevoie de ajutor pentru baiatul dansei,Claudiu care deja era f bolnav,acum e si mai tare bolnav.

.Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Faceti bine dragilor, si veti gasi numai bine !

M-a rugat ca sa scriu cateva randuri pentru dansa,ca poate s-or mai gasi cativa oameni cu inma mare si cu suflet bun,si s-o ajute si acum ,ca sa-si poata duce baiatul la medic. Iata dragilor mesajul dnei Handic,pe care l-am preluat de pagina mea de facebook:


        • Maria Handic
          Oameni buni,Va scriu doar câteva randuri,imi vine greu sa scriu ! Nu am crezut niciodată că,am sapă ajung cerșetoare! Am probleme si cu băiatul,îl tun pe algocallmine,cu toate că,ii dau medicamentele(an iar si diazepam)atata i-a dat! Nici eu nu ma simt bine,tremur f. foarte tare su nici cu ficatul nu e bine! Trebuie sa ajung la Brașov la dr.care ne stie diagnosticul;sa faca macar geografie.Va rog din suflet ajutati-ma! Mmaria stie situatia noastră,e singura persoana ,căreia pot sa spun necazul meu si sa primesc o încurajare.Cu lacrimi va rog ajutati-ma! Ma rog în fiecare seară ptr.voi! Sa va ferească Bunul Dumnezeu de boala si sa aveti ce pune pe masa! Dumnezeu și MMAICUTA SFANTA sa va ajute! Cu respect Maria H
          • Îmi place
          • Răspunde
          • 10h
        • Pauză GIF
          GIF
          GIPHY
          • Îmi place
          • Răspunde
          • 10h

16 comentarii:

  1. https://m.adevarul.ro/locale/hunedoara/marturiile-sf-l-au-transformat-arsenie-boca-intr-un-superstar-s-a-dus-urs-mainile-goale-l-a-urecheat-1_5aa7fa37df52022f7583f758/index.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesaj de la Duhul Sfant : Voi copii Mei,venirea lui Isus este aproape dar o parte din voi stati in adormire fara sa va pese de Cuvantul Meu doar cei cu inima curata si sincera vor fi mantuiti cu adevarat prin pocainta,caci in cer sa deschis o poarta de pregatire pentru venirea Fiului Meu,de aceea v-am trimis semne ca sa vedeti Gloria Mea asupra oilor Mele.Al vostru Iahve Dumnezeul cerului si pământului. Trimiteti mesajul Meu catre omenire. Doar prin rugaciune, prin psalmi,prin cântări vă veti ilumina prin intelepciune si prin unitate veti dobândi Harul Adevarului. ===Sfant,Sfant,Sfant esti tu Doamne Dumnezeul meu.===

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde mai putem citi asemenea mesaje.Eu de exemplu,mai gasesc pe blogul surioarei catolice,Emilia Mezei,o ungurasa tare scumpa.Pa,pa.

      Ștergere
    2. Cauta proocii pe google sau youtube.

      Ștergere
  3. Dumnezeu aceepta orice om din orice semnitie indeferent din ce religie este,pina la urma nu conteaza ca este un Fariseu un Lup rau sau Împărat.Important ca Omul se poate schimba in functie de liberul arbritu. Anonimus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca ai citit cele douasprezece porunci ale Domnutului Iisus din cartea lui Jacob Lorber,Marea evanghelie dupa Ioan,cinste tie,mai Anonimus.Pa,pa.

      Ștergere
  4. Dumnezeu sa o binecuvânteze pe M.H si pe fiul ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta! Fereste de boala pe toata lumea si ajuta-ne si pe noi! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai puteți găsi astfel de mesaje și pe Lumina ptr.suflet ,Colle buon păstorel,Mesaje de la Sf.Arhanghel Mihail ,Mesaje de la Medjgorie primite de Miriana etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marioara surioara,in urma cu cativa ani am mai scris pe blogul tau despre Sfantul Apostol Andrei si fratiorul sau mai mare,Petru.Acesti doi frati au fost luati de catre tanarul Iisus pe corabia lui la intoarcerea din Dacia,dupa cele 777 de zile petrecute pe meleagurile stramosesti ale Mamei Fecioare.Mama Fecioara a fost esenianca,din neamul vechilor daci,nicidecum evreica.Esenienii nu sunt din neamul evreiesc.Deasta Romania este Gradina Maicii Domnului.Cei doi frati,Petru si Andrei,au fost de neam roman,orfani de ambii parinti dupa naufragiul corabiei parintilor in partile Tomisului.L_au petrecut pe tarm pe tanarul Iisus si L_au rugat sa ai ia si pe ei in corabie.Initial nu au fost luati,decat dupa ce calul alb folosit de Iisus a inotat in mare dupa corabie s_a aruncat in valuri dupa El.Au fost luati si ceilalti doi cai,de fapt iepe neagra si rosie care i_a purtat pe insotitorii Sai pe meleagurile Daciei.Au fost dusi in partile Alexandriei.Cei din Egipt nu mai vazusera cai pana atunci.Imparateasa Iudita a esenienilor le_a daruit fratilor o corabie din cele sapte.Dupa ceva timp ,acesti doi fratiori l_au urmat pe Iisus,dupa ce in prealabil au fost ai Lui Ioan,nasul Doimnului.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scris din cartile doamnei Georgeta Florea.

      Ștergere

    2. Anonim30 noiembrie 2021, 09:23 Serios ? Dovedeste! Ti-as spune ceva, dar ai sa zici ca te blestem. Ti-as spune ca sa ai zile cate litere (nu randuri )am luat eu din CARTILE acestei doamne!Dar nu zic,ti-am dat doar un exemplu .Ci doar iti spun ca sa dovedesti! Cat de usor stii sa "injughii" pe cei nevinovati !!!

      Ștergere
    3. 09.23, acum daca s-au facut de-a lungul timpului proorociri pe un anumit subiect nu inseamna ca s-au "inspirat" unul de la altul sau ca cineva ia din cartile altcuiva ce a spus.

      Ștergere
  8. Toti Apostolii,in afara de Iuda,au fost Ingeri Atlanti reantrupati.Au facut cerc de rugaciune si au renuntat la nemurire ca sa_l slujeasca pe Iisus,Fiul lui Hristos,Fiul lui Dumnezeu.Iisus cel intrupat pe pamant,a avut doar a saptezecisidoua parte din puterea lui Hristos,Intaiul Fiu al Tatalui Ceresc.Pentru ca micutul pamant nu putea sa al incapa.Si doar Ingerul Mihail poate pustii pamantul cat am bate din palme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot timpul cat o trait Domnutul pe Pamant,o fost insotit de Ingerul Rafael ,in chip vazut doar in ultimii trei ani impreuna cu o parte din Ingerii sai care s_au lasat vazuti.Marele Inger Rafael are in subordinea Sa ,milioane de milioane de ingeri.Sa ai cinstim si pe ei si mai ales pe ingerasul nostru pazitor de om,care intr_o clipa de pericol pentru noi,poate chema in ajutor o ceata intreaga de ingeri.Si iarasi Sfintii al caror nume le purtam dupa botez,ne sar in ajutor.Ca uneori avem disconfort in viata,este datorita faptelor noastre de acum ori din alte vieti.Sa_i multumim Domnului Iisus Hristos pentru toate si sa ai pomenim numele in orice conversatie si vom fi aparati de Plasele Mesianice.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://m.adevarul.ro/locale/hunedoara/mii-oameni-mai-putine-masti-mormantul-arsenie-boca-pelerinaj-amplu-prislop-video-1_61a37b085163ec427109acea/index.html

    RăspundețiȘtergere