sâmbătă, 27 noiembrie 2021

VENIREA LUI IISUS HRISTOS ,ESTE FOARTE APROAPE !


                        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:

                "Viată încordată spiritual,nu e din plastic !
Iar un alt glas ,intreaba cu uimire :

                   Da?
Si iata ca, raspunsul veni din nou :
              
                Venirea Lui Iisus Hristos este foarte aproape ,de România Duhului Sfant ! "

Prieteni dragi,asa cum am scris adeseori,MANTUITORUL nostru bland si drag ,si prea scump sufletului nostru,va veni în Noul Său Ierusalim numit România .           
Nu vom cunoaste ziua anume cand va veni, dar, atunci cand se va intampla aceasta MARE MINUNE, va fi intr-o clipă.
Toata omenirea va vedea aceasta MARE si uimitoare MINUNE cand , IISUS HRISTOS va coborâ din Cer insotit de Sfintii Săi Ingeri.
Sa-L asteptam si noi dragilor cu inima si cu sufletul deschis, impacati fiind cu toata lumea, sa-L asteptam cu inifinita bucurie si sa -L rugam ca sa ne ingaduie sa-L strangem in brate  si sa-i spunem din inima :

              Te-am asteptat Iisuse drag si scump sufletului meu, bine ai venit !"
                             Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. de cativa ani spuneti ca vine HRISTOS DOMNUL-nimeni nu stie exact venirea LUI-poate alta generatie

    RăspundețiȘtergere
  2. După cu se grăbesc vremurile doamna Maria
    Cred ca ve firea Mântuitorului Nostru Scump si DRAG Sufletelor Noastre este aproape.Doamne ajută.

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 27 Noiembrie 2021 la ora 00:08:43 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 2.0, la adâncimea de 103km.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai sa vina odata, ca de2000 de ani tot zice ca vind, ce sa mai creda oamenii ca e pacaleala, e ca lupu la oi, vine lupu vine vine, si cand vine cu adevarat nu mai crede nimeni zice ca e pacaleala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planeta Nibiru are energie malefică și este destul de aproape de sistemul nostru solar, este puțin mai mare decât Luna!? Urmăriți pe YouTube: PROOROCIE - ÎNCERCĂRI PESTE ROMÂNIA.Foarte curând va începe oficial Prigoana Bisericii,iar eclipsele de Lună și Soare din anul 2037 vestesc Răpirea Bisericii (Biblie - Maleahi)!? Suntem în perioada biblică numită Necazul cel mare și ceva urât și înspăimântător va avea loc în România după 19.12. anul acesta.!? Dar măcelul îl va opri Domnul Isus.De 3 ani de zile le spun tuturor și nu mă cred...Dar România se află în război informațional și cibernetic cu Rusia,să nu uităm!? Dacă nu i-ar fi oprit Domnul Isus, deja România ar fi fost cucerită și românii împușcați fără milă...și asta vor face

      Ștergere
    2. 08.47, nu Il ispitesti tu pe Dumnezeu!
      Dumnezeu va decide cand Il va trimite pe Fiul Sau Iisus pe pamant la a doua Sa Venire.

      Ștergere
  5. Dacă ne uităm în jurul nostru vedem semnele sfârșitului timpului.Acum anul ,luna ,ziua nu știe nimeni.Dar cel mai important lucru este sa cum noi pregătiți să nu ne prindă cumva grija Când vine sfârșitul și să lăsăm deoparte convertirea de grijă sfârșitului.Daca Dumnezeu e cu mine de ce să-mi fac griji.Griji îmi fac că timpul ptr.pocainta îl umplu cu grija ptr.sfarsit.O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce sa mai credem!-O MICRON ar fi o copie a HIV-tocmai un medic a spus pe tv-graaaav nu mai stiu bogatii lumii cum sa ne ucida- sa-i vada Domnul

    RăspundețiȘtergere