joi, 11 noiembrie 2021

ROMÂNIA ÎN INIMA LUI DUMNEZEU SI A MAICII DOMNULUI !


                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste o lumina puternica, si astfel,vad stand in pat cu ochii inchisi, ma vad pe mine cu mâna pe intrerupătorul de curent electric.
Vreau ca să aprind becul,iar cand am atins cum palma ca sa apăs,spre uimirea mea,vad cum tot intrerupătorul de jur imprejur ,si-n mod mai special la partea de sus,se-mbraca intr-un Soare auriu cu multe raze aurii de jur imprejurul lui.
Era asa ,precum un Soare mic ar fi acoperit întrerupătorul, cand eu am atins cu mâna mea.
Era orbitor de stralucitor si cu raze aurii sub forma de Coroana imparateasca, la partea de sus.


                        Imagini pentru DUMNEZEU.

Cineva nevazut de mine,imi spune fara glas ca sa merg si la al doilea intrerupător din camera mea.
Ma indrept spre al doilea intrerupător, si cand il ating cu palma mea, cu degetele mele,intrerupătorul se îmbraca in Soare auriu precum Aureola de Soare de deasupra Sfantului Cap al MANTUITORULUI,tot la fel arata intrerupătorul al doilea,dar si primul intrerupător.

              Imagine similară.

În urmatoarea clipă fratilor,vad in mijlocul camerei mele, o INIMA mare,o INIMA formata din trei culori.
Acestea erau :ROŞU,GALBEN si ALBASTRU !
Era TRICOLORUL ROMÂNIEI sub forma de INIMĂ vie,INIMA care batea ,precum inima din pieptul nostru.

                      Imagini pentru inima tricolor

                   Imagini pentru DUMNEZEU.

Totul a durat cateva secunde bune,după care, a disparut. 
Iar eu dragilor, m-am grabit ca sa va aduc aici si vesti bune,vesti divine in care, trebuie sa credem.
DUMNEZEU ne iubeste fratilor! DUMNEZEU Îsi va recladi NOUL SĂU IERUSALIM in ROMANIA SA,in ROMANIA DUHULUI SFANT! Sa nu va indoiti, de acest lucru minunat!
Dar aceasta fratilor,nu inseamna ca va curge numai lapte si miere. Trebuie sa aiba loc o curatare Romaniei,a poporului român, pentru ca MANTUITORUL sa vina in NOUL SĂU IERUSALIM, numit ROMANIA.
Dar ,cei care dintre noi vor avea Credinta macar cât un graunte de mustar, acestia vor fi ocrotiti si păziti de tot răul si de toata suferinta.
A inceput de o saptamana SFANTUL POST al NASTERII DOMNULUI, si este bine ca sa ne pregatim asa cum se cuvine,adica,prin bunatatea inimii, prin curatarea sufletului de păcate,adica,prin Sfanta Spovedanie, prin POST (cine poate si îi permite sanatatea)si Rugaciune fierbinte catre PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Deocamdată pe CNC Ovidiu German antiSuveranism, anti-Mihai Viteazu și Ștefan cel Mare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma dragilor,am si io matusici si unchesi care se trag din Moldova draga si opresata de secole.Acea piatra tare in care si_au rupt nemtalaii dintii si toate neamurile pana la ei,incepand cu vechii globalisti,romanii.La noi in Ardeal o fost mai greu in ultimu timp.Ma copii,mi_o dat lacrimile de bucurie uitandu_ma la un videoclip pe youtube postat de Monitorul de Suceava cu primarul din Bosanci.Cinste dumnealui,un om adevarat,ma inchin in fata acestor oameni adevarati.Are vana ,ma!!!Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire, cei din Ardeal sufera foarte mult din cauza veneticilor, neavenitilor! Ardealul a fost dintotdeauna al nostru. Dupa ce ca sunt tolerati aici in Romania, mai vin unii si se mai poarta si urat cu bietii romani! Cu ce drep?! Ar trebui ca toti romanii sa fie uniti, numai asa este invins dusmanul. Iar prin rugaciune, poate-poate o fi si adus pe calea cea dreapta dusmanul...

      Ștergere
    2. Nu va mai plangeti! Voi ardelenii va purtați urât cu românii care vin în Ardeal. Va meritați soarta.

      Ștergere
    3. Ardelenii nu se poarta urat cu romanii. Ungurii se poarta urat cu romanii, desi sunt primiti bine in tara noastra!

      Ștergere
  3. https://www.realitatea.net/stiri/actual/foto-video-incendiu-violent-la-un-centru-pentru-persoane-cu-handicap-din-suceava_618d3069ea4df2301b0df1e2

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria, ati gresit in text. Postul Nasterii Domnului incepe pe 15 noiembrie. Doamne Ajuta si post usor si cu folos duhovnicesc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi e ziua Sfantului Mina! Toti cei pagubiti si care se roaga la sfant, au loc minuni! Slava lui Dumnezeu si sfintilor Sai!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://danielvla.wordpress.com/2021/10/26/articol-esential-pentru-cei-care-inca-nu-s-au-vaccinat-50-de-medici-romani-atrag-atentia-asupra-unei-probleme-de-etica-si-constiinta-religioasa-toate-vaccinurile-anti-covid-distribuite-in-romania-au/

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.facebook.com/1663437960573552/posts/pare-matrixdar-vremurile-spun-altceva/2960815314169137/?locale=hi_IN

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

    RăspundețiȘtergere
  9. https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/16/creatura-un-medic-polonez-declara-ca-a-descoperit-o-ciudata-forma-de-viata-cu-tentacule-in-vaccinul-pfizer/

    RăspundețiȘtergere
  10. http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristoiu pe ncn despre viitorul suspendat Iohannis care citeste nerozii despre crimele si dosarul Revolutiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca ma bucur de ceva doamna Maria sunt mesajele dv.pline de iubire si speranță.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Kovesi a pierdut procesul pentrugradul de procuror general in Romania sa vedem va fi data jos la Bruxell-craciun..

    RăspundețiȘtergere